čtvrtek 27. března 2014

Drake Doremus talks 'Equals' and Kristen

Ahoj lidi, jak se máte? Dneska jdu ven s kamarádkou, jdeme na brusle. Je vážně krásně, tady v Praze. Žádný déšť, docela teplo, žádné mraky, jenom modrá obloha. Jsem ráda :) Mám ráda zimu v zimě, na jaře už vítám takovýhle počasí :) Zítra se konečně dozvím z testů, co mi je, jestli mi něco je, takže jsem ráda, že už to konečně budu vědět, snad, ale zároveň mám z toho trochu strach. Znáte to, ale převažuje ten pozitivní pocit z toho, že už to konečně budu vědět, ať to je cokoliv. No... a taky jsem svýmu notebooku před celkem krátkou dobou začala říkat Karenin, aniž bych k tomu měla nějakej důvod :D Hlavní novinky mého života, teď k těm věcem, bez kterých už můžete bejt živi, ale já vám o nich stejně napíšu :D Režisér připravovaného filmu 'Equals' Drake Doremus udělal před pár dny nebo jak dlouhou dobou rozhovor, ve kterém mluví právě o tomhle filmu a také se zmíní o Kristen. Jsem hrozně nadšená z tohohle projektu, připadá mi to jako něco úplně jiného, než v čem jsme Kristen doteď mohli vidět a jsem z toho nadšená, vidět ji ve sci-fi, to je prostě paráda :) No, jsem fakt zvědavá, jak to s filmem dopadne a jaký bude výsledek, trochu se bojím no, abych nebyla moc natěšená, ale hádám zklamaná nebudu :D Nicholas Hoult a Kristen Stewart v jednom filmu? Nemožnost zklamání :D Takže jsem ten rozhovor přeložila no... :D překonala jsem svou lenost :D

Když jsem s tebou mluvil na Sundance v loňském roce, zmínil jsi, že "Like Crazy" je o minulosti, "Breathe In" o přítomnosti a tvůj příští projekt - se kterým už jsi předpokládám o kus dál - by měl být o budoucnosti, sci-fi projekt.
Je to více futuristické; není to úplně sci-fi. V té době to možná sci-fi bylo, ale tak nějak se to trochu změnilo. Jak jsem řekl, je zábava zkoušet něco úplně jiného. A pro mě je to vzrušující a zároveň trochu děsivá změna. Takže jsem nadšený, že můžu pracovat se scénářem, který napsal Nathan Parker - tak nějak jsem měl pár nápadů, řekl jsem mu je a začali jsme spolupracovat, a on napsal film.

Takže jaké to bude? Můžeš nám o tomhle novém filmu něco říct? (Jistěže může, je to režisér, sakra, on je jedinej, kdo tak nějak vlastně může :D ale nééé, on prostě nic neřekne :D)
Jasně, myslím tím, je to prostě větší film. Je to tak nějak těžké vysvětlit. Je to pořád velmi intimní a hodně zaměřené na výkonech herců, ale zároveň je to širší pojetí a je v tom mnohem větší myšlenka.

Co nám můžete říct o obsazení?
Jde o Kristen Stewart a Nicholase Houlta a ti jsou fantastičtí. Myslím, že je lidé uvidí v hodně jiné poloze, než na kterou jsou u nich zvyklí. Prostě do toho půjdeme a pokusíme se vytvořit něco opravdu unikátního a speciálního. Natáčet budeme později v tomto roce.
Hi guys. How are you? I go out with my friend today, go to skate, It's really nice day in Prague, no rain, no clouds, just blu sky and quite hot, I love it. Tomorrow, I will finally know, what's wrong with me if something, so I am glad that they will already tell me, but I am also scared a bit. And I started to call my notebook Karenin with no reason. Main news in my life :D Now, the article. I have for you one, before I go. Drake Doremus - the director of Equals movie - talked about Equals and also mentioned Kristen, I am really happy, that we have some news about this project, so here is the interview. I am really, really excited about this movie and I can't wait to see Kristen in this kind of a movie, sci-fi, or futuristic, it's like.. something... way different from where we can see her. So many interesting projects in her career now and I can't wait to see what's gonna be from all of this, the final result :)



When I talked to you at Sundance last year, you mentioned that "Like Crazy" was about the past, "Breathe In" was about the present, and your next project-which I assume you are way farther along on by now-would be about the future, a sci-fI piece.
It's more futuristic; it's not really sci-fi. Maybe it was at the time, but it's sort of changed a little bit. As I said, it's fun to try something totally different. And for me, this is an exciting and kind of scary departure. So I'm excited to be working from a script, written by Nathan Parker-I kind of had a loose idea for it, and I brought it to him, and we started collaborating on it, and he wrote the movie.

So what will it be like? Can you tell us about the new movie?
Yeah, I mean, it's just a bigger movie. It's kind of hard to explain. It's still very intimate, and still very performance-based, but at the same time, it's a broader concept, and it's a much bigger idea.

What can you tell us about your cast?
It's Kristen Stewart and Nick Hoult, and they are fantastic. I think people are going to see a very different side of them than they've seen before. We're just going to get in and try to make something really unique and really special. We're shooting later this year.

5 komentářů:

  1. Miluji brusle, jenže u nás v tom zapadákově, ve městě velikosti mexického dolaru nic moc není, a jediná nádherná cyklostezka vypadá jako na Václaváku . Jinak ti držím palce, určitě to je nějaká maličkost, někdy blbě od žaludku bývá, četla jsem to v předchozím článku, že máš s ním problém... :)
    Koukám, že si téměř z druhého konce, já jsem od Moravy, v Praze je blaze, mně se vždy tam líbilo :).
    Díky, díky za rady s tou AJ, něco z toho využuju, láká mě asi nejvíce knížka, anebo filmy či videa a ještě ten blog, nu, nebudu tak tupá.
    Já totiž chodila na pedagogické lyceum, tam jsme měli AJ hodně tvrdou, maturovala jsem z ní, i když jsem měla matiku raději, a úplná pohoda lahoda :). Učila jsem se dobře, ale všichni věděli, že mám češtinářské literární srdce s kouskem biologa přec v sobě, vždy jsem toužila po studiu JČ-BIO pro SŠ, nakonec jsem odbočila a skončila u studia medicíny ... Byla to výzva, zvedla jsem si sebevědomí, každý den se setkávala s kusy těl na pitevním bloku z anatomie, v letním jsem jim řekla ale,,čau,, protože chci jít za katedru a touha nosit lékařský plášť mě vůbec nenaplnila a ani nijak nezlomila, abych se tímto v budoucnu pyšnila, spíše opak . A právě, tam jsem taky měla AJ, sice lékařskou, ale mluvili jsme na daná témata..
    Na JČ už jsem přijatá, ale čekají mě přijímačky z biologie, a já se dozvěděla, že tam budu mít povinnou AJ , tak to ve mně škublo, protože si v ní připadám úplně tupá na entou .Jejdanánky, i můj příspěvek bude určitě dlouhý, sorry za ten román .
    A jinak, osobní blog jsem měla také ale ne o sobě, ale spíše jsem psala recenze na různé kosmetické přípravky, protom mě to fakt přestalo bavit, normálně jsem ho zrušila a jak píšeš ty, psát o někom jiném je daleko smysluplnější a lepší a všechno prostě .

    OdpovědětVymazat
  2. Myslím si, že bychom si měly pořídit nějakou soukromou rubriku pro komentáře, jestli to tak bude pokračovat, ale mně se to líbí, já si ráda počtu, a ještě, když vím, že mám o čem a s někým, od koho mě baví ty komentáře číst .
    Já se taky vždy ráda rozepisuji, tudíž nalej vylej na obou stranách , superní tedy.
    No, obdiv ani ne, taky se mi nohy vlnily, ze začátku dost, pak už to je o zvyku, nicméně, mnoho lidí na pitvách omdlí, docela klasická reakce, nebyla by jsi jediná .
    Ano, ano, jsem teď nadšená, těším se na JČ a literaturu, já hodně čtu a na medicíně jsem měla u sebe pouze Čiháka (anatomii), který se stal mým partnerem, ale naštěstí jsem se s ním brzy rozešla ...
    No, nemysli si, taky zrovna nejsem fanynka tohohle druhu povolání, byla to pouhá výzva, brali šedesát lidí a hlásilo se přes tisíc, tudíž proč to nezkusit, když už se mi něco takového povedlo, ale dej pokoj, jsem ráda, že jsem utekla. Celé dny jsem se učila, už jsem si málem zařizovala i v pokoji wc, vše mě zdržovalo , a já se mám až moc ráda na to, abych se pořád jen učila a spala tři hodiny denně včetně víkendu. Fuj .
    Děkuji, děkuji, a na co sis podávala přihlášku teď? Mě vzali na JČ na průměr, a pak jsem si k němu ladila předmět, ještě jsem chvíli zvažovala ZSV, ale biologii jsem nedokázala opustit, a ještě ZSV byl na střední jedinej předmět, ve kterém jsem chodila třikrát v hodině na záchod, hrála lodě a piškvorky, jen abych utekla myšlenkama z tohohle předmětu, fuj .
    Jooo, já ten film také miluji, no a při téhle větě si vždy vybavím moje město, já jsem z Havířova, kousek od Ostravy, nejsme nejmenší, máme 80 tisíc obyvatel plus mínus, jsme ale nejmladší městečko . Jako Havířov je fakt hezký, ale já vždy byla taková ta střela velkých měst, zbožňuji Prahu i Brno. A pražáci mi tedy vůbec nevadí, jednou jsem ale jela vlakem do Prahy a slyšela jsem, jak nadavají, kolik tam zase budou mít naplavenin jako nás , ale to mě pobavilo .
    A co se týče Vaší řeči, tu úplně miluji, já češtinu zbožňuji, a když mluvím, natahuji to tam, kde se má, tudíž nemám krátký zobák, na střední si mysleli, že jsem z čech, tam od vás .
    Hoď mi odkaz, já si ráda počtu na tvých blozích !

    OdpovědětVymazat
  3. a jsem ráda, že se ti ikonka líbí, já jsem na grafiku úplně antoš, proto jsem ráda, že umím oříznout aspoň obrázek do menší velikosti ..

    OdpovědětVymazat
  4. Já si myslím, že když jsi něčí zapálený fanoušek, tak tě ty filmy sice můžou lehce zklamat, nikdy asi úplně nenaplní ta očekávání, ani to nejde natočit tak, aby se to líbilo všem, ale když fandíš Kristen i Nicholasovi, tak si myslím, že už jen ten zážitek z toho, že je můžeš vidět v jednom filmu, bude skoro stačit Jen mě vážně mrzí, že pořád tak krouží kolem toho, o čem film vlastně pořádně je. Každý řekne něco, ale nikdy nic, co by nám dalo větší nápovědu Pomalu se začínám bát, že půjde o něco, co bude opravdu těžké pochopit Ne že bych se chtěla nějak zpochybňovat, celkem si fandím, že bych se chytat mohla, ale vážně začínám mít takový dojem, že půjde o jeden z těch snímků, který by hodně diváků nemuselo vůbec pochopit

    OdpovědětVymazat
  5. Já si myslím, že když jsi něčí zapálený fanoušek, tak tě ty filmy sice můžou lehce zklamat, nikdy asi úplně nenaplní ta očekávání, ani to nejde natočit tak, aby se to líbilo všem, ale když fandíš Kristen i Nicholasovi, tak si myslím, že už jen ten zážitek z toho, že je můžeš vidět v jednom filmu, bude skoro stačit Jen mě vážně mrzí, že pořád tak krouží kolem toho, o čem film vlastně pořádně je. Každý řekne něco, ale nikdy nic, co by nám dalo větší nápovědu Pomalu se začínám bát, že půjde o něco, co bude opravdu těžké pochopit Ne že bych se chtěla nějak zpochybňovat, celkem si fandím, že bych se chytat mohla, ale vážně začínám mít takový dojem, že půjde o jeden z těch snímků, který by hodně diváků nemuselo vůbec pochopit

    OdpovědětVymazat