čtvrtek 26. června 2014

Gallery update 32.0: New/Old photo with fan

Ahoj všichniii. Zrovna jsem se vrátila ze srazu s Joann, půjčila jsem jí Still Alice knížku, kterou mám, ale pořád jsem jí nečetla, jsem hrozná, já vím :D nebyl čas. A bylo skvělý jí potkat, nebo aspoň mně to tak přišlo :D Jsem ráda, že jsme šly. A je hrozně zajímavý, kolik skvělých lidí už jsem díky internetu a hlavně díky blogu poznala, vždycky mě to fascinuje, ale je to strašně super :) Nicméně, když už jsem zmínila Still Alice, tak mám pro vás jednu starou fotku s fanynkou z jednoho ze dní natáčení filmu Still Alice podle stejnojmenné knížky od Lisy Genovy. Nejspíš bud z 21. března 2014, protože tam Kris má stejný outfit jako na natáčení právě tento den. Hrozně se mi ta fotka líbí, Kristen to tam moc sluší :)
* * * * * * *
Hi guuuys. I just came from meeting with Joann, I borrowed her my Still Alice book and it was great to finally meet her! Or I feel so, I am really glad we went together finally :) It's interesting how many great people can people meet thanks to the Internet and thanks to blog. Anyway, when I am talking about Still Alice, I have for you one old fan photo from the set of this movie, based on book written by Lisa Genova. It's probably from March 21, 2014, she has got the same outfit. Or very similar to this day of shooting. And I love this photo, it's great, she looks great:)

imagebam.com

2 komentáře:

  1. Ježiš ty jsi skvělá Taky jsem ráda, že jsme šly a bylo to super. :) Mimochodem teďkon obědvám ta fotka je super, hrozně jí to tam sluší :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jako v buse jsem měla rohlík, ale to neni mco oběd no Vydržela jsem to v pohodě o určitě, ti průběhžně budu psát co čtu V Analfabetce jse mnějak na straně 210

    OdpovědětVymazat