sobota 22. srpna 2015

Gallery update 46.1: First photos from the set of Woody Allen's film

S filmy Woodyho Allena je to těžké, protože herci nesmí mluvit o tom, o čem film je, dávat nějaké detaily, nikdo není oprávněn cokoliv říkat, tak maximálně Woody Allen samotný. Takže víme akorát to, že se film bude odehrávat někdy ve 30. letech 20. století a že se bude točit kolem několika rodin, které se zamotají do nějakého zločinu, nebo něco takového. Taky víme, kdo v tom filmu hraje. A hraje v něm naše Kristen :D Postava, kterou hraje, se jmenuje Theresa a já mám pro vás první fotky z natáčení tohohle filmu, protože paparazzi jsou vynalézaví a nedá se tak úplně zabránit tomu, aby sem tam něco nevyfotili, zvlášť, když se film natáčí v exteriéru. Jsou to pořád paparazzi fotky, ale když jsem se rozhodla sem paparazzi fotky nedávat, říkala jsem, že to neplatí pro fotky z natáčení, protože to se alespoň týká těch filmů a samotnou Kristen to nijak zvlášť asi nevyrušuje, protože jde většinou o fotky focené hodně z dálky a ne z jejího soukromí, ale z natáčení. Neukládám jich ale tolik, jakoby to byla nějaká premiéra... je jich jen 18, přijde mi to dost na ukázku, ale kdo by jich chtěl vidět víc, tak může tady. Jak už jsem říkala, odehrává se to ve 30. letech, což vysvětluje jak to auto, tak to oblečení. A musím říct, že Kris v tom vypadá hrozně roztomile :) Nepřijde vám? Na fotkách můžete vidět i Jesseho Eisenberga, který v tomto filmu také hraje, a na některých i samotného Woodyho Allena.
* * * * * * *
It is hard with Woody Allen's films, because actors are not supposed to talk about anything, no one talks about anything, not even the name, not even the main plot... all we know is, that this movie will tell a story about some families, that will get themselves in trouble because of some kind of crime, or something like that. And it is placed in early 30's. Kristen plays role called Theresa and I have for you first photos from the set of this movie. They are a bit paparazzi, yeah, but I said, when I decided to don't put here paparazzi photos, that I don't mean set photos. I didn't save all of them, just some of them, because there is really lot of them and I don't find it necessary, considering, that they are still paparazzi photos. If you want to see more, you can here. Well, it's supposed to be in 1930's, so that is the reason for what's she wearing. And she looks so cute in it, don't you think? You can also see there Jesse Eisenberg and Woody Allen himself. I am really, really excited about this movie. I am so happy Kristen is really part of it.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

11 komentářů:

  1. Jsem ráda, že nad fotkami z natáčení dokážeš přimhouřit oko, protože o takové fotky je vážně škoda přijít no ne?:) A souhlasím, tohle nejsou takové ty candids fotky v pravém slova smyslu a navíc já tyhle fotky z natáčení šíleně potřebuji, mírní ty nehorázná muka, která představuje doba čekání na film Přiznám se, že jsem velikou fanynkou Woodyho a také to, že mě jeho filmy v poslední době bohužel zklamávají, ale pevně věřím, že tímto se to prolomí a bude to zase ten starý dobrý Woody:) Ať tak či tak pro herce musí být pocta hrát v jeho filmu a jsem ráda, že štěstěna přála i Kris a navíc ve filmu, který nás zavede do minulosti:) Protože jak tak koukám Kristen outfity z této doby nesmírně pasují, je vážně rozkošná, ještě s tou mašličkou, to je třešnička na již tak lákavém dortu:)

    OdpovědětVymazat
  2. tak dik za paparazzov , že niekedy nafotia aj to čo treba a super. že si ich tu pridala lebo sú skvelé a hlavne tá 4 teda tu na blogu je štvrtá,Kris je na nej strašne rozkošná ako sa tam usmieva a vlaje jej zá suknička

    OdpovědětVymazat
  3. Včera jsem je viděla na Tumblr a máš pravdu, Kristen vypadá roztomile

    OdpovědětVymazat
  4. Tak na to jsem hodně zvědavá, Woodyho poslední filmy za moc nestáli, ale on má vždy období, kdy točí naprosté hity a pak období, kdy se mu nedaří, tak snad tohle bude ten hit! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tyhle fotky jsem viděla dneska ráno a musím říct, že jsem byla hodně překvapená! Hlavně mě teda překvapilo, že se film odehrává ve 20.letech. Pak mě dostalo, že je tu Kristen tak holčičkovsky oblečená, ale ten její outfit miluju ♥ Tu sukni, ten top, no nejvíc mě dostaly ty boty a ponožky! No a pak se mi tu líbí ten její účes ♥ Připomíná mi to účes disneyovské Sněhurky

    OdpovědětVymazat
  6. Moc jí to sluší a ten staromódní outfit, no nemám slov..

    OdpovědětVymazat
  7. Hnedka bych kočičku pozval na drink

    OdpovědětVymazat
  8. No wow, vůbec jsem netušila, že o filmu nesmí mluvit nebo tak :)! Jsou úplně super, strašně se na ten film těším, Kristen tu má skvělý outfit, ta košile je superní, a ta sukně úplně milá, je tu prostě úplně zlatá :)!!
    Jinak máš nádherný layout, úplně jsem koukala, ty barvičky jsou famózní!

    OdpovědětVymazat
  9. Zní to zajimavě, i když se více o filmu nesmí říkat. :) Už ted vím, že to Kristen zahraje bravůrně! :) Na fotkách jí to moc sluší, moc se mi líbí ta košile. Jinak máš úžasný layout, hezké barvy a vybrala si skvělé fotky! ♥

    OdpovědětVymazat
  10. Teda nevím, jestli jsem nějak pozadu, ale vůbec jsem nevěděla, že ten film se bude odehrávat ve 30. letech! Začínám se vážně těšit:) Kristen je na těch fotkách zlatá ♥ Vážně jí to sluší! Jsem zvědavá, jaká přesně bude její role!

    OdpovědětVymazat
  11. jsem strasně na ten film zvědavá :) v takovéhle roli jsem ji ještě neviděla :)

    OdpovědětVymazat