sobota 21. září 2013

Gallery update 19.2: Photoshoot for LA Weekly

Přemýšlím o novém designu... ano, jsem magor... :D Ale tenhle pořád žeru, jenom jsem prostě včera dělala nějaký wallpery s postavama z GoT a zjistila jsem, že mi to vážně chybělo. Jenomže on, když jeden wallper trvá dvě hodiny :D (s tim, že furt někam odbíhám a nevěnuju se jenom tomu, ten s Branem mi trval asi 20 minut jinak :D), tak jich člověk nestihne udělat moc:D No prostě jsem přemýšlela, že k oslavě 10 000 návštěv, která se už blíží, už to skoro je :D že bych udělala nějakej super úchvatnej design :D ale asi ho nakonec neudělám, protože super úchvatný designy neumím :D místo toho se konečně dokopu k těm dalším wallperům, na které se chystám už dlouho. No... ale k věci. Jsem si naprosto jistá, že nějaké fotky z tohohle shootu jsem měla v galerii, už když byly nové... ale zkrátka je tam nemůžu najít :D jestli někde volně plavou, protože jsem k nim nedala rubriku? Jako je to možný :D Každopádně jsem prostě založila nový článek a dávám vám je sem takhle a pokud ten starý najdu, tak to holt prostě přehodím. Mám pro vás nové fotky z photoshootu pro LA Weekly, který Kristen nafotila spolu s Garrettem Hedlundem během tiskové konference On the Road. Ten photoshoot se mi moc líbí, Kristen to tam sekne no a Garrett je prostě Garrett :D Ale musím se přiznat, že jsem ten film pořád jetě neviděla, musím to brzo napravit.
* * * * * * * *
I am thinking about new design... yes, I am mad... :D I still love this one, but I just made some character wallpapers from GoT and I found out, that I missed making graphic stuff... but I still love this one, as I said, so I will probably just make some other wallpapers. Anyway, I am sure that I have another part of this photoshoot somewhere in gallery, but I can't find it anywhere. Sooo... I just published new article in the gallery... it doesn't really matter, if I find it somewhere later, I will change it. Well, I have for you today some new photos, which are actually new for a week or something, but I forgot about that I have them :D They are from photoshoot for LA Weekly with Garret Hedlund which was taken during the promotion of On the Road movie last year. It's from press conference. I love these hotos, Kristen looks there beautiful and Garrett.. it's just Garrett, you know, I like him :D A lot. But honesly, I didn't even see the movie yet. I have to do it early. Enjoy photos, I love them :)

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

9 komentářů:

  1. Taky jsem u grafiky vždycky ztvdla na hodně dluho... teď můžu být ráda, že se mi pokzil program Tvé designy jinak jsou úchvatné, i když si to asi nemyslíš

    OdpovědětVymazat
  2. A gratuluji ke krásné návštěvnosti

    OdpovědětVymazat
  3. A s těmi wally by ses taky mohla pochlubit xD Zvlášť když jsou s postavami z GoT =D

    OdpovědětVymazat
  4. Jsem si jistá, že další design bude určitě super úchvatný =) Stejně jako tento =D
    K náštěvnosti ti gratuluju, já do těch 10000 mám ještě daleko =D
    A shoot je nádherný =)

    OdpovědětVymazat
  5. Kris je tady krasna a Garrett♥♥♥zabalte mi ho nekdo k vanocum pod stromecek :) :) :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já věřím, že bude úžasný =) Zvlášť po tom co jsem zkoukla ty tvé wallpapery (mimochodem, děkuji, že ses s nimi pochlubila =)). Ani jsem si nemohla vybrat, který je nejlepší, všechny jsou perfektní =) Hlavně odivuji, jak si dokážeš pohrát s písmem. Tím já si to vždycky zkazím =)

    OdpovědětVymazat
  7. Aspoň si s tím ale pohraješ, já už pak na to ani nemám nervy a prostě to tam nějak dám =D I když se mi to nelíbí =)
    Docela jsem přemýšlela o tom, že bych v galerii udělala kategorii grafika od fanoušků GoT a přidávala bych ji tam. Takže kdyby jsi měla zájem, stačí napsat, já bych ti tam udělala album s tvým jménem a odkazem na tvůj blog a zveřejňovala bych i u sebe na blogu (samozřejmě všechno s odkazem na tebe jako na autorku). Tak by tvoji grafiku mohli vidět i další lidi, kteří mají GoT rádi a samozřejmě by to byla i reklama pro tebe =) Ale záleželo by na tobě, jestli by jsi měla zájem =)

    OdpovědětVymazat
  8. Závidím, já MI zatím ještě neviděla, stáhla jsem si sice torrent, ale ta kvalita byla příšerná, takže jsem to radši vypla. A do kina jsem se ještě nedostala... Budu si prostě muset počkat až to bude v lepší verzi =))Jsem ráda, že se ti to líbí =) Tak já tam zatím hodím ty, co jsi mi poslala, a až budeš mít nějaké další, které by jsi tam chtěla dát, pošli mi je jen na mail a já ti je tam přidám =)

    OdpovědětVymazat