pondělí 2. června 2014

Gallery update 31.1: Three new portraits from Cannes


Jsem tak unavená ze svýho aktuálního života... jako vážně, fakt jsem. Mluvily jsme o tom včera s mou nejlepší kamarádku a tak trochu jsem propadla mírné depresi. Jsem tak unavená... všechno je furt stejný, nic se neděje a... já ani nevím, prostě nevím, co se svým životem dělat. Jsem pořád ve stresu. Prakticky nonstop... potřebuju pauzu, ale nemůžu si jí dovolit. Potřebovala bych si lehnout a jeden den nic nedělat, jenomže na to nemám čas... a když si lehnu a nic nedělám a prokrastinuju, tak jsem ve stresu z toho, že prokrastinuju a měla bych se učit... Tohle se prostě nedá zvládat pořád. Čas mi utíká mezi prsty, aniž bych pořádně žila... Mizérie. No nic. Nechám toho... mám pro vás tři nové portréty z Cannes od Nicolase Guerina. Totálně je žeru, jsou úžasný, naprosto dokonalý. Kristen tam vypadá nádherně! Zítra tu určitě nebudu, no ve středu snad něco přidám.
* * * * * * * * *
I am so tired of my life. Like... seriously, I am. We were talking about this with my best friend yesterday and I actually got kind of depressed. I am just so tired... everything is still the same, nothing is happening to me and... and I just.. don't know, I don't know what to do with my life. I just feel so stressed all the time... and that's the worst feeling. I have to deal with so many things every day, still, without a break, and I just... can't handle it all the time. Sometimes I just need to lie down and do nothing... but I can't affort it. But I still do it... but then I am in stress, that I should study and I don't do it. This is not life, this is misery... Anyway, I have for you three new amazing portraits from Cannes by Nicolas Guerino. I totally love them, very, very beautiful, Kristen looks gorgeous. I will not be here tomorrow, but maybe I will write something on Wednesday.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com

5 komentářů:

  1. To je mi líto, že jsi teď tak ve stresu... Nebudete teď mít ve škole nějaké volno? Pak si budeš moct pořádně zarelaxovat. Budu držet palce, aby se to co nejdřív zlepšilo :)
    A jinak ty fotky vypadají opravdu luxusně! Moc se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné fotky, sice jsem dost pochybovala o tom jejím oblečení, ale nakonec to vypadá fakt hezky..:)

    OdpovědětVymazat
  3. A ZA CHVÍLI už jsou prázdniny :)!!! Zkoušky budeš mít za sebou a bude to super :)!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Tyto fotky mě maximálně posadily na zadek, Kristen je tady úplně dokonalá, něžná i taková umí bejt :)! No nádhera, účes a to tričko :)! To tomu dodalo šťávu :)!!

    OdpovědětVymazat
  5. Kris je krasna a ta animka Bena      a prazdniny jsou za dverma to bude velky leharo

    OdpovědětVymazat