čtvrtek 5. června 2014

'Equals' news: New info about characters + Drake in Tokyo

Ahoj ahoj ahoj. Zejtra budu mít volno, už se na to těším. Teda takhle, musím dopo na chvíli do práce, dodělat to, co musím a ano, taky se budu muset učit, alespoň chvíli, ale není to takové, že bych prostě šla na zkoušku, pak letěla do práce, přišla v šest domů, musela se učit a pak šla akorát spát. Ne. To zejtra nenastane. A po pondělku už hurááááá týden volna před další zkouškou, což je vážně skvělé. Příští týden, až budu mít to volno, tak konečně přeložím nějaké ty rozhovory z Cannes, ale momentálně na to ještě není vhodná doba. V pondělí mám ještě jedny přijímačky a ráda bych se tam dostala, protože chci na dvojobor. Ale tak uvidí se no... Uvidí... každopádně... no... mám pro vás dneska i tak dost věcí, tak snad je všechny stihnem. Je mi trochu šoufl, bolí mě ucho, takže jsem se rozhodla, že dneska nic nedělám a budu se jen váleti :D To je můj plán :D A psát články, u toho je to ideální :D No... první zpráva je ta, že Drake Doremus míří do Tokia. A nejspíš tam už i je :D Vzhledem k tomu, že se Equals ještě chvíli točit nebude, ale nejspíš jel na průzkum:) no a to druhé info se týká hlavních postav filmu. Nicholasova postava se bude jenovat Silas a Kristenina Nia a víc infa najdete pod tou twitter zprávou.
* * * * * * * *
Hi hi hi. I have free day tomorrow. Well, I have to go to work in the morning but than I will do nothing. I should study, of course and maybe I will a bit, but it is not like... I HAVE to go to school to some exam, than to work and than... study and then just sleep. I will have time for some free time. Which I am so excited about, because I bought two new books today and I didn't read ANYTHING for SO long. I miss that. That's the worst, I don't have time to read... Anyway. I have for you some short news about Equals movie. Next week, I will finally translate some interviews from Cannes, but right now I don't have that much time to do it, I am sorry. So first, I have for you some information about Equals movie, like I said. First, Drake is going to Tokyo to prepare. Well... he is probably already there, probably doing some research about places where they will shoot the movie. And the next information is about two main characters. About Silas, who will be played by Nicholas Hoult and about Kristen's character, Nia. More info under the twitter post.

Silas, ilustrátor, je postihnut "spouštěcím-syndromem", který způsobuje, že začíná vnímat emoce, a setká se s Niou, spisovatelkou, která je stejně jako on emocionálně živá a skrývá svůj stav před ostatními. Když vláda oznámí, že byla nalezena léčba na "spouštěcí-syndrom", Silas a Nia se snaží najít způsob, jak přežít." (Lékem totiž pravděpodobně bude likvidace...)
* * * * * *
"Silas (Hoult), an illustrator, becomes afflicted with "switched-on-syndrome," allowing him to experience emotion, and is drawn to Nia (Stewart), a fiction writer, who's also emotionally alive and hiding her condition. When the government announces that a cure for "switched-on syndrome" has been found, Silas and Nia have to find a way to survive."

2 komentáře:

  1. Na tenhle film už jsem vážně hrozně moc zvědavá! Těším se na první fotky a trailer - možná si na něj zajdu i do kina :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak at tě ucho přestane bolet! :) Jinak ten film bude určitě skvělý, moc se na něho těším. :)

    OdpovědětVymazat