úterý 18. srpna 2015

Nylon presents Carversation with Suzie Riemer


Já vážně hrozně chci nastavit ten nový design :D Ale nemůžu. Řekla jsem týden. Ne tři dny :D Bože, ale já ho tu tak hrozně moc chci konečně :D bojím se, že ho začnu nesnášet dřív, než ho nastavím :D Ale zároveň ho tu hrozně nechci, protože ten fialový se mi hrozně líbí, ale... prostě mám hrozné dilema. Někdy se tu ten nový objeví, uvidíme kdy. Pořád ještě válčím s tím, jestli ho nedat do galerie... ale asi ne :D No nic. Mám pro vás další video, pro změnu. Není to press junket master post a není to ani žádné z propagačních videí, vlastně... no jak se to vezme. Pamatujete si na tohle video? Kristenina skvělá kamarádka Suzie Riemer dělá videa s názvem Carversations, kdy si někoho pozve do svého auta, strčí tam někam kameru a tak prostě klábosí. S Kristen tohle video udělala před pár měsíci, a teď ve spolupráci s Nylonem udělala další. Vlastně jen tak kecají, což je na tom to úplně nejlepší. Protože je tam Kristen s jednou ze svých nejlepších kamarádek a tak je prostě v pohodě. Sice jako ví, že tam ta kamera je, ale vlastně ani neví kde, protože Suzie nechce, aby to ti hosté věděli... a asi by neřekla úplně všechno nahlas :D ale je zkrátka víc sama sebou a uvolněná, když je tam se Suzie než když je někde s novináři. O čem mluví? Hele...:D Na konci i o American Ultra, říká, že je ten příběh naprosto šílený, ale že to brali všichni naprosto vážně, takže z toho vznikl takový film, jaký vznikl, že je šílený, ale vtipný... A že má ráda huličské filmy, ale že tenhle má k tomu ještě i srdce. Líbí se mi hodně ta část, kde se baví o jídle, které si kupují na pumpách, když někam jedou autem. Kristen zmíní značku Lunchables, což jsou takové balené polotovary, nebo já nevím ani vlastně, co to je, asi jsou to hotová jídla zabalená... a asi je to dost hegeš, ale tak kdo se nestaví v mekáči, když jede na road trip, že :D A pak taky říká, že miluje kupovat si chipsy v cizině... že v Londýně mají s příchutí pečenýho kuřete, v Kanadě zase kečupové, v Jižní Korei zase jiné, které jsem nechytla :D Suzie se pak ptá na capuccinové chipsy a obě dvě reagují v ten samý moment: "That's weird." Což je naprosto dokonalý :D Potom taky hrají hru, kdy obě dvě řeknou náhodné slovo najednou, ale teda netrefí se ani jednou do stejného :D Hodně mě pobavila ta část, kdy se Suzie snaží říct Liam Neeson pětkrát za sebou :D A moc jí to nejde :D Když se jí Suzie zeptá na nějakou radu, říká, že si myslí, že dala celkem dobré rady v rozhovoru pro Nylon, takže se zdrží odpovědi. A já vám ten rozhovor vážně někdy možná i přeložím, takže se je dozvíte :D Úplně na konci se jí Suzie ptá, jestli tenhle rok dosáhla toho, co chtěla... a ona říká, že ano, že hodně hrála na kytaru, za což je ráda, protože když člověk dělá tu jednu věc, jako herectví a dělá ji dlouho a dobře, tak je pak těžké, aby někdo bral vážně, že zkoušíte i něco jiného. Sem tam se ztrácím, ale je to vážně příjemné video a stojí za to se na něj kouknout :)
* * * * * * *
I really want to put here the new design. But I can't. I said week. Not three days. Gosh, I really want it here, but in the same time, I want this one to stay. Well, whatever. It will appear here some day, I won't tell you which one. The worst part is, that I actually love this purple one so much, but I just really want the new one here. Hate this situation. Anyway, I have for you another video, but this time it's not from the press junket or anything, it is actually pretty cool and totally different. Do you remember this video? Well... Kristen's friend Suzie Riemer made a new one, in cooparation with Nylon magazine and it's absolutely freakng great, because it's so natural. They are really great friends, so they are just talking, you know? And it's amazing. I love especially the part when Kristen talks about chips :D and when Suzie is trying to pronounce Liam Neeson.

1 komentář:

  1. Jeee doufala jsem, že spolu udělají další video, protože to první bylo perfektní. Stejně jako tohle, měly by jich spolu dělat více

    OdpovědětVymazat