sobota 15. srpna 2015

Gallery update 45.8: 10 new 'American Ultra' stills

Někteří lidé měli to štěstí vidět American Ultra před oficiální premiérou díky dnu pro tisk, při kterém Kris s Jessem v New Yorku propagovali svůj nejnovější film. Nesnáším je za to:D bylo to promítání pro novináře a pro pár šťastlivců a zdá se, že jsou z toho všichni naprosto nadšení, podle některých reakcí na twitteru a že Jesse i Kristen jsou v tom filmu naprosto úžasní a skvělí, což je naprosto úžasné a skvělé, mám z těch reakcí ohromnou radost a těším se, až na ten film půjdu u nás do kina :) 10. září, nezapomeňte! Premiéra v Americe bude již příští týden a já jsem hrozně zvědavá na ohlasy. Taky trochu doufám v nějakou pořádnou světovou premiéru s červeným kobercem a tak vůbec. Zatím jsem s propagací filmu poměrně dost spokojená, když to srovnám s propagací Kristeniných posledních projektů. Sils Maria prakticky nula nula nic v USA, Camp X-Ray o tom ani nemluvím... Still Alice sice něco ano, ale taky nic extrémního a vlastně dá se říct až po nominaci Julianne Moore, kdo ví, jak by to dopadlo, kdyby nominovaná nebyla... a o Anesthesii taky ani nemluvím... Ta sice měla premiéru na Tribeca Filmovém Festivalu v New Yorku, ale po tom už po tom taky pes neštěk. IFC Films sice koupili práva, ale kulový s tím dělají. Nesnáším je, propagace nulová... ticho po pěšině :D Ale třeba časem. Takže tohle je po Sněhurce a lovci asi největší propagace, jaké se Kristeniným filmům dostalo. Abyste si nemysleli, já miluju všechny filmy, které Kristen natočila, protože ona si zkrátka umí vybírat hlavně když je teď starší a nejvíc mám ráda právě ty nezávislé filmy, ale s těmi je to zkrátka složité. Tohle je blockbuster, tak nějak... po dlouhé době... takže ačkoliv mám nezávislá dramata radši, z té propagace jsem zkrátka nadšená! Zítra se koná Teen Choice Awards 2015. Zatím ještě žádné hlášky o tom, jestli se tam Kris objeví nebo ne... ale každopádně je nominovaná za roli ve Still Alice, takže by si rozhodně zasloužila vyhrát zase po letech nějaké to prkno, ale kdo ví, jak to dopadne. Každopádně teď mám pro vás dalších 10 nových stillsek z American Ultra, které naprosto zbožňuju a moc se i líbí, i když už mám pocit, že o tom filmu vím po všech těch fotkách a klipech úplně všechno :D Tak je určitě zkoukněte, jsou skvělé :)
* * * * * * *
Some people had the luck to see American Ultra before its official premiere during the press junket. It was a screening for press and some lucky bastards, but they all love the movie, which I am really excited about. According to those reaction, it is really great, funny and Jesse and Kris are absolutely brilliant in it, which makes me so happy and even more excited. The promotion is great. Kristen didn't have such movie promotion since Snow White and the Huntsman, I guess. She was doing small, independent movies, which is absolutely ok and I love it, but they usually don't get the atention they deserve. Still Alice had some promotion thanks to Julianne Moore was in it, but it wasn't like this. This is huge, in comparation to other projects. The premiere is on August 21, so it is next week and I really hope for some event or something, but we cannot be sure. Tomorrow is Teen Choice Awards, where Kristen is nominated for her remarkable performance in Still Alice, but I have no idea if she's going to be there or not, so we will see. Fingers crossed, but... who knows. Right now I have for you another 10 new stills photos from American Ultra movie. I feel like I already know everything about this movie, they are a bit spoilerous, but I still love them.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

2 komentáře:

  1. 10. září, říkáš? Tak to si musím někam napsat, protože ten film bych vidět chtěla, už jenom, že si to ti fanoušci chválí :)

    OdpovědětVymazat
  2. ááááá, chci být teda novinářkou a chci ten film vidět ale my si holt ještě počkáme! :) kdo si počká, ten se dočká!

    OdpovědětVymazat