úterý 7. ledna 2014

Gallery update 24.5: Production stills photo from Camp X-Ray (original version)

Ahoj lidi, jak se máte? Já tak nějak... nevím... nemám dobrou náladu, vůbec ne... ani jsem ráno nemohla vstát z postele, jak jsem byla unavená a vážně se necítím dobře, a protože já jsem vážně hodně velkej schízouš poslední dobou a hlavně mívám hypochondrický stavy od doby, co vim, co to znamená, takže když se k tomu ještě přidá to, že ve čtvrtek mám první zkoušku, dá se z toho logicky odvodit, že mám nervy úplně v kýblu, až je mi z toho fyzicky zle. Ačkoliv... mně je ta zkouška tak nějak jedno... spíš mám nervy z toho, že tu školu nesnáším, nelíbí se mi tam, nebaví mě, ale zároveň nevím, kam jinam bych měla jít. Takže mám čím dál tím častěji pocit, že jsem lůzr, kterej nic nedokáže, je závislej na seriálech jako Sherlock, na blogu a na psaní, který ho ovšem v žádném případě nemůže v týhle republice uživit. Na to bych se musela odstěhovat do USA a bejt druhá Meyerová, aby mi vůbec něco z toho, co píšu, někdo vydal. Takže asi tak. Dneska fakt není můj den. Je to prostě děsivý. Tenhle velký svět dospělých. No, nicméně... vzhledem k tomu, že nemám moc času (jen jsem se teď rozhodla dát si pauzu), tak ten překvapující a skvělý rozhovor s Peterem Sattlerem nejspíš zveřejním až zítra nebo někdy v noci (páč nemůžu spát), případně až ve čtvrtek po zkoušce, na kterou jdu v 9:45, tak mi prosím držte palce. Ale něco pro vás přeci jen mám. Je to stills fotka s Kristen z Camp X-Ray. Je to vlastně ta samá fotka, která se už objevila, ale ta původní byla z téhleté vlastně jen vyříznutá. Tohle je ten originál. Ve velké kvalitě, neořezaný a naprosto úžasný, takže jsem jí rozhodně musela zveřejnit. Hrozně se mi líbí, doufám, že vám taky, nemůžu se toho filmu dočkat. Mimochodem, na profilu filmu na stránkách Sundance festivalu byla změněna délka snímku ze 111 minut na 117, takže film bude o 6 minut delší, než měl původně být.
* * * * * * * * *
Hi guys, how are you? I am kind of.. I don't know, I don't have a good mood at all, I just coudn't even get up from my bed in the morning how tired I was and I am not feeling very well, but I have to learn for my exams, I have the first one on THORsday and I kind of think that I'm not gonna pass it and I actually don't even care about that that much because I don't know, I don't like that shool, but I don't even know where else I should go, so I feel like a looser, adicted to Sherlock TV series and blogging and writing, but that crap I write and call stories will not make me money. It's just scary. This big world of adults. Anyway, because I don't have much time left it will take more time to translate that amazingly interesting a surprising interview with Peter Sattler, so I guess I will publish it tomorrow. Or maybe on Thursday, after that exam, if I won't go to work or something. Now I have for you something really amazing too. It's actually the same stills photo from Camp X-Ray, but this one is an original uncut version, the original size, really great quality and I totally love that. I can't wait for the movie. By the way, it will have 6 minutes more than it should have. The movie will have 117 minutes.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

3 komentáře:

  1. Popravdě dneska se taky nemám nejlíp. Ani nevim čim to je, prostě mam nějakou blbou náladu. No a neni lepší skončit ještě před zkouškama? Nebo než je udělat a pak jít jinam? Je super že film je dělší. :) A určitě ti budu držet palce!! :) A nejsi loser, je to jen tou školou. ;) :)

    OdpovědětVymazat
  2. Princeznička, len prosím žiadne depresie :) Ja ti musím v tom maily niečo už napísať, len neviem, ako sa k tomu dostanem. Zajtra vstávam o šiestej a sú dve hodiny Môj život je teraz tak trošku zbiednení, nič sa mi nedarí, nič sa mi nechce (akurát kresba sa mi dnes podarila, aspoň niečo. Umenie sa asi naozaj tvorí zo smútku), takže viem, ako sa cítiš, aj keď tá škola je niečo omnoho ťahšie... Ja som to takto mala keď som prišla na strednú, neznášala som to tam a možno aj neznášam, ale držím sa tam. Len kvôli rodičom. Ty už si ale dospelá a môžeš sa sama rozhodnúť. Urob to tak, ako to cítiš. Rob to, čo ťa baví. Verím, že sa ti splnia sny, len treba v nich veriť :) Stephanie sa tiež nestala autorkou zo dňa na deň. Verím v teba a z článkov, komentárov a mailov vidím, že ty na to máš :) Píšeš úžasne. Tak žiadny smútok, poprípade, ak nejaký máš, napíš ho do nejakej poviedky, u mňa to tak funguje Nejako to zvládneš :)
    Keď si tak všímam, tak škola donúti človeka cítiť sa ako lúzer takmer vždy. Ja ešte neviem, ako si chcem nazbierať za týždeň známky... Kedže tento týždeň ešte budem musieť povynechavať.Čo sa týka stillsky, je super, mám z nej radosť :) Je to taká pripomienka toho, ako dobre tá pôvodna stillska vyzerá, len je to v rozšírenejšej verzií P.S. : Nechce sa mi ešte spať, idem sa pustiť do ďalšej časti mailu :)

    OdpovědětVymazat