pondělí 17. srpna 2015

Gallery update 45.9: Kristen on 'Tonight Show with Jimmy Fallon' (August 11, 2015)

Nemám zrovna nejlepší náladu, ale... pořád ještě chci blogovat. Možná, že právě proto chci blogovat. Mám pro vás teď fotky z Tonight Show s Jimmym Fallonem, kde byla Kristen 11. srpna v rámci propagace American Ultra. Kdo se chce kouknout na videa, tak může tady. Kristen vypadala naprosto úchvatně a dokonale. Miluju všechno na tom outfitu, hlavně ty boty, ty jsou perfektní :) A ty vlasy. Mají teď dokonalou délku, vypadá to skvěle. Líbí se mi to víc, než dlouhé a i víc než ty krátké, hrozně to k ní jde :) A myslím, že si celkem užila svůj čas, který tam strávila, myslím, že působila docela uvolněně, což je skvělé :)
* * * * * * *
I don't have good mood, but... I still want to blog. Maybe actually exactly because of that. I have for you photos from Tonight Show with Jimmy Fallon where Kristen was on August 11, I guess. If you want to watch videos from it, you can do it here. Kristen looked absolutely stunning and beautiful. I love everything about that look, especially those amazing shoes and her hair, because it's perfect. I love the lenght she has now. Even more than long hair and even more than the short, and I loved short. I think she really enjoyed her time there, which is great :)

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

6 komentářů:

  1. Kristen vypadala vážně skvěle! Moc se mi líbí ten přívěšek okolo krku :)

    OdpovědětVymazat
  2. tak tie boty sú ale fantastické naozaj súhlasím sú skvelé veľmi sa mi páčia ale aj celkovo sa mi páči ale tie topánočky sú jednoducho skvelé :)

    OdpovědětVymazat
  3. Kristen vypadala vážně skvěle! Když jsem minulý týden viděla ty fotky, byla jsem z jejího looku fakt nadšená! Měla moc pěkné šaty, úplně jak šité na ni :) Taky se mi moc líbí její líčení a hlavně ty vlasy ♥ - teď je má ve skvělé délce :) A zamilovala jsem se do těch bot ♥ :) Jinak rozhovor s Jimmym byl, jak se dalo ostatně čekat, skvělý! Četla jsem, co jsi u těch videí napsala a musím s tebou souhlasit v tom, jak jsi řekla, že Kristen je teď při interviews daleko víc uvolněná než kdysi :)

    OdpovědětVymazat
  4. prostě nádherná a s těmito vlasy prostě vypadá tak mlaďounce

    OdpovědětVymazat
  5. Jé, jsem ráda, že jsi přidala tyto fotky <3 Kristen to na nich ohromně sluší, také se mi líbí nynější délka vlasů, ty šaty se mi až moc nelíbí střihem, ale ty boty jsou perfektní! A snad budeš mít brzy lepší náladu!

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadá úžasně, moc jí to sluší ♥

    OdpovědětVymazat