pátek 27. června 2014

Just something new about Camp X-Ray


Nikdy jsem neviděla film Piano... ale miluju tu písničku z něj. Pořád jí teď poslouchám dokola, můžete si jí poslechnout i vy, je úžasná! A já jí zbožňuju :) teď jsem si vytiskla noty a rozhodně se jí chci naučit. Taky jsem nikdy neviděla Pianistu... to bych měla, hraju na klavír a k tomu miluju Adriena Brodyho... asi si to stáhnu... a asi to udělám hned. Jo, to je dobrej plán :) No nic, to jsem trochu odbočila :D Zpět k tématu. Mám pro vás super ultra krátkej článek ohledně novinek, týkajících se Camp X-Ray... a vlastně to ani není pořádně žádná novinka, jen takové... povzbuzení. IFC Films napsali na svůj twitter, že novinky o Camp X-Ray budou již brzy a že máme zůstat na příjmu... což je super a doufám, že mě můj pocit, že by mohl být trailer, neklame. Problém je v tom určení času, za jak dlouho ty novinky vážně budou... protože brzy znamená prostě brzy. Můžou to být dva dny, dva týdny, ale i dva měsíce. Osobně doufám v ty dva dny, ale realisticky vím, že minimálně ty dva týdny, a ve skutečnosti to nakonec budou dva měsíce :D ale doufám, že se mýlím. Každopádně jsem vážně hodně zvědavá.
* * * * * * * *
I've never seen The Piano film, but I love that song from it. You can listen it up there, I am now trying to learn to play this song, I really love it, it's so beautiful. I've never seen The Pianist neither... I should watch it, I am pianist and I love Adrien Brody... I will probably download it right now. Yeah, that's what I am going to do. Not The Piano, but The Pianist. Yeah... good plan... Well. Back to the topic :D I have for you some very very short news about Camp X-Ra. IFC Films wrote on their twitter, that some news about this film coming soon. And that we should stay tuned. So I hope that the feeling, that I smell first trailer, is right. But you know... soon means.. soon. Soon can mean two days, but also two months, so... we will see, but I can't wait!!!

1 komentář:

  1. Písnička je suprová ♥♥ Jinak, těším se na ty brzké novinky ale taky si prostě myslím, že to hned tak nebude ale zase máme aspoň trochu naději :)Hrozně mco se omlouvám, že jsem neobíhala ale frut jsem přemýšlela jak dál s blogem jestli nechci jiný a podobně. Nakonec zlstanu na tomto a budou velké změny (:

    OdpovědětVymazat