středa 25. června 2014

Gallery update 31.9: New portraits for The Hollywood Reporter

Novinky z Cannes neberou konce. Ani náhodou a doufám, že to tak ještě chvíli zůstane a objeví se další :D Zrovna teď mám pro vás 6 nových portrétů pro The Hollywood Reporter a totálně je žeru. Miluju ten outfit, to už jsem několikrát říkala a všechny ty portréty, které v Cannes vznikly, takže jsem hrozně nadšená, že se objevily další :) jen mě mrzí, že jsem ještě chvíli nepočkala s tím designem, hádám bych některou z těhle novejch fotek přidala :D i když těžko říct :D Nevadíí... jsou vážně skvělé, hrozně moc se mi líbí :) No, dneska mám pro vás ještě jeden článek, ale pak půjdu odepisovat na e-mail mojí drahé Clove, ale zítra už začnu pořádně obíhat, protože vím, že vás zanedbávám a hodlám to napravit, tak snad mi to předsevzetí vyjde :)
* * * * * * * *
Cannes news are not over yet. Not at all, I hope there is going to be something else soon. Right now I have for you six new portraits from Cannes for The Hollywood Reporter and I totally adore them. I love that outfit, I love these photos, she looks so beautiful there. The only thing which pisses me off is, that I didn't wait few days for these photos and then made that new layout, because I would definitelly add one of these :) Anyway, I have for you another one super cool article today and then I am going to continue with writing e-mail to my lovely Clove, so I will be here tomorrow and I will start visiting you, my lovely friends, and hopefully I will in the future more then last few weeks.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

1 komentář:

  1. Bože ty jsou úžasný.. Hrozně jsem si zamilovala tenhle Kristen look.. to oblečení a ten účes.. :3 awwwwJinak Let it be, Here comes the sun a Imagine zbožnuju taky všechny.. <3 :)Pošli mi to video!! Taky zbožňuju Draca !! :)Tobě se nelíbí stay with me?? Kde si nechala romantiku?

    OdpovědětVymazat