středa 25. září 2013

Gallery update 19.8: On the Set (September 25, 2013)

Předchozí článek byl 444. v tomhle roce :D To je moc pěkný číslo :D ale rozhodně bych chtěla mít do konce roku 666 :D no dobře, nebudu satanista :D ale je to pěkný číslo :D 777 by bylo hezčí :D protože je to lichý číslo. A já miluju lichý čísla. V kině si sedám vždycky na lichý číslo. V divadle taky :D no nic, nevadí :D je vtipný, že odd znamená v angličtině lichý, ale taky to znamená divný :D No nic, dneska mám pro vás další fotku. Jen jsem byla trochu veselá z těch 444 :D ne tolik, jako z 10 000 návštěvníků :D samozřejmě :D Každopádně mám pro vás novou fotku, jak už jsem říkala :D Je to fotka z natáčení z dneška z Jižního Tyrolska - aspoň myslím, že tam odtamtud :D. Jen teda nevím, odkud je ta fotka focná, protože je tak divně ze shora... tak asi z nějakého kopce nebo z vrtulníku, fakt nevím :D ale Kristen je tam vidět :D
* * * * * * * *
Previous article was 444th in this year, 2013 :D that's nice number. But I deffinitely want to have 666 until this year ends. Ok, I won't be satanist :D but it's nice number. 777 would be better, because it's odd number :D and I love odd numbers. It's nice, that odd means the opposit of even when we talk about numbers... and it also means weird or strange.. :D anyway, I have for you today another photo, I was just excited about that 444 :D not as much as about that 10 000 visitors, of course :D I have for you another photo, like I already said :D This photo is from the set of Sils Maria from today. Kristen is there, as you can see, but I am not sure about from where is this photo taken... hellicopter? Some... hill? I have nooo idea. They are still filming in nature in South Tyrol.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

2 komentáře:

  1. Gratuluji k tolika článkům Taky kouknu na svůj stav, trochu blog zanedbávám kvůli škole.

    OdpovědětVymazat
  2. Je skvelá, aspoň mám radosť z tých všetkých noviniek :)
    Nuž, ja že mám pestrý život ? Škola, internát, tréningy, učenie, robota, blog a cez víkendy rodina a kamaráti Dookola to isté, skoro stále nestíham, pri tom niekedy ani nič nerobím, už týžden sa snažím dočítať rozčítané knihy alebo si aspoň na chvíľu pospať. Nie, nie, to u mňa nie je možné Pripadá mi to tak, že ani nič nerobím, to nie je pestrý život Práve naopak, ten tvoj mi tak pripadá. Výška, toľko zážitkov z dovoleniek, úspešný blog... Dievča, si neuveriteľná :) Nie, nie, nie, nebudem sa tu sťažovať, stávajú sa predza horšie veci Ale... Páni, prvý deň v škole a už máte toho toľko :o Ja verím, že tu Španielčtinu zvládneš. Obdivujem ťa za to, ja mám momentálne podobný problém s ruštinou, cítim sa, akoby som nič poriadne nevedela Budem ti držať palce na všetkých predmetoch, ale aj celkovo v škole. Je fajn, že tá matika bola v pohode. :) Hádam budú aj tie ostatné také pohodlné :) Vysoká už je iný level, to vyrušovanie na hodinách na strednej si už naozaj začínam ceniť Avšak, verím v teba a viem, že to zvládneš. Si môj veľký vzor :) A je jasné, že ti kamaráti budú chýbať, no určite si aj tam nájdeš nejakých skvelých ľudí :)

    OdpovědětVymazat