neděle 22. září 2013

JJ Soria talks about Camp X-Ray

Ahoj lidi. Dneska mám pro vás krátký rozhovor s JJ Soriou, kolegou Kristen z Camp X-Ray.. je to vlastně jenom část z rozhovoru, ve které mluví právě o tomhle filmu. Překládala jsem to sama, takže bych ocenila, kdybyste to nekopírovali bez mého zdroje, děkuju.
*
Hi guys. I have for you today short interview with JJ Soria. It's actually just part of that interview, that part where he talks about Camp X-Ray. I translated that by myself, so please, do not copy the Czech version without my source. Thank you.

Q: Brzy ti vyjde film Camp X-Ray s Kristen Stewart.
Joseph Julian Soria: Bude to zajímavé. Nejspíš to bude kontroverzní. Abych vám řekl něco o ději, aniž bych prozradil příliš mnoho informací: Příběh je o Kristeniné postavě Cole a její zkušenosti po umístění na Guantanamo Bay, což je místo, kde drželi zajatce, a o tom, jaký je tam život. Je to o zkušenosti, kterou si tihle vojáci prochází a ona se nakonec spřátelí s jedním ze zadržovaných a zjišťuje, že ne všichni tam jsou tak špatní, jak všichni tvrdí. Já vlastně hraj jejího nejlepšího kamaráda v armádě. Moje postava projde změnou, zezačátku bude trochu naivní a hodný, ale nakonec se ztotožní s postojem a přesvědčením všech ostatních, a vy sami uvidíte, jak se ve filmu změní. Je to rozhodně hodně jiná role. Příběh je jako celek opravdu skvělý. Opravdu se nemůžu dočkat, jak to bude nakonec vypadat.
* * * * * * *
Q: You have Camp X-Ray coming up with Kristen Stewart.
Joseph Julian Soria: That's going to be interesting. It's probably going to be controversial. To give you a bit of the storyline that I can give you without disclosing too much information: The storyline is about Kristen's character Cole and her experience being stationed at Guantanamo Bay, which is where they hold detainees and what life is like there. It's about the experience that these soldiers go through and she ends up befriending one of the detainees and finds out that they are not all as bad as they are made out to be. I play basically her best friend in the military. My character's arc actually starts off kind of naïve and a bit of a good, but by the end of it he falls in line with the belief system of everybody else and you see that arc and how he changes in the film. It's definitely a different roll. The story as a whole is a great story. I'm really looking forward to seeing how it comes out.

3 komentáře:

  1. Kámo!! Nechoď na blog o Jameime... varuju tě, už se odtud nedostaneš!! Kells* dneska udělala nový layout a já jsem nebožtík

    OdpovědětVymazat
  2. Já fakt neumím popsat, jak strašně se těším a už mě trochu začíná užírat, že nejsou žádné novinky týkající se distribuce... Fakt doufám, že kápnou na nějaké super studio, které nám bude dělat radost stillskami, trailery a taaak!
    JJ je sympaťák, viděla jsem ho sice jen v Útěku z vězení, kde jsem mu ale moc pozornosti nevěnovala, u CXR to mám samozřejmě v plánu napravit

    OdpovědětVymazat
  3. Wow, ta změna charakteru zní dobře, jsem na to zvědavá..:)

    OdpovědětVymazat