středa 26. srpna 2015

Gallery update 46.4: New photos from set of Woody Allen's film + new info

Mám špatné zprávy pro fanoušky Bruce Willise. Byla jsem opravdu hodně nadšená z toho, že bude součástí projektu Woodyho Allena spolu s Kristen a Jessem... Chtěla jsem ho taky jednou vidět v něčem, co není akční thriller, protože on je skvělý herec, jen v těhle filmech nemá tolik možnost to ukázat. Bohužel se ale stalo to, že Bruce odstoupil od projektu, tudíž v novém Woodyho filmu nakonec nebude. Proč? No... to je docela dobrá otázka. Oficiálně proto, že mu to nějak nevychází v rozvrhu a že se rozhodl raději pro divadelní projekt na Broadwayi podle knížky Stephena Kinga - Misery. To je oficiální verze. Neoficiální verze mi přijde pravděpodobnější. Ptáčci totiž trochu zpívají a povídá se, že to nebyl tak úplně dobrovolný odchod... Bruce je bohužel poměrně známý tím, že sem tam udělá na natáčení nějaký průšvih, kterým nasere režiséra a je dost možné, že se Woody kvůli něčemu nakrknul a Bruce prostě vyhodil. Proč se o tomhle vůbec spekuluje? No... jde o to, že Bruce už byl viděn i na natáčení, vzniklo pár fotek... a pak najednou bum a ve filmu nebude, což je prostě divné. Hlavně svůj rozvrh těžko neznal před začátkem natáčení, takže i tohle poukazuje spíš na to, že to nebylo jen tím, ale kdo ví. Jediné, co vám můžu s jistotou říct je, že ve filmu nakonec hrát nebude a že mě to moc mrzí :/ Kdo ho v roli nahradí zatím není známo. Tak uvidíme. Každopádně je to teda docela komplikace no, zatím se natáčejí jiné scény, ale je možné, že to natáčení trochu zdrží. Doufám, že to nebude mít vliv na to, jestli Kris přijede do Benátek a na TIFF nebo ne. Jestli jo, tak asi Bruce zaškrtim za to, že si dovolil odejít od projektu Woodyho Allena, ať už z vlastní vůle nebo proto, že udělal nějakou hovadinu :D Když už teda mluvíme o Woody Allenovi, mám pro vás tu nálož fotek, kterou jsem slibovala. Jsou to fotky ze tří dnů z natáčení scén s Kristen. Dvě sady fotek jsou pak i s Jessem. Celkem jich je něco málo pod šedesát a pochází z 21., 24. a 25. srpna 2015. Chci jen říct, než se na ně budete dívat... že sice o filmech Woodyho Allena toho nikdy není moc známo, než vyjdou... ale tyhle fotky můžou být jaksi docela dost spoilerojdní. Hlavně některé. Teda... zatím mi nepřijde, že by byli nějak extrémně, ale jako úplně nic neříkající taky nejsou :D Chtěla bych se Kris zeptat, jaké to bylo, řídit to staré auto :D A teda taky už je jisté, že postava Kristen - Theresa, bude mít nějaký romantický vztah s postavou Jesseho Eisenberga... což je jedna z těch spoilerojdních věcí, ale to mi zrovna nevadí, že vím :D
* * * * * * *
I have bad bad news for fans of Bruce Willis. I was really excited about him being part of the cast, I really wanted to see him play something normal... He's always in those crazy action movies... not that I don't like action movies, but he's a really good actor, he would be great in this movie. But... unfortunately, Bruce Willis stepped out of this project. And considering the fact, he was already spotted on the set... it probably wasn't completely his choice. There are some birds whispering, that Woody has his fingers in it. Bruce is kind of known for doing problems on movie sets, so... who knows what happened. Official announcement says, that it's because of Bruce's schledule and that he rather chose to do a Broadway part in an adaptation of Stephen King's 'Misery', but it seems a bit weird... because he had to know the schledule long time ago and he already started to film this project, so... it is possible that he was fired for some reason, but that's all just speculation. What I can tell you for sure is, that Bruce will not be in this movie, unfortunately :'( and that I am really, really sorry about that, but we cannot do anything. Talking about the movie, I have for you nearly 60 photos from the set of Woody Allen's new project, which doesn't have a name yet, but paparazzi's are all around the set, obviously, taking pictures. So... we do not know anything about this movie, because they are trying to keep everything hidden, but... you know, these photos can be a bit spoilerous. I am almost sure that the word spoilerous doesn't exist, but you know what I mean. It's now for sure, that Kristen's character - Theresa will have a romantic relationship with Jesse Eisenberg's character and we will se what happens... :D Photos are from August 21, 24 and 25, 2015. More in the gallery, so check out.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

3 komentáře:

  1. Na tenhle film jsem strašně zvědavá a doufám, že bude skvělý :) Od Woodyho jsem viděla jen "Magic In The Moonlight" a to mi zase tolik nesedlo, ale třeba tenhle film se mi bude líbit :) Taky ráda vidím, že postavy Kristen a Jesseho budou v romantickém vztahu - ti dva se mi k sobě prostě hodí :) A totálně miluju kostýmy k tomuhle filmu ♥ Kdyby to šlo, tak bych to oblečení přišla na plac ukrást Vypadá to fakt parádně ♥
    Co se týče Bruce Willise tak mě taky štve, že ve filmu nebude a asi to bude fakt tím, že někoho naštval. Já o Brucovi vím, že on chce třeba za pidi role (tzn. že řekne ve filmu pár vět) docela dost peněz. Vím, že to tak bylo u Expendables. Nevím, asi by potřeboval pár facek, aby se vzpamatoval. Už teď má určitě na kontě tolik peněz, že by do smrti (a ještě i po ní!) nemusel hnout prstem.

    OdpovědětVymazat
  2. Ale né! Na Bruce jsem se ve filmu velice těšila a ještě po boku Kristen, to by bylo úžasné! Škoda, že se ve filmu neobjeví, ale jsem na druhou stranu hodně zvědavá, kdo nastoupí místo něj :)

    OdpovědětVymazat
  3. To je škoda, že odstoupil, byla jsem na něj zvědavá.
    Ty kostýmy vypadají úžasně, těším se, až se objeví další a další fotky

    OdpovědětVymazat