pondělí 16. června 2014

RESULTS: 0.7 Do you know this movie?

Občas mívám náladu, kdy chci tenhle kvíz udělat trochu těžší a tak přidám animaci s někým jiným než s Kristen... :D U Emmetta Cullena to nebylo zrovna dvakrát těžké odhadnout, protože Kellan ve filmech zas tolik prostoru nemá, a tak mě nepřekvapilo, že jsem se odpovědi dočkala prakticky hned. U tohohle... jsem byla trochu za hajzlíka, protože jsem přesně věděla, že určitě to bude vědět charlie*, protože ta mě vlastně přivedla k tomu, že vím, že v tomhle filmu Ian Harding hrál. Viděla jsem ten film asi třirát, ale nikdy jsem si toho nevšimla... asi hlavně kvůli tomu, že jsem tehdy Pretty Little Liars tolik neznala, ale nejspíš i kvůli tomu, že tam je o 5 let mladší a má afro :D Takže tohle kolo bylo fakt těžké... protože tam měl fakt štěk, spíš to byla taková perlička :D ale přivedlo mě to na nápad nového kvízu, až mě tenhle přestane bavit, tak jsem zvědavá, jestli na něj dojde :D Je dost podobný, ale ne úplně stejný, musím ho ještě trochu promyslet :D Každopádně jak jsem očekávala, první odpověděla správně právě charlie*, takže je vítězkou tohoto kola a může si tak říct o cokoliv chce nebo se mě na něco zeptat nebo požádat o to, abych napsala o něčem článek, je to jen na ní, má to privilegium a může si ho nechat v šuplíku jak dlouho chce. Pro další kolo už mám animaci vybranou, no myslím, že teď dám pár dní pauzu. A co to teda vlastně bylo za film?
* * * * * * *
Sometimes I have those moods when I want to make it harder, so I publish an animation with someone else, not with Kristen. Kellan Lutz as Emmett Cullen was the easy one... this one was actually a little bit for charlie*, because thanks to her, I found out, that Ian Harding was actually in this movie, I didn't know, I saw this movie like... three times or so and I never realized.. probably because I didn't know Pretty Little Liars that much, but also because of his hair... and because that scene is pretty short, but I couldn't resist and I had to try, if someone really knows... and as I expected, charlie* was the first one, so she's a winner of this round... and as the rules are saying, she can now ask me for anything or ask me about anything, as she wish. And what was actually the right answer?

ADVENTURELAND.
Zábavný park.

3 komentáře:

  1. Ouu yeah, to sem ráda, že jsem to stihla jako první. Chudák Ian, že si děláme z něho takové srandy, no co. Taakže, nebudu tě otravovat z žádnýma úpravama a podobně. :) Ale napadlo mě, že bys třeba mohla napsat článek o tom, jak si vůbec ke Kristen přišla, proč zrovna jí máš tak ráda, co na ní máš ráda, a jestli je něco, co ti na ní vadí. :) Pokud to teda půjde.

    OdpovědětVymazat
  2. Vážně, Ang? Bylo to nezbytné? Pchhhhhhhhhhhh!!!

    OdpovědětVymazat
  3. No video ... miluju tohle interview..
    https://www.youtube.com/watch?v=rvfmg5UF_Jo
    Ale jestli se ti z toho podaří udělat animace.. no uvidíme..
    No jasný znám tě a přesně proto, jsem se fakt snažila dám tam hned další články rychleji než připluješ.. Nevyšlo to :(

    OdpovědětVymazat