sobota 21. června 2014

Layout no. 16

imagebam.com

Tohle bylo vlastně dost těžký... vážně jsem milovala ten červený, co tu byl před tímhle novým... a furt ho miluju, hrozně se mi líbí, ale prostě... jsem ten typ člověka, kterej se ohledně designů začne hrozně brzo... nudit. A když se začnu nudit, musím udělat nový, protože když to neudělám, začne mi ten starý lézt na nervy... a to jsem u tohohle nechtěla dopustit. Celý den se hádám sama se sebou a otravuju s tím Joann, jestli ho mám vyměnit hned nebo s tím ještě počkat... ale nakonec jsem cítila, že prostě musím. Musím ho změnit hned, protože kdybych ho nezměnila hned, tak bych ten červený začla nesnášet. A to jsem nechtěla. Prostě jsem ho změnila a vím, jak se vám všem ten předchozí líbil a hrozně si toho vážím, ale prosím, nezabíjejte mě, prostě jsem měla pocit, že potřebuju změnu. Hlavně barevnou změnu. Červená je moje nejoblíbenější barva, ale tady na blogu byla skoro furt. Fialová na druhou stranu ještě nikdy. A tak doufám, že to vydejcháte a nebudete mě nesnášet, že jsem se toho předchozího tak náhle vzdala... ale musela jsem. Tak doufám, že se vám i tenhle nový aspoň trošilinku líbí.
* * * * * * * * * * *
This was actually pretty hard, because I really love this red one, I really did. And I actually still do, but I get bored pretty soon, it's something what is typical for me. For me and Sherlock Holmes. I am BORED!!! :D I start to think, that the current layout is boring and I just has to make a new one. And I know, you are going to hate me for it, because I know how much you liked that previous one, and I really appreciate it, but I just... I just had to, I am sorry. I wanned to change it in the end of June, before I leave to Karlovy Vary, but I just couldn't resist it, I had to change it, because when I make it, I has to change it that day, because if I don't I start to hate the previous one, and I did not want to hate the red one, because it is actually my favorite one. But you know me... I have for you this new one and I hope you like it too. I would be very sorry, if you wouldn't.. but I just... had to do it, I felt that way.

12 komentářů:

  1. úplne ťa chápem, mne sa tiež začne všetko rýchlo zunovať (čo sa týka layoutov) tento sa ti fakt podaril a milujem fialovú farbu.

    OdpovědětVymazat
  2. pěkný :) taky musím často měnit designy :/

    OdpovědětVymazat
  3. Nesnášet? Blázníš Angie? Vždyť tenhle layout je naprosto dokonalý! Hned musím pochválit příjemnou volbu barev. Ta fialová je fakt moc pěkná a líbí se mi tu :) Taky jsi do záhlaví vybrala naprosto senzační fotky a udělala z nich překrásnou koláž :) Já jsem se do nového kabátku tvého blogu prostě zamilovala :)

    OdpovědětVymazat
  4. áááááá, ten design je nádherný, no a co? Podívej se na mne? Já jej měním co tejden , kde mám zkoušet svou grafiku, když né na svém blogu? No a co !
    No náááádhera, ty barvy, fotky, krása, krása, krása!

    OdpovědětVymazat
  5. Wow! Tak tenhle layout je naprosto dokonalý.. Já tyhle barvy nikdy moc ráda neměla, ale teď se mi začínají fakt líbit! A ty fotky zbožňuju!! Prostě to je perfektní, zlato!! :-*

    OdpovědětVymazat
  6. Ňuf, ten je! Líbí se mi, když sem přijdu do nového, že nikdy nejsem zklamaná, fakticky ne! Ty fialkové barvy se mi moc líbí, no a fotky, co jsi použila do headeru, jsou skvělé, takže naprostá paráda A taky jsem docela vděčná za to "běžné" rozlišení, ten minulý layout jsem milovala, ale je prima zajet zase na chvíli do starých kolejí

    OdpovědětVymazat
  7. Wau, wau, wau tak tenhle layout mě moc dostal, je naprosto úžasný, tyhle barvy miluju a krásně to tady sedí! :) Jsi šikula, vážně se ti povedl, krásný! :) Ale i ten předtím byl samozdřejmě nádherný!

    OdpovědětVymazat
  8. Líbí je slabé slovo! Zbožňuji ho! :-*

    OdpovědětVymazat
  9. Mě se líbí hrozně moc :) Fialovou mám ráda a ty fotky, které jsi použila taky! .) Oba byly skvělé,ale tak tenhle se mi taky moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
  10. Je to na mě sice moc růžové..fialové..ale i tak je to hezké..trochu nezvyk..

    OdpovědětVymazat
  11. Tak ten je opět boží.. Miluju tvůj styl designů, je totálně originální ♥.. A ty fotky Kristen jsou nádherný :)

    OdpovědětVymazat
  12. Pani, páni, tak tento layout je zase pro mě osobně top! Já miluji fialovou, to je moje nejoblíbenější barvička, takže tímto si mě potěšila!!:))

    OdpovědětVymazat