čtvrtek 13. srpna 2015

Kristen & Jesse on 'TODAY' Show (August 10, 2015)


Začnu tím nejstarším. Ale myslím, že pak už se toho držet nebudu a půjdu prostě tak, jak mi to padne pod ruku :D Ale ještě nevím. Když jsem byla pryč, tak se samozřejmě (jak jinak) objevilo nehorázně moc novinek. Byla jsem pryč 5 dní a mám co přidávat dva týdny, kdybych přidala jeden článek denně, to je prostě bomba :D ale možná některé věci spojím do jednoho článku, protože je toho vážně halda a chci to stihnout relativně brzy po té, co to bylo zveřejněno, aby to nedopadlo, jako s tím rozhovorem s Joshem Horowitzem z loňského podzimu :D No. Tohle první video je ze série rozhovorů na propagaci filmu American Ultra. Tohle video je z TODAY show, kterou jsem vám avizovala, než jsem odjela, z 10. srpna 2015. Trochu mě mrzí, že má to video pouze tři minuty a něco, ale i za ten krátký čas stihnout mluvit o pár věcech. Samozřejmě o filmu, mluví o tom, jaké to bylo natáčet takový akční film. Kristen říká, že si to moc užívala, ale že jí mrzí, že neměla těch akčních scén, kde někomu nakopává, trochu víc. Potom jsou dotázáni na jejich vztah a na to, jaké to je znovu spolupracovat. Kristen říká, že když zjistila, že v tom je Jesse, tak ještě než četla scénář, bylo jí skoro jasné, že do toho bude chtít jít (nemůžu si to pustit znova, protože mi kleknul zvuk :D ale myslím, že to bylo v tomhle rozhovoru :D) a potom mluví o tom, že jsou oba takoví divní, ale že když jsou spolu, oni dva největší nerdi, tak dávají dohromady smysl, rozumí si a zkrátka jsou tak nějak propojení. To se mi moc líbilo, jak to tam Kris vysvětluje :) Kromě toho tedy musím říct, že to Kristen neskutečně moc slušelo, ty šaty, co měla, byly překrásné! :) No a i Jesse vypadal skvěle :D
* * * * * * * * *
I will start with the oldest one. But I will then probably continue... I don't know how. When I was gone, lot of things happened. Like always, when I don't have time at all, things get crazy :D So many news, I have no idea, how long it takes to publish it all :D Anyway. I have for you first from many interviews. This one is the reported one from August 10, 2015. Kristen and Jesse Eisenberg were on TODAY show to promote their new movie American Ultra. I am really sorry, that this video has just something around three minutes, but it is still great. Jesse and Kristen talk of course about the movie. About they were working together again, about their relationship, about the action in this movie and so on. I love it, I really do and I think Kristen looked absolutely beautiful. I love these two together, I can't wait to see their cooperation in Woody Allen's movie :)

2 komentáře:

  1. ultimate-lilycollins14. srpna 2015 v 4:25

    Nádherné video, Kris ty šaty moc sluší♥

    OdpovědětVymazat
  2. oni dva mi prostě přijdou úžasní takhle ve filmu i během rozhovorů jak řekla Kris, oni dva jsou prostě zvláštní patroni je tam něco, co nedokážu prostě vysvětlit :) Na film se každopádně moc těším :)

    OdpovědětVymazat