pátek 28. srpna 2015

Steve Carell replaces Bruce Willis in Woody Allen's movie


Okej. Jde o tohle no. Co říct... já z téhle novinky vlastě nejsem tak nadšená jako třeba horda lidí na Twitteru, ale napsat o tom musím, protože i chci, samozřejmě. Před pár dny, už ani nevím kdy, jsem vám říkala o tom, že Bruce Willis už nadále není členem obsazení nejnovějšího filmu Woodyho Allena, který aktuálně Kristen natáčí po boku Jesseho Eisenberga. Oficiální verze říká, že jde o neslučitelnost rozvrhů, pravdou ale je, že o hodně pravděpodobnější je zkrátka to, že se Woody kvůli něčemu na Bruce naštva a prostě ho vyhodil :D Což je mi na jednu stranu líto, na druhou stranu by si měl Bruce zvykat, že ne všude je nepostradatelný... Film přišel o jedno z velkých jmen, ale získal jedno další. Co mohl Woody v takové situaci dělat no? Přeobsadit ho. Což udělal. A roli, která měla původně patřit Brucovi, převzal do svých hereckých rukou Steve Carell. Kterého nemám ráda. Mohla bych tu psát, jak jsem nadšená z toho, že bude součástí tohohle projektu, ale nebyla by to pravda, jsem jen upřímná. Já Steva fakt nemusím... Ne, že bych proti němu vyloženě něco měla, ale nemám ho prostě ráda, nemám moc ráda filmy, ve kterých jsem ho viděla a nějak je moc nevyhledávám. Ale třeba je právě tenhle Woodyho film tím filmem, který změní můj názor. Myslím, že tím by byl i Foxcatcher, ale k tomu jsem se zkrátka stále ještě nedostala. Steve je známý tím, že hraje většinou komediální role, no uvidíme, v jaké se ukáže v tomhle filmu, protože víme totální kulový, co si budeme povídat :D Vlastně jsem viděla jeden film se Stevem, kterej se mi líbil. Crazy Stupid Love. Myslím ale, že to mělo něco společného s Ryanem Goslingem do půl ěla a mou milovanou Emmou Stone spíš než se samotným Stevem :D Ale já jsem otevřená všemu a ráda na něj změním názor. Rozhodně to nijak neumírňuje moje nadšení z tohohle filmu, protože tam pořád hraje Kristen a pořád tam hraje s Jessem Eisenbergem, takže to pořád zkrátka nutně musí bejt boží film, i kdyby roli Bruce Willise hrála Pamela Anderson :D Ale svěřte se i vy, co si myslíte o Stevu Carellovi? Jste rádi, že je součástí projektu? :)
* * * * * * * *
All right. This is it. Well... I am actually not as excited as many people on Twitter, but I have to write about it. I told you few days ago, I think, that Bruce Willis is no longer part of the Untitled Woody Allen project, in which Kristen plays role of Theresa alongside with Jesse Eisenberg. Official version is, that it was because of his schledule, but the more probably version is, that he was rude or something and Woody Allen fired him... Shit happens, what can we do... well... But Woody had to do something, he had to replace him. And so he did, just few days after, we now know, who's going to take Bruce's part. Steve Carell ladies and gentleman. Who I actually do not like... These things are really subjectiv and I just really... it's not that I hate him, not at all, I just don't like him that much, I don't search for movies with him, he is just not one of my favorite actors. But I believe that Woody knows what he's doing and there is a bunch of people that freaks out because of they love him. I am not one of those guys, but I will survive it :D Don't hit me, I am just honest with you... I actually did like one movie Steve Carell was in, Crazy Stupid Love, but I have a feeling that it was probably mainly because of shirtless Ryan Gosling and the lovely Emma Stone. Well, we will see, tell me what you think. Do you like Steve Carell or not? I hope you do, so you want be less excited for the movie, because it's going to be amazing :)

4 komentáře:

  1. Já mám Steva hrozně moc ráda a viděla jsem hned několik jeho filmů. Je to super herec a je hodně zábavný :) Takže mně tahle novinka udělala fakt velkou radost :) No jsem dost zvědavá, jak do celého obsazení zapadne. Jinak Foxcatcher je fakt skvělý film! Hodně působivý, já na konci dokonce brečela! To jsem vůbec nečekala. Jinak se Stevem je ještě pěkný film "Dan in real life" (Život podle Dana), ve kterém hraje po boku Juliette Binoche - a objeví se tam i moje milovaná Emily Blunt. To jen takový tip, který by ti mohl pomoct na něj změnit názor. Je to taková příjemná komedie, trošičku drama ;)

    OdpovědětVymazat
  2. abych řekla pravdu, tak tohoto herce já moc nemusím jo :-/ Angie prosím tě, chci se teď omluvit, že tu poslední dobou ani nejsem...zítra bude na blogu důležitý článek ;) snad se najde někdy čas na to komentování článků :(

    OdpovědětVymazat
  3. Já si teď Steva nedokážu dosadit někam do filmu, který jsem viděla, takže se jdu podívat na jeho role, protože je mi fakt povědomý Tak ho znám jenom z dabingů a potom z Crazy Stupid Love, ale tak jsem na něj zvědavá :)

    OdpovědětVymazat
  4. No tak Steva bych do role, kterou měl hrát původně Bruce vůbec nečekala, ale kdo ví, co je to vlastně za roli, že?

    OdpovědětVymazat