pátek 13. června 2014

RESULTS: 0.6 Do you know this movie?

Získala jsem odpověď na zatím poslední otázku tohohle kvízu celkem záhy. Odpověděli tři lidé a všichni správně, no výherce je jenom jeden. No a první byla Ellie. S otazníkem, ale trefila to, takže gratuluju a zároveň děkuju vám všem, že se mnou pořád ještě hrajete :) No budete mít příležitost být první zase brzo, mám v zásobě spoustu animací. No tak Ellie, ty mě teď můžeš požádat o cokoliv, jak jsem hlásala v minulém článku. Když tě nic nenapadne, tak si to můžeš nechat do foroty, až tě něco napadne a nebo mě nemusíš žádat o nic, ale já ráda něco splním, když už jsem se k tomu upsala :D a hlavně to udělám i ráda, takže to záleží na tobě :) No a jaká, že byla ta správná odpověď?
* * * * * * * *
I got the right answer from three people, but the winner is just one... sorry. But you will have another opportunity soon. Ellie was the first one, who answerd, it seemed like a guess, but she got it right, so she's a winner of this quizz. So congratulation and thank you all, that you are still playing this game with me :) So you can ask me for anything now. You can think about that, how long you want, you have this right saved and if something will go across your mind, just ask me for it and I will do it if I will be able to do it. And what was the right answer?

And of course, it's Zathura.
A samozřejmě je to Zathura.

3 komentáře:

  1. Ou yeah ♥.. Četla jsem, že se tě můžu i na něco zeptat, tak místo grafiky u které budeš muset strávit moc času, mi třeba doporuč pár seriálů a filmů, nemám už na co koukat :(.. Beru všechny žánry u filmů, ale horory ne

    OdpovědětVymazat
  2. Gratuluju Ellie! Jinak tahle soutěž je super, můžeme se o tobě třeba dozvědět více věcí. :) Jinak jo, přesně vím, který film uhádnu já, už aby tady byl!

    OdpovědětVymazat
  3. To je Zathura? Fakt? Vůbec bych to nepoznala..nevypadá tu starší? Ach jo..

    OdpovědětVymazat