středa 4. června 2014

Gallery update 31.2: New portrait for Télérama Magazine

Mám v rozepsanejch nějak hodně článků a nějak je nestíhám zveřejňovat :D Zvažuju, že se zejtra vykašlu na jednu zkoušku... ale ještě nevím. Možná bych to měla aspoň zkusit, ale na druhou stranu budu mít zas nervy kvůli zkoušce na škole, na který stejně nechci zůstat. Fakt nevím, nevím... ještě si to rozmyslím, ale mám dilema. Co myslíte vy? No... mám pro vás teď jednu hrozně skvělou fotku, kterou jsem teda poprvý našla u mé drahé a milované Clove a ne na žádném z mých ofiko zdrojů uvedených v credits. Je naprosto úchvatná, hrozně jí zbožňuju. Je to portrét, no nebo spíš behind the scenes fotka pro Télérama Magazín. Strašně se mi líbí, snad víc, než ty portréty, které jsou fakt portréty, je fakt dokonalá. Tyhle fotky rozhodně jdou na příští design ;)
* * * * * * * *
I have so much articles in pre-written and I don't have time to publish them. I am considering not going to one exam tomorrow... but I don't know. Maybe I should at least try, but I just feel it's useless when I don't want to stay at that school. I don't know, I have dilema. What do you think? Anyway. I have for you one new photo for Télérama Magazine. Those three weren't for it, I made a mistake, but this one is... It's kind of more "behind the scenes", but I love it, totally, it's so beautiful, I totally love it. Kris looks so beautiful there, so beautiful. These photos are definitely going on the next design;)

imagebam.com

5 komentářů:

  1. Je na těch fotkách úžasná, hlavně na té 2. tedy té, která je zde v článku. Opravdu je tu krásná :))).

    OdpovědětVymazat
  2. Promiň... Já byla zase nasraná, že jsem psala své pocity a za celý den se mi k tomu nikdo nevyjádřil a nemohla jsem s nikým sídlet své pocity... jenže mi toho článku bylo tak líto, že jsem ho zase potom zveřejnila, protože tu knihu prostě na blogu mít musím
    Jináč.. od doby, co jsem přečetla tuhle knížku jsem jí přečetla ještě 2x potom a zkoukla filmy jako Neklid, Je to i můj život, PS. Miluji Tě... Jsem přímo posedlá.. sice z těch filmů mám hovno, protože pořád brečím jako idiot, ale stejně to miluju... :)PS. Co povídáš na můj layout?? Na tenhle modrý jsem obzvláště hrdá!!

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tuhle fotku jsem si naprosto zamilovala ♥ Moc se mi líbí, že je na ní Kristen  oblečená ve svém stylu a v pozadí je to úžasné moře :)
    Co se týká té školy... Tohle je opravdu dilema. Já bych asi měla výčitky, že jsem se tak ulila ze zkoušky, na druhou stranu, pokud tě ta škole nebaví a trápíš se tam, tak nemá smysl si přitěžovat.

    OdpovědětVymazat
  4. Já bych na tu zkoušku teda taky nešla, pokud bych na tý škole stejnak chtěla skončit :)Ta fotka je krásná :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ta fotka je maximálně úžasná :)... Má bombový outfit, snad by nevybrali lepší, dokonalost :)! A hlavně, to moře :-O... Fantastické :)!!
    P.S.: a na tu zkoušku bych se vyprdla !

    OdpovědětVymazat