čtvrtek 12. června 2014

Kristen supports It Gets Better Project

Dvě věci. Kristen si pro změnu zase něco udělala, očividně... :D Její levá ruka je zraněná, podle toho, jak vypadá ta ortéza nebo co to je, to tipuju buď na palec a nebo na zápěstí... Jisté je, že je to zranění nejspíš nové a nejspíš z natáčení American Ultra, protože se prostě do natáčení pouští po hlavě a nehledí na to, jestli si náhodou zas něco nezlomí :D Viz pár palců a kotníků v Twilight a Welcome to the Rileys, že... Druhá věc je to, že tahle fotka nevznikla jen tak náhodou a není vůbec obyčejná. Je nejspíš z posledních dní, protože má Kris zrzavé vlasy a ty super brýlky, co měla v Cannes. Ta fotka má svůj význam. Kristen tam má na sobě tričko "It Gets Better", což je charitativní projekt, který má podporovat mladé gaye, lesbičky, transexuály a bisexuály a ukázat jim, že nejsou sami, že mají podporu a že se všechno obrátí k lepšímu. Projekt It Gets Better k tomu i krátce něco pronesli ohledně Kristeniné podpory: "Kristen Stewart, oblečená v tričku našeho projektu It Gets Better, poděkovala, že jsme jí zasvětili do něčeho, v co skutečně věří a podporuje." Myslím, že je to od Kristen opravdu úžasné a jsem z toho nadšená :) Upřímně jsem nikdy nechápala všechnu tu nenávist vůči Kristen a nikdy chápat nebudu, ale opravdu budou lidé i po tomhle říkat, že je to "selfish bitch"? Nejspíš ano... ale mě to nutí ji mít ještě radši, než dřív, a to jsem si myslela, že už to ani není možné.
* * * * * * * *
Two things. Kristen obviously did something to her again... :D Her left hand is injured, you can see it in this phot. I guess it's new, because her hair is dyed orange and she has those amazing glasses she had in Cannes. The second thing... no one can say after this, that Kristen is horrible person. Seriously, I don't understand all the hate, I never did... and I never will. It doesn't matter how many great things Kristen does, she will always be hated by so many people, which she doesn't deserve at all. This photo has it's meaning, it's not just a photo. It's a photo of Kristen with this t-shirt and it means that she supports the "It Gets Better" project. "Kristen Stewart, rocking our It Gets Better Project shirt, said thanks for involving her in a cause that she really believes in and supports." Which is project that should support gay, lesbian, bisexual and transgender youth and show tham that they have support, they are not alone and that things are going to get better. Which is amazing. Seriously, Kristen makes me love her even more now, I didn't know that it's even possible. You can read more about this project here<<

imagebam.com

2 komentáře:

  1. To je tele prostě Snad bude mít tu ruku brzo dobrou :) Jsem moc ráda, že podporuje zrovna tenhle prjekt, je to dost důležité, sice to bude teď znít divně, ale gaye a lesby a celkově všechny mám ráda a hrozně nesnášim lidi co je uráží nebo si z nich dělaí srandu. To opravdu nechápu, chápu, že třeba starší generaci se to nelíbí, protože nejsou zvyklí, ale většinou starší generace neni ta co si z nich dělá srandu, takže to nechápu no. Jsem na Kristen pyšná :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ta fotka je naprosto suprová! Moc se mi líbí, jak je na ní Kristen "vystajlovaná" :) Jinak doufám, že se nijak vážně nezranila a brzy bude zase v pořádku. CO se týká její podpory tohoto projektu, tak já mám velkou radost, že se do něj zapojila. Myslím, že ke gayům, lesbičkám a dalším jsou nyní lidé tolerantnější než třeba před 10 lety, ale i tak se najde spoustu zlých a hlavně naprosto blbých lidí, kteří umí s psychikou člověka udělat svoje. Opravdu mám radost, že se Kristen do tohoto projektu zapojila :)

    OdpovědětVymazat