pátek 28. srpna 2015

Gallery update 46.6: New 'Anesthesia' stills + BTS photo

Ahojte všichni. Myslela jsem, že už dneska nic dalšího nezveřejním, protože dělám na jednom větším článku, který mi zabírá podle mě dost času a hlavně jsem strašně prokrastinovala :D Člověk by řekl, že se nedá prokrastinovat, když člověk nic nedělá, ale to byste se divili :D No pak se objevilo tohle a ještě jedna další věc a já o nich zkrátka musím napsat. Už jsem dlouho nenavštívila jednu známou Brazilskou fanstránku, ale dneska jsem na ní nějak přišla, vzpomněla si na ní a říkala si, že se kouknu, jak to tam vypadá. A co nenajdu. To, co pro vás mám zrovna teď. Na jiných zdrojích to nebylo, já to vlastně ani nehledala, nějak jsem dneska už ani neplánovala něco přidávat, takže jsem novinky nepotřebovala. Ale BUM... a je to tady :D A já jsem z toho nadšená, protože ohledně tohohle filmu teď bylo dlouho docela ticho... Což mě hrozně štvalo, protože se na něj strašně těším a lidi, co měli štěstí ho vidět, označují Kristenin výkon tam za nejlepší její dosavadní filmové kariéry, i přesto, že tam má poměrně malou roli. Práva k filmu 'Anesthesia' odkoupili IFC Films pro distribusi po USA, což bylo oznámeno na Tribeca filmovém festivalu, ale potom? Potom prostě zase kulový, přesně jak jsem čekala... Nemám ráda IFC Films :D Sice dokážou, že se možná k tomuhle filmu i někdy dostanu, ale žádná propagace, nic... vždycky si něco vyberou jak to blbý Chlapectví a na ostatní kašlou, jako na Camp X-Ray a Sils Maria. Vždyť i já v tomhle zapadákově (v porovnání s USA), jsem to viděla (a to 2x) dřív než to šlo do kin v Americe :D Z toho už by se jeden vážně podělal. Ale nééé, nebudu se rozčilovat. Takže když se objevily tyhle čtyři nové stillsky s Kristeninou postavou Sophie, málem jsem proskočila stropem radostí. A to i proto, že jsou naprosto skvělé a já je miluju :) Ta poslední je zatím jen hodně malá ve špatné kvalitě, ale ostatní jsou HQ a jsou prostě perfektní. Mimochodem teda bylo zveřejněno i kraťoučké info o Sophii, o Kristeniné postavě. Má to být studentka, která na tom není psychicky dobře a sebepoškozuje se. Hrozně se na ten film těším, Kristenina postava bude asi trochu depresivní, ale jsem na to hodně zvědavá. Do galerie jsem pak ještě přidala jednu fotku z natáčení, na které je Kristen spolu s Timem Blakem Nelsonem (kterého jsem nedávno viděla v nějakém filmu... ty jo... už nevím :D Jooo, ve Fantastický čtyřce... To byla mimochodem dost blbost :D A už jsem zase odbočila. Už chápete, proč je pro mě tak těžké napsat denně víc, než tři články? :D No dneska chci stihnout ještě jednu novinku, kterou jsem se dozvěděla asi před 10 minutami, ale nevím, jak to zvládnu :D Docela si ale užívám ten pocit, že mám teď prostě furt co přidávat :D Je toho tolik, že to zkrátka nestíhám všechno. Když se teď zamyslím, vím hned asi o 5 věcích, o kterých bych mohla napsat... ale mám holt priority. A jednou z nich jsou tyhle úžasné fotky :) Doufám, že jejich zveřejnění znamená, že se kolem filmu konečně začíná něco dít :)
* * * * * * *
Hello everybody. I thought I will not publish anything else today, because I am working on one bigger article, which is quite time consuming, but then this showed up ant I just have to publish it. I wasn't at that famous Brasil fansite for a long time actually, but I thought I could check it out after a long time... and I found this in there. And I actually have another article, so I will publish another one today. Maybe not today, because it's quite late, but I still take it as today. It didn't happen to me for a long time, that I have something to publish all the time. When I sit here, writing this article, I can think of at least 5 articles I could publish, but you know me. I talk to much, so it's almost impossible for me to publish more than three articles a day :D Well, what I have for you is really exciting for me, because I can't wait for this movie and there was such a quiet around it after IFC bought the rights. It is exactly what I was afraid of and what I actually quite expected. Whatever. I have for you four new amazing stills from 'Anesthesia' movie. The last one is really small, but the others are HQ and I love them all. Kristen looks beautiful in this movie, but she plays a troubled girl. Selfharming student called Sophie. I also add one behind the scenes video in the gallery.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com

2 komentáře:

  1. No tím svým komentářem jsi mě na ten film navnadila ještě víc, než už jsem byla. Hodně jsem na výkon Kristen v tomhle filmu zvědavá. Její role je rozhodně zajímavá! Doufám, že tenhle film uvidíme ještě do konce tohoto roku Snad jo! Musíme si držet palce! Jinak ty nové fotky jsou moc pěkné. Kristen to na nich moc sluší. Hlavně ta černobílá je působivá :)

    OdpovědětVymazat
  2. Říkala jsem si, že už se dlouho ohledně tohohle filmu žádné info neobjevilo. Už se nemůžu dočkat, snad se to do Česka dostane.

    OdpovědětVymazat