sobota 21. září 2013

Gallery update 19.1: Two more photos from yesterday evening

Ahoj. Našla jsem dvě další fotky včera, ale vážně jsem už neměla náladu je zveřejňovat. Bylo už totiž docela pozdě a já už jsem se chystala jít spát, tak jsem si to jen založila, že to zveřejním dneska, tak to teda zveřejňuju dneska :D Takhle se dělá co nejvyšší počet updatů galerie :D 190, to už je docela dost... 190. To jde, ne? :D A první druhé narozeniny jsou skoro na dohled... to abych udělala nějakou party hard :D už na začátku prosince, to jsou dva měsíce, něco málo přes... to asi 300 do 6. prosince nedám teda :D ale mohla bych to dát do druhejch druhejch narozenin blogu... nebo se hecnout a zkusit dát 250 do prvních druhejch narozenin :D a nebo to prostě nechat být, to je taky možnost :D No jinak díky těmhle dvěma novým fotkám víme, že je to skutečně ve Švýcarsku. A taky, že je to skutečně ze včerejšího večera. A pak, že je twitter k ničemu :D No ale teda, co odpovím té holčině je, že to neni možný! A že to neni fér a že ju nemám ráda!!! :D Hrozně jí závidím... všem čtyřem! Ale co s tím můžu dělat no, kulový... možná budu mít jednou štěstí... možná :D Jo a naprosto žeru to tričko, fakt ho miluju, takový nutně potřebuju!
* * * * * * * *
Hi. I found two more photos yesterday but I really didn't have mood for publishing them, because it was really, really late and I was already prepared to go to bed, so I am publishing them now in another article. This is how I make those 190 gallery updates... :D It's actually pretty cool. 190 gallery updates. Not bad. And the first second birthday of this blog are not that far away... just few weeks.. well, about two months, but still, that's cool... I guess I won't have 300 gallery updates, but I could accept a challenge and try to make 250... well, but that's 60 gallery updates per months, I guess I have no chance. Anywas, thanks to those two new photos we know, that it was really in Switzerland. And it was really yesterday in the evening. And then say, that Twitter is useless :D But I will answer this girl! No! It's not possible! It's not fair!!!! I soooo envy her, so much :D but.. there is nothing to do about that... Maybe I'll be lucky one day... maybe :D And I looooove that t-shirt! I love it! Totally! I need it!


imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

1 komentář:

  1. No jo, zase tu měl někdo štěstí..třeba taky půjdu po ulici a potkám jí..a pak napíšu..Kristen v Ostravě, je to vůbec možné?

    OdpovědětVymazat