úterý 11. srpna 2015

Gallery update 45.6: Three new 'American Ultra' stills

Ahoj všichni. Nejsem tady, aktuálně jsem v Brně :D Co tam dělám? To nechtějte vědět :D Ale pravděpodobně chcípám vedrem, stejně jako všichni ostatní :D Jak se máte? Před tím, než jsem odjela, jsem připravila pár článků. Konkrétně čtyři. Respektive těžko říct, tenhle je třetí, co jsem psala, takže je klidně možné, že ten čtvrtý jsem už nezvládla, ale kdo ví :D Nicméně mám pro vás další fotky z American Ultra. Konkrétně tři nové fotky z American Ultra, které naprosto žeru. Toho filmu se vážně nemůžu dočkat a hrozně moc se těším, až ho uvidím. Tyhle fotky jsou perfektní, hlavně ta první, ta je nádherná :) a pak ta druhá, protože ta je naprosto megahustěkrutopřísná, jak tam Kris dává někomu do tlamy, prostěěě... perfektní! Užijte si fotky, já jdu psát ten 4. článek, možná:D a mějte se famfárově.

* * * * * * * *
Hello everybody. I am not here right now, I am in Brno. How are you? I am probably dying, because it is so hot, I don't have chance to survive it :D Anyway. Before I left, I prepared another few articles. And this is one of them. I have for you three new stills photos from American Ultra. I love them all. Especially the first one, that one is beautiful! And the second one, because it is sooo badass! I love it so much! :D I can't wait for this movie. Just another month to Czech premiere, I am so excited! Enjoy photos.

4 komentáře:

  1. Jojo, chcípáme vedry, snad už asi nikdy nezaprší. :( fotky jsou krásné, Kristen je na nich úžasná! :)

    OdpovědětVymazat
  2. jop to teplo je na hovno a veľmi ale fotečky sú skvelé hlavne tie prvé dve, na prvej sú naozaj sladký    a Kris v akcii tak to si určite nenechám ujsť

    OdpovědětVymazat
  3. To teplo je strašný, ať už to skončí.
    Ale ty fotky jsou vážně super, na film už se opravdu těším

    OdpovědětVymazat
  4. já nemůžu z toho líbacího stillu! teda skoro líbacího :) fakt se moc těším!

    OdpovědětVymazat