úterý 18. srpna 2015

Date of 'Equals' premiere in Venice + new information


Myslím, že udělám asi nějaký masterpost se všemi rozhovory z press junketu American Ultra, protože už teď je jich asi 20. Sice bych mohla mít 20 článků, ale všechny by byly prakticky o tom samém a nikdo by na to nekouknul. Když je narvu všechny do jednoho článku, tak se na ně dost možná taky nikdo nekoukne, ale třeba zapnete aspoň dva nebo tři :D Upřímně některé mě tolik nebavily, když jsem jich viděla třeba 6, 7 za sebou. Miluju Kristen i Jesseho v každém z nich, jenb ty otázky byly dost podobné od těch moderátorů, někteří nebyli zrovna kreativní :D Ale ještě uvidím, jak to udělám. Dneska už jsem měla dost American Ultra a tak jsem se rozhodla zveřejnit konečně článek, který se chystám napsat co jsem se vrátila z Brna :D Nějak to nevyšlo, ups... Zítra a možná už dneska se k American Ultra zase vrátím, protože dneska je v Los Angeles světová premiéra tohohle filmu a já se toho nemůžu dočkat. Tenhle článek se ale, jak už jste nejspíš pochopili, týká filmu Equals. Před nějakou dobou, myslím, že je to týden, dva... spíš ty dva, jsem vás informovala o tom, že Equals bude soutěžit v hlavní soutěži na Filmovém Festivalu v Benátkách. V té době jsme ale ještě nevěděli vůbec nic. Teď už vám můžu s potěšením oznámit, že premiéra filmu proběhne 5. září 2015 a to pěkně prosím ZA PŘÍTOMNOSTI Kristen, Nicholase Houlta a samozřejmě i režiséra filmu Drakea Dorema. Ano, čtete správně, Kristenina účast na benátské premiéře je oficiálně potvrzena, z čehož jsem naprosto nadšená. Stát se ještě může spousta věcí do 5. září, ale aktuálně doufám, že na to skutečně dojde a Kristen tam uvidíme :) Tím ale s novinkami ohledně Equals ještě nekončím. Tento romantický sci-fi film bude totiž festivaly prorážet i dál. Jen několik dní po filmovém festivalu v Benátkách totiž zamíří do Kanady, na TIFF - Mezinárodní Filmový Festival v Torontu. Jak úžasné to je? Já myslím, že hodně! TIFF se koná od 10. do 20. září 2015. Co se týče téhle premiéry, tak přesná data ještě nevím, ale jistě se to dozvíme už brzy :) Mám z toho ohromnou radost. Doufám, že se film někomu zalíbí a odkoupí práva, abychom se dočkali i oficiálního traileru :)
* * * * * * *
I think I will make a masterpost. Because it is not possible to publish all videos in separate articles. Right now, I have around 20 short interviews from the press junket of American Ultra, it is 20 articles, but mostly about the same thing, so I will probably write one big article with all of them, it will be easier. Today is Los Angeles world premiere of American Ultra and I can't wait for it! Anyway. I have for you now some information about something else than American Ultra. I need a break, so I have to write this :D I wanted to do it sooner, but right now I have even more information, so it is actually better that I've waited with it. I told you already about that Equals is going to Venice Film Festival and that it's going to compete in the main competition, but I didn't know the official date yet. I do know that now. The premiere of this movie at Venice Film Festival will be on September 5, 2015. But that's not all. Kristen is confirmed to BE there for the premiere, together with Drake Doremus and Nicholas Hoult. How cool is that? A LOT! I cannot wait! It's three weeks from today, a lot of things can happen, but the plan is, that Kristen is going to be there. But that's still not all. I have for you another exciting news! 'Equals' movie is heading to another famous film festival, few weeks after Venice, it will have its premiere at TIFF - Toronto International Film Festival 2015!!! This is amazing, I am so excited. The Toronto Film Festival is from September 10 to September 20. Date of the Equals premiere is not known yet.

3 komentáře:

  1. Mám velkou radost, že se Kristen dostaví na premiéru filmu v Benátkách :) Doufám, že zamíří i na TIFF. To by bylo skvělé - já se těším na fotky s Emily Blunt, která by tam měla být s filmem "Sicario" :) No a taky doufám, že se v brzké době dočkáme nějakého toho traileru. Myslím si, že Equals by mohl být opravdu zajímavý film (a já ho chci moc vidět, tak ať někdo konečně pohne zadkem! )

    OdpovědětVymazat
  2. Nejprve k tvému komentáři nepouštěj si ty proma já jsem s prominutím nasraná během celé 5. série natož tak ty proma
    ke Kris, jsem na ten film hodně zvědavá a září je tu za chvíli :) těším se i na fotky :)

    OdpovědětVymazat
  3. No já si na Kristen musím udělat speciálně čas a kouknout se aspoň na nějaké rozhovory, nestíhám to komentovat, ale vidím ta videa a říkám si, jo tohle musím vidět a tohle taky...zatím jsem stihla jen Jimmyho Fallona a Today Show a pak ten prank rozhovor a pak jsem tím proklikáváním YouTube skončila u Funny Moments s ní a nakonec u nějakých cute zvířátkových videí...ono bylo skoro půl 4 ráno a já koukala na zvířátka, ach jo, ta Kristen mi dává ..Mě pak taky ta videa moc nebaví sledovat, vlastně je všechny sleduju jen u Emmy a to protože musím Novniřáům tam vždycky dojde fantazie, že kladou ty samé otázky a oni ani ti herci nevypadají nadšeně, to musí být taky nuda odpovídat na stejnou otázku milionkrát Bezva, teď jsem si uvědomila, že se k Irrational Man vlastně neobjevily žádné takové rozhovory, když nepočítám Cannes, no tak mě teď naštvalo, ach jo...já mám dneska nějakou divnou náladu Abych to zakončila - úúúúúúúú jsem nadšená, že v Benátkách bude Kristen i Nick, úúúúúú, to bude fotek, úúúúúúú, dělám si k 5. září puntík a těším se A pak ještě to Toronto, no prosím, ty zas máš novinek tři prdele, ti to závidím Já se na ten Equals takstrašně moc těším, tyvogo až na to budu koukat, nad Nickem tam budu slintat, to určitě mám s tím u něj už jisté zkušenosti (Tímhle komentářem si připomínám, že stále umím psát dlouhé komentáře *high five*)

    OdpovědětVymazat