neděle 23. srpna 2015

Gallery update 46.2: Portraits for USA Today

Ahojte lidi, jak se máte? Mám doma návštěvu, přijela na víkend kamarádka, takže nemám úplně čas přidávat. Jenom takhle večer nebo v noci, když ona už chce spát, tak můžu něco přidat, protože jí uspává, jak ťukám na počítači :D Což je fajn, že jí to nevadí, když ťukám. Včera kolem jedenáctý večer, teda asi před dvěma hodinama, mi volal někdo z Itálie :D Nějak nevím, jak to uchopit. Jestli mám počkat, jestli to zkusí znova, nebo napsat nějakou smsku nebo něco. To je hrozně trapný, napsat čau, kdo tam? Ale tak... Třeba to zkusím :D Jsem docela zvědavá. No nevadí... Zítra se uvidím s Rosie! To bude taky další nečekaný a docela spontánní neplánovaný zážitek :D Sice se uvidíme asi tak na 20 minut, ale nevadí :D Nějaké to rychlokafe třeba zmáknem ;) No. Ale teď už teda k tomu článku. Mám pro vás čtyři nové fotky, které vlastně nejsou vůbec nové :D Respektive jsou relativně nové, ale už jsou delší dobu venku, jen na ně nebyl čas :D Jsou to fotky pro USA Today, portréty s Jessem a Kristen, které nafotili v ten den, co s USA Today i dělali rozhovor v rámci propagace American Ultra. Ten rozhovor už taky zveřejnili, ale zatím na něj nedošlo se zveřejněním... stejně jako na spoustu dalších věcí :D Jsem hrozná, já vím, ale je toho tak hrozná halda, že by se z toho člověk podělal... Jinak teda během prvního víkendu American Ultra vydělal jen 5,5 milionu dollarů, což je prý globálně celkem málo, na to, aby se natočilo pokračování, by byly třeba tržby alespoň 40 milionů (ale teda celkově, ne po víkendu :D). Je to dost možná i tím, že stejně vyšel i film Mission Impossible díl šestistý osmdesátý třetí, takže šli lidi z nějakého důvodu radši na to... tak uvidíme, jak to bude dál :D Užijte si fotky, snad se vám líbí, mně se líbí nehorázně :) Jsou tam oba fakt roztomilí a jsou to super fotky.
* * * * * * *
Hi guys, how are you? I have a guest in my house right now, my friend came to visit me and Prague, so I don't really have time to write articles. Just now, in the night, when she's trying to fall asleep and she likes the sound of me writing on my notebook. Yeah, a bit weird, I know. Someone was calling me from Italy. It was really weird like... I didn't anwer it, because I missed that phone call, but now I am kind of... afraid to write back, 'cause I have no idea who is it :D Well... I will see, maybe I'll write something like... Ciao, who's there? :D Like pretty embarassing, but... whatever. I have for you now new photos from the American Ultra promotion. Well, new... two of them are new, two of them old, but I didn't have the opportunity to publish it, so I am doing it now. I love these pictures. By the way, American Ultra reached just 5,5 million dollars during the first weekend, probably because of the Mission Impossible, but I hope it gets better. Anyway, these photos, right. They are portraits made for USA Today. There is also an interview for USA Today, but I will publish it later, if ever. I love these portraits, I truly do. They are with Kristen and Jesse and they both look so cute. I love Kristen's hair in this moment, it is so great. Well, enjoy photos, I hope you like them :)

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

5 komentářů:

  1. OMG! ten layout je božský! a já až budu mít čas, který nevím, jestli teď někdy mít budu, tak ti to zase tady všechno zkomentuju! :)

    OdpovědětVymazat
  2. máš užasný layout a ty fotky jsou moc krásné, já sice upřímně toho herce moc nemusím, ale kristen je dokonalá :)

    OdpovědětVymazat
  3. ha tak ja neviem či by som sa naspäť ozvala      ale ty to určite zvládneš, jop tak to je skvelé len si to pekne uži
    nové alebo nie ja som ich ešte nevidela takže pre mňa sú nové a Kris je tam skvelá a hlavne ako hádže tie xichty

    OdpovědětVymazat
  4. Kris je na těch fotkách krásná, jako vždy Máš boží blog :33

    OdpovědětVymazat
  5. Moc pěkné fotky, oběma to sluší

    OdpovědětVymazat