středa 29. července 2015

'Equals' will premiere at Venice Film Festival 2015


Takhle přesně se teď cítím. Ale vážně. Málem jsem zaječela, když jsem se tohle dozvěděla. Je to tak úžasné, že vám ani nedokážu popsat jak moc velkou radost z toho mám. Jde o film Equals, který Kristen vloni natočila po boku Nicholase Houlta, spolu s Guyem Pearcem pod taktovkou režiséra Drakea Dorema. Jde o futuristický milostný příběh a já se hrozné bála, že na něj budeme čekat hrozně dlouho. Nyní to vypadá, že to tak dlouho trvat nebude! Film bude mít totiž svou světovou premiéru na letošním v pořadí již 72. filmovém festivale v Benátkách!! Co je na tom tak skvělého? Nejen to, že je to letos, ale především to, že je to už v září!!! A to konkrétně mezi 2. a 12. zářím 2015! Není to úžasné? Podle mě teda ano! A to tak že hodně. Kdy přesně bude mít premiéru Equals a jestli se tam Kristen objeví, na to je ještě příliš brzy, ale kromě toho, že tam film bude promítán, bude taky soutěžit v hlavní soutěži! Možná se brzy dočkáme nějakého traileru. Už se objevily asi 4 nové stills fotky, ale na ty z mě strany dojde asi až zítra nebo pozistri nebo možná až se vrátím domů, uvidíme.
* * * * * * *
My feelings right now. Like literally. I almost screamed when I read about it! I didn't not expect this, I really didn't. But it is so fucking awesome that I cannot even express my joy. So, what is this all about? About Equals movie Kristen was shooting last year with Nicholas Hoult, Guy Pearce and directed by Drake Doremus. I can't wait for this movie and it seems like we will not have to wait as long as I thought!!! Equals will have its world premiere at 72th Venice Film Festival in SEPTEMBER. Yes, this September. 2015. And it's going to be in the main competition. How fucking cool is that? I think that it is the best thing that could have happend with this movie. I also have 4 new stills photos but I am not sure if I will have time to publish them today. It také longer to publish photos on tablet than using computer. The Venice Film Festival is from September 2 to September 12., 2015. Hopefully more information are coming soon.

5 komentářů:

  1. Já si myslím, že tohle je skvělá zpráva a podle mě je asi 99% šance, že se Kristen na té premiéře objeví :) Tohle si přece nemůže nechat ujít! Snad se i brzo dočkáme toho traileru. Na tenhle film jsem fakt hrozně zvědavá, tak doufám, že bude mít i premiéru u nás v ČR :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak balíme a jedeme do Benátek, ne? Jako to je naprosto skvělá zpráva, na tenhle film se prostě těším, i kdyby to byla blbina (nebude!!), prostě je tam Kristen a Nick, tak když už nic jinýho, aspoň se budu jima kochat Doufám, že se nám tam Kristen objeví bylo by to něco skvělého :))

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je super zpráva! Kristen a Nick na to se nejde netěšit. Doufám, že se na Kristen objeví (a že to bude u nás mít premiéru - a na až po třech měsících)

    OdpovědětVymazat
  4. Doctor/David umí vyjádřit jakékoli pocity a tedy snad se filmu dočkáme i u nás a hlavně tedy toho traileru...Nicolase mám ráda :) a jsem zvědavá, jestli Kris přijede :) a ty se nám vrať celá :))) to já říkám vždycky

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to je opravdu skvělá novinka a už se moc těším na fotky z festivalu! :)

    OdpovědětVymazat