pátek 14. srpna 2015

Kristen & Jesse for 'BuzzFeed'

Udělala jsem nový design...... a nenastavím ho :D Tedy nastavím, ale ne hned. Proč? Protože tenhle fialový je tu jen hrozně krátce, asi dva týdny, možná ani ne a já ho ještě vyměňovat nechci, protože se mi ve skutečnosti moc líbí. Proč jsem tedy dělala nový? Jde o to, že jsem chtěla udělat nový design pro galerii, protože ten starý už je tam hodně dlouho, ale pak z toho nakonec vzniklo to, co z toho vzniklo... a přijde mi, že pro galerii je to škoda, ale nevím. Ještě si to možná rozmyslím, uvidíme :D Můj problém je v tom, že když už ten nový design udělám, tak ho zkrátka chci hned nastavit :D Ale tentokrát nechci, protože prostě ne, ale zároveň to pnutí ve mně pořád je :D Rosie ho viděla a líbí se jí, tak doufám, že se bude líbit i vám, ale myslím, že ho sem nastavím až někdy příští týden, aby se tu ten aktuální ještě chvilku ohřál. Aspoň budu mít čas dodělat pořádně menu a tak vůbec. No nic. Už jsem vám říkala, jak moc Kristen miluju? Myslím, že už tak přibližně sto padesátkrát :D Jestli opravdu přijede letos do Prahy, tak se z toho asi zvencnu....:D Ještě není jisté, jestli na to dojde. Ale pokud ano a já jí neuvidím, tak budu vážně hodně nešťastná, ách jo :D Možná, ať radši nejezdí, ať pak nejsem zklamaná :D Každopádně jsem se rozhodla, že ty novinky pojmu tak, že vždycky zveřejním jedno video, pak nějaké fotky nebo nějaký článek informační a potom zase video, aby to bylo trochu pestřejší... těch novinek je fakt ranec, takže mi to asi tak nějak bude docela vycházet. Teď mám pro vás naprosto úchvatné video, vlastně asi to nejoblíbenější ze všech, která se v tomto týdnu objevila. Jesse s Kristen byli hosty BuzzFeedu, který naprosto žeru, protože dělá spoustu vtipných článků a videí a tak vůbec... a tohle není výjimkou. Kris s Jessem nejdřív mluví o trávě, o tom, co to znamená být stoner (hulič), pak se vzájemně zkouší tak, že jeden ukáže obrázek a druhý musí uhodnout, co to je, což je naprosto dokonalé :D Pak Kris ukazuje nějakou pantomimu a Jesse tam vytváří nějaké teorie, co by to tak mohla předvádět o nějakém šamanovi, který dělá jakýsi starý rituál, no já myslela, že lehnu :D Pak mají za úkol nakreslit zhulenost. A Kris nakreslí něco, co vypadá jako vybuchující sopka uprostřed louky, kdy říká, že chtěla znázornit ten šťastný pocit v souladu s přírodou a Jesse nakreslil znak nějakého sportovního teamu s tím, že to je to jediné, co umí nakreslit :D Potom byli požádáni, aby nakreslili, jak by vypadala zhulenost, kdyby byl člověk. "Občas z nějakého důvodu říkám Jessemu Jessup." "Lepší než Jessdown." :D To mě pobavilo. A Kris tam právě nakreslí Jesseho a k tomu napíše American Ultra s tím, že on v tom hraje a tak se to jmenuje a že na to chce upozornit. No a Jesse :D Z toho lehám, takže na to se koukněte, to vám nebudu prozrazovat dopředu :D Je to perfektní video a rozhodně stojí za to se na něj podívat.
* * * * * * *
I made a new design....... I am not going to put it here right now, because this purple one is here just for two week and I don't want to change it... I am just a crazy person and I made a new design and I really want to show you, what I made, Rosie did see that and she told me to put it here, but I can't do it. Not yet... :D But it is going to be soon. Maybe tomorrow, maybe next week, I don't know. Just soon. I actually wanned to do it as a gallery design, but I think it is too good for gallery design :D Anyway. Did I already tell you, how much I love Kristen? I think I did, so many times, but I have to repeat it over and over and over again, because I love her so much. And if she's going to be in Prague this year, filming Personal Shopper... I will piss my pants, I swear to God, I will start like pissing... :D I really want to know, if it's happening or not. If it is, I will be really sad, if I don't meet her. But I hope I will, I will build a tent in front of her hotel... whatever. I have for you another interview. I decided to publish video, then photos, then video, then photos... and so on. Or something else than photos, just everytime something between those articles with videos, because... Well... I don't know, I have a feeling that a lot of people don't watch all videos... but I hope you will watch all of these, because they are all amazing. This one is my favorite :) It is for BuzzFeed. And you know what? I LOVE BUZZFEED. And Sophie loves BuzzFeed, by the way :D ANYWAY. Kris and Jesse talk weed and things... get... weird :D That's actually the name of this interview. It is riddiculous and you just HAVE to watch it. I love these two together so fucking much. They are funny, they are awkwardly amazing and you cannot not love them :D

4 komentáře:

  1. V každém videu, kde jdou oni dva, tak je to neuvěřitelně vtipné! Prostě jim to spolu klape

    OdpovědětVymazat
  2. Na nový design se moc těším, ale byla by opravdu škoda, kdyby tento fialový zmizel. :) Alespoň ten týden Angie, prosím. A cože, Kristen v Praze? Chápu, že je to nepotvrzená informace, ale nemůžu tomu uvěřit! Wow, no kdyby tady byla, určitě si to nenechám ujít, už mi stačí to, že tu byl Jamie z 50 odstínů a já ho prošvihla. :/ Obětuji své peníze do Prahy, klidně! Za jakým účelem tu má vůbec přijet? :) A k videu, ti dva to opět naprosto zabili!   Moc jsem nerozuměla, co to mluvil Jesse na začátku, ale pak ty jejich obrázky. Kristen kreslí docela pěkně, ale ten jeho znak Phoenix Suns či co to mluvil, neříkejte mi, že to je opravdu jediné, co zvládne. Vždyť to vypadalo, jak by nakreslil slunko.

    OdpovědětVymazat
  3. Nový design jo? A já se nestačila ještě ani dostatečně pokochat tímto skvostem...ani vlastně nevím, jestli jsem ti ho už vychvalovala či ne, mozek z toho horka stagnuje, každopádně tedy napíšu ještě jednou pro klid duše jak unikátní a skvostný je a jak na něj tady zbožně hledím den co den zatímco si projíždím nálož novinek, které nestačím pobírat, ale cením si, jak hezky s klidem a rozvahou nám je podáváš, je to tak mnohem lepší, ale kde jsem to byla...jo chválila jsem design a kdybych ti ho už chválila, tak se omlouvám, ale každopádně slova chvály a obdivu si člověk určitě rád poslechne znovu, já tedy ne, ale doufám, že ty jo Každopádně popojedu k videu, ale ještě před tím napíši, že jsem zvědavá, kdy na nás vybalíš ten nový, ať už tady nebo na galerii, ale kdyby si ho chystala sem, tak s nám ještě chvíli počkej, tohoto nemám ještě dost a nebo ne, jak chceš, však ty si poradíš, vlastně se nemůžu dočkat, až uvidím ten nový!
    A teď k tomu peckovému videu...tohle je prostě naprosto boží! Miluju je dva, miluji jak jsou si podobní a naladění na stejnou vlnu, miluji jejich unikátní osobitý smysl pro humor a jejich společné interakce jsou prostě jedinečně a nezapomenutelné... tihle dva jsou prostě správňácká dvojka, oba jsou naprosto jedinečné persony, které si jen tak s někým nesednou, ale spolu jim to klape báječně..je to neuvěřitelné  Bavila jsem se nepřetržitě celých 3:20 sekund (plus mínus samozřejmě) a vlastně krát 3 protože jsem to viděla už čtyřikrát, žal mi moje chabá angličtina nedovoluje všemu rozumět, ale nevadí, vystačím si i s tím málem Jinak to Kristenino nervózní poklepávání nohou je prostě strašně zlaté a já tu holku miluji víc a víc:)

    OdpovědětVymazat
  4. u videa jsem se dost nasmála jako k těm dvěma nemám už co dodat jsou úžasná dvojka a k tomu, že máš nový design předpokládám, že to bude nějaký světlejší nebo něco takového, protože si ho určitě udělala z těch nových fotek a já se na něj teda hodně těším, i když tenhle fialovej miluju!

    OdpovědětVymazat