čtvrtek 12. června 2014

0.6: Do you know this movie?

Ahojte. Mám pocit, že je tu poslední dobou trochu mrtvo. A jelikož mě nenapadá nový způsob, jak to tu oživit, oživím aspoň ten starý. Kdysi dávno, před pár měsíci :D tu byla taková... no soutěž, spíš kvíz, na téma "Znáte tenhle film?" A protože jsem narazila na docela slušnou nálož animací Kristen z různých jejích filmů, rozhodla jsem se to zase otevřít a znovu s tím začít. Jde o to, že sem hodím animaci a podle té animace můžete hádat, z jakého filmu daná scéna, která je na té animaci, je. A když to uhodnete jako první, tak mě můžete požádat o cokoliv. Teda takhle :D Nebudu sem dávat svoje nahý fotky nebo tak, ale můžete po mně chtít nějakou grafiku, článek, něco přeložit, zeptat se na něco osobního, co byste o mně chtěli vědět, prostě cokoliv nás napadne, pokud vás něco napadne. Víc si můžete přečíst tady<< A teď už přejdu k mé otázce. Není to tak těžké, když se nad tím člověk zamyslí, pokud tak nějak znáte Kristeninu filmografii. Samozřejmě lidé, co to viděli, mají výhodu :D Tak jsem zvědavá, jestli bude někdo hádat a bude něco chtít :D
* * * * * * * *
Well... I feel like... it's kind of dead in here. So I decided to start doing this quizz after quite a long break again. Do you know this movie? That's my question and if you want to know more about this, just read it here<< There are rules and everything. What if you answer is right? Well, the first one who will answer my question can ask me about anything. About some graphic you would like me to do for you, about some article you want me to write, what comes across your mind. If I will be able to do it, I'll do it. I am not going to publish my naked photos, but that's one of few things I won't do. And... that's probably everything. This is not an easy one and it's actually not a hard one, it's a bit obvious, when you think about that a bit, but you can get it right even if you didn't see this movie. So... here we go.

Do you know this movie? What is it's name?
Znáte tenhle film? Jaké je jeho jméno?

4 komentáře:

  1. Zathura: Vesmírné dobrodružství.. role Lisa myslím.. Miluju když tam je ta scéna, jak říká, že má hrozně hezký oči a pak se dozví, že je to její brácha..

    OdpovědětVymazat
  2. Óoo děkuji Ti! Mám jediné přání, které po tobě chci!!.. Jak jsem tu teď týden nebyla a absolutně jsem nic nestíhala, tak jsem si až teď pročetla tvoje poslední články, protože přiznejme si to, moje aktivita stojí za hovno poslední dobou... No ale četla jsem tvojí 16 000. To mě hrozně potěšilo, že máš už 16 000, gratuluji Ti k tomu miláčku! :) Ale dočetla jsem se v tom i toho, že jsi nemocná nebo, že máš prostě zdravotní potíže... No dlouho jsem tu nebyla a hodně jsem toho asi tak nějak propásla, jak tak koukám.. Nejdřív berle, ucho, uši... Takže moje přání je.. aby ses uzdravila.. Ne že bys to mohla nějak ovládat, ale tak nějak to vyšeptávám, aby tě tam nahoře nějak nenápadně vrátily do stavu naprosto zdravého človíčka, ty moje hluchá Angie..
    Co se týče těch práv... Jestli si tam skutečně moc nechtěla, ani bys to dělat neměla.. Život máš jenom jeden, musíš dělat to, co baví tebe... Doufám, že nemáš typ rodičů jako já, co linkují tvůj život...
    Mám své rodiče fakt ráda, a závidím jim jejich vztah, protože díky nim věřím v pravou lásku, ale občas z nich rostu jako Jackovo kouzelná fazole... Oni si myslí, že můj život vidí jasně a že je poslechnu a že jsem tu od toho, abych si plnila jejich sny.. Ale já mám vlastní.. táta do mě odmalička hustil, abych byla v bílém plášti.. no nakonec se mu to asi splní, protože má vážný problémy a když půjdu na fyzioterapii je tu šance že snad jednou mu budu moc i trochu pomoc od bolestí, které každý den zažívá... Jenže kdyby bylo jen na mě... nejradši bych byla editorka někde v New Yorku.. možná to zní jako sen blázna, ale to já taky jsem a věřím, že se to stát může... Sním o typu místa jako je novinařina nebo editorství a podobně... Jenže fyzioterapie si mě nakonec taky získala ... Asi za to může hlavně film Jedině ona A nakonec jsem se rozhodla, že budu bojovat částečně za sen táty a částečně za ten svůj... budu fyzioterapeutka, ale zaměřím se na sport... Jenže pokud chci sport, tak nemůžu k hokejistům, musím si vybrat něco, k čemu mám blízko a já takový antisportovec ve všem nemám moc na výběr, takže volím asi plavání nebo lyžování, což je nakonec paráda... nebo ještě kolaře můžu Takový sporty co sama dělám... A to jsem chtěla tak moc k hokejistům do Kanady.. (K Ondřeji Pavelcovi)

    OdpovědětVymazat
  3. No, byly holky rychlejší než já! Jinak animace je dokonalá! Kristen je tam úžasná. Teď se modli ať po tobě nikdo ty nahé fotky nechce, když si to tady tak napsala! Jinak tvůj nápad se mi líbí. :)

    OdpovědětVymazat