pondělí 10. srpna 2015

Old Interview with Kristen by Josh Horowitz

Zrovna teď jsem v tahu. Nooo... tohle je vážně hodně trapné... protože tohle video... to je tak půl roku staré, vlastně spíš dýl, vlastně skoro rok. Pamatuju si, jak jsem ten rozhovor poslouchala. Bylo to někdy na podzim, šla jsem ze školy na pondělní extra hodiny italštiny, takže to muselo být pondělí. Seděla jsem na lavičce na nábřeží a měla jsem k obědu bagetu s rajčatama a mozzarellou z Bageterie Boulevard. A pak jsem přešla most a šla jsem si sednout na dýňové latté, co už tehdy po roce zase měli ve Starbucks. No... Tak tolik asi k osvětlení situace :D Tenhle rozhovor s Joshem Horowitzem vznikl v době, kdy vyšel film Camp X-Ray... a schylovalo se, nebo už možná bylo po tom :D co vyšel film Clouds of Sils Maria. Je to pouze zvuk, není k tomu video... a má to asi 30 minut. Takže vlastně ani moc nepředpokládám, že by si to někdo pustil :D Takže pokud to neuděláte, prosím vás, nepište do komentářů: "Pěkný rozhovor", protože z toho je vždycky jasné, že si to dotyčný ani nepustil :D Tenhle rozhovor je vážně skvělý a mně vážně mrzí, že jsem ho nikdy nezveřejnila... a když jsem na něj narazila v rozepsaných, prostě jsem ho tam nemohla nechat. Ale pochopím, když se vám nebude chtít poslouchat rozhovor starý půl roku, ale opravdu to stojí za to :)
* * * * * * * * * *
I am somewhere right now. Weeeeell. This is like really embarassing... because this video, it's like... half a year old, maybe even more. I remember myself listening that, it was autumn, it was Monday, I was on my way to my italian class and after I crossed the bridge I went to pumpkin latté to Starbucks. And I had Boulevard Bagette for lunch. Caprese, I guess... 'cause I usually buy this one. So yeah, this is like really, really embarassing. But when I found it, before I left to Rome, I just decided.. that I will publish it now. Because it is worth publishing, despite the fact how old is it. It's an interview with Kristen, it's just audio, but it's great. Because it is so natural. I always loved interviews with Josh Horowitz, especially those he made with Kristen and this one is amazing too, but... you know... it's like 30 minutes long. So if you have time, just listen to that, because it is great. But if you don't... just don't write comments like: nice interview. Because it will be obvious you didn't hear it. This interview deserves to be commented at least with one or two full sentences.

1 komentář:

  1. Ne .. vůbec to není už padlý na hlavu.. Rose se zase přestěhovala.. Miluju hlas Kristen.. a ta fotka v tom videu je dokonalá.. ty její ksichtíčky miluju! :)

    OdpovědětVymazat