sobota 1. srpna 2015

Gallery update 45.1: Four new Equals stills photos

Nejdou mi tu na tabletu dělat linky, takže se přes ten text pod fotkama zatím nedostanete do galerie tak jako obvykle. Necitim se dneška moc dobře, ale za pár hodin už odlitam směr Praha, tak se těšim. Bolí mě v krku, ale takovou věc vůbec nemůžu před mamkou zmínit :D pro ty z vás, které by to zajímalo a kteří jste mi v těžkých chvílích vyjadřovali ohromnou podporu, můj taťka už je z nemocnice doma a je mu lip. Dokonce jsem s ním už mluvila přes Skype, když jsme si volaly s mamkou, což je opravdu už velká věc. I kvůli tomu už se tak hrozně těšim domů. Moje poslední vzpomínka na něj nepatří zrovna k nejveselejším, kdyz jsem ho viděla naposledy. Zároveň se mi domů nechce, budou mi chybět lidí, které jsem tu poznala. Plánují o Římě napsat velký článek, takže o tom později. Mám pro vás ještě než zámířím na letiště, mám pro vás slibované fotky z filmu Equals. Tři z nich jsou s Kristeninou postavou Niou, jedna je pouze s ni, na dvou je společně s Nicholasem Houltem a jedna je pouze s Nickem, ale já ji prostě musela zveřejnit. Nejlepší je asi ta 3. Tu naprosto zbožňuju!! *feeeeeels* Ta je dokonalá. Hrozné moc se na ten film těšim a z tohohle, co se zaclo dít, jsem prostě nadšená.
* * * * * * *
I cannot actually make links for some reason, do there is prepared text which should lead to the gallery article, but it is not working... Even tablet has some issues. I am actually not feelings very well today. My throat hurts, but I can't even mention such a thing when I am talking to my mom. For those who would like to know and those who showed do big support in that terrible time I went through in the beggining of July, I am very happy that I can tell you that my dad is already home from hospital, that je is feelings much better and I already talked to him several times during my mom's and mine Skype calls, which is a BIG deal for me. So yeah. I miss my family and I want to go home... But i also want to stay longer. I have for you now - yes it could wait but i am not feeling very well So I am rather here. I have for you four new stills photos from Equals movie. Three of them are with Nia, Kristen's character, the last one just with Nicholas Hoult, but i had to publish it too. I am so happy and excited that something is actually happening! That is just awesome. And i love all these pictures so much! Especially the third one.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

4 komentáře:

  1. Páni ty už se dneska vracíš? Nemůžu uvěřit, že už jsou to sakra dva týdny...teda, největší klišé...ale ten čas vážně letí! A navíc s taťkou doma se vážně musíš na návrat těšit ještě víc:) Jéé Angie to mě tak šíleně potěšilo!! Tak snad stejně úspěšně jako na cestě tam přežiješ let a budeš v pořádku doma a rozhodně si nenechám ujít tvůj článek se zážitky, kterých musíš mít zajisté hrozně moc, čím delší bude, tím lepší:)
    Joo a ještě k těm peckoidním novinkám ohledně Equals, ze kterých jsem opravdu vykolejená..je neuvěřitelné, co se kolem filmu rozjelo, jedna novinka válcuje druhou a tyto fotky to jen potvrzují a ehmm navíc z té třetí budu potřebovat ledovou sprchu! To abych se začala hodně důkladně připravovat na trailer, který na sebe určitě nenechá dlouho čekat, z toho mě rovnou odvezou

    OdpovědětVymazat
  2. To už jsou to dva týdny? Mně přijde, že jsi tam teprve týden Ten čas fakt letí. Na ten velký článek už se moc těším! Povinně a poctivě si ho přečtu :) Já se zatím kochala nad tvými instagramovými fotkami - a musím říct, že máš fotografický talent! Ty tvoje fotky by se klidně mohli objevit v nějaké knížce o Římě :) Fakt se mi moc líbí! :) Taky ráda slyším, že tvůj táta už je na tom lépe. Snad už se nic zlého nestane a celá vaše rodina už bude zdravá :) Z prvních fotek k Equals mám radost. Je super, že se takhle něco objevilo :) Já jsem na tenhle film fakt hrozně moc zvědavá, určitě bude skvělý! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jsem hrozně ráda, že máš tatínka doma a jen si ho užij, až přijedeš domů, i když ty už doma jsi na článek se 100% těším! A koukala jsem na IG, že sis to tam užila parádně :) ty jsi můj člověk, co jen tak neposedí a musí vidět všechno, viď? :) a ke Kris a stillskám, jsem na ten film tedy dost zvědavá a těším se na spojení Kris a Nickolase :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jsem moc ráda, že je tvůj taťka doma. Ať mu zdraví vydří ♥ Na tvůj článek se moc těším. A teď k těm fotkám - vypadají skvěle a na film se moc těším. A vidím, že si zase pobrečím (ta třetí fotka)

    OdpovědětVymazat