úterý 1. listopadu 2016

ELLE Women in Hollywood: Red Carpet interviews + new pics

Tak... co bych tak dneska řekla. Nemám zrovna dobrej den, začal stejně jako skončil. Vstala jsem se slovy "doprdele", protože jsem si myslela, že jsem zaspala. Sice jsem ve skutečnosti nezaspala, ale v tomto duchu se nesl celý den. Prostě den na houbeles. Vždycky jsem si chválila, jak můžu do práce chodit, kdy chci, na jak dlouho chci, ale začínám zjišťovat, že to tak přestává být, protože mám školu tak debilně, že prostě absolutně nestíhám, nesvačím, neobědvám, nestačím. Dneska jsem obědvala ve čtyři a to jen proto, že jsem zatáhla část cvika, abych se mohla najíst. Je to děs. No nic. Mám pro vás dneska pár nových fotek z události z minulého týdne, kdy byla Kristen oceněna cenou ELLE Women in Hollywood. Sice je to jen pět fotek, ale já jsem si je nemohla odpustit. Dvě jsou s Dakotou Fanning, jedna z nich ještě k tomu s Amy Adams, jedna nová s Helen Mirren, která je vážně skvělá :) a pak dvě s Nikki Reed. Pokud mezi nimi je nějaké napětí, tak na těhle fotkách není absolutně znát, smějí se spolu a já mám z těch fotek hroznou radost :) No a kromě fotek mám tedy pro vás ještě celkem dost videí z červeného koberce, která jsem stále nezveřejnila, tak jsem se rozhodla to zveřejnit takhle najednou. Kristen tam ve většině mluví o tom, že si toho ocenění moc váží a jak je důležité mít večery jako tyhle a že doufá, že jednou se dostaneme do takové úrovně rovných poměrů, že už nebudou nutné večery vyloženě pořádané pro ženy, ale že bude samozřejmé, že jsou oceňovány i obecně. V některých videích trochu komentují to, že tam s Kris byla Annie (St. Vincent), ale jak můžete vidět v tom videu, u kterého je poznámka, Kristen na otázky tohoto typu neodpovídá. Určitě koukněte aspoň na nějaká :) Ankety měsíce sem hodím až zítra, dneska už na to nemám nervy.
* * * * * *
So... what to say today. Kristen is not blond anymore. Yep, you read right, she has her brown hair back again. I don't know why exactly, if it's for some project or she just doesn't like the blond anymore, but she's back with her more natural color. I kind of hope it might be for some movie, but I don't really know. There are still talks about the Lizzie Borden project and she also said in one interview, that she is filming something next year, but more information weren't published, so I have no idea. Well, whatever. I have for you now some new pictures from the Elle Women in Hollywood event from last week. Just five, but they are all beautiful. Two with Dakota Fanning, one also with Amy Adams, two with Nikki Reed, all smiley :) and one new with Helen Mirren. I love them all. Nikki also looked gorgeous. Well, I also have for you bunch of interviews from the red carpet, where Kristen talks about being honoured and about the importance of these kinds of events and some other stuff. So check out.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

AP:


ET:

Extra TV:

E! News:
Miluju, jak se jí ta reportérka zeptá na St. Vincent a Kristen bez mrknutí oka a beze slova prostě odejde :D To je moje holka! Ta moderátorka mě tím teda pěkně nakrkla, co si jako myslí, že jí řekne?
* * * *
I love when she is asked about St. Vincent, when she just says nothing and walks away XD That is my girl.


Access Hollywood:

The Insider:

Reuters:

2 komentáře:

  1. tak to je dobre, že si ich pridala leno sú to skvelé fotografie a tento outfit sa mi na nej nesmierne páči a to, že odišla spravila asi najlepšie a dobre to sa mi veľmi páčilo     

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělé fotografie má úžasný outfit :)

    OdpovědětVymazat