úterý 21. července 2015

'American Ultra' Second Official Trailer

Na třikrát tenhle článek píšu, tak už jsem naštvaná :D Dvakrát to proběhlo už včera, tak už jsem trochu vychladla... tedaaa... ono se vychladnout nedá, když jste v Římě, kde je 40 stupňů, přičemž pocitově tak 150 :D Je tu strašně. Ale jinak je tu fajn. Ještě se rozkoukávam. Napíšu víc nekdy příště. Mám pro vás jen rychle naprosto dokonalý trailer na American Ultra. Jsou tam nově scény a je perfetto. Rozhodně koukněte!! Překlad dodám později.
* * * * *
È molto caldo a Roma. Do HOOOOOOOT. Like 42 degrees today, that's crazy. So yeah, i am in Rome right now and I am kind of dying, because it is do hot!!! I have to keep my window opened, but when I do, there is such a noise from the street that I cannot sleep neither. So... This is not the best thing on Earth. Bit Rome is beautiful. I've already seen the famous Colosseo and some other things. I am wroting this for a second time so... here is the new freaking amazing trailer to American Ultra. New scenes, it's longer and hilarious. Check out.

4 komentáře:

  1. hohoho tak to je do prdele poriadna pecka a ten začiatok s tou ženskou tak to je hmmmm zaujímavé a neviem sa toho dočkať      nech to už budeeeee
    tak to ti teraz nezávidím hoc ani u nás to nie je málo niečo okolo 35 stupňov čo je pre mňa až až teplo

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tenhle trailer je snad ještě lepší než ten první Já se teda na American Ultra už hrozně těším a určitě si na tenhle film zajdu do kina :) Jinak nejvíc mě teda dostala ta poslední scéna Ta Kristenina reakce a pak ten elektrický šok, co dostane... Komediální senzace!

    OdpovědětVymazat
  3. u nás je taky 40 tak klídek pohoda jdu se na ten trailer ihned mrknout!

    OdpovědětVymazat
  4. Ten trailer je vážně parádní, líbí se mi více než ten první :)

    OdpovědětVymazat