pátek 13. září 2013

Gallery update 18.5: Photos from the set of Sils Maria

Ahoj lidi. Jak asi pravděpodobně dávno víte, vy, kteří máte třeba blog o Kristen nebo v přátelích i nějaký jiný blog o Kristen :D, tak natáčení Sils Maria se na pár dní přesunulo do Lipska. No.. a včera skončilo natáčení v Německu a na večer se už přesunulo do Švýcarska, takže Kris už není tak moc na dosah, jako byla v tom Belíně :D No a já mám pro vás velký update galerie... teda... zase tak velký není, co do počtu fotek, je jich jen 26, ale je velký ve smyslu, že mám pro vás fotky z natáčení Sils Maria ze tří dnů, z toho z jednoho dne mám dokonce fotky přes den a pak večer. Jsou ze 4., 5. a 6. září 2013. Hádám, že v Lipsku není tolik paparazzi, protože se zatím žádné další neobjevily, ale těžko říct. Tyhle jsou tuším jen a pouze z Berlína. Nicméně... nikdy nezveřejňuji víc jak deset fotek z jednoho dne. Tentokrát jsem udělala trochu výjimku, ale většinou to tak dodržuji... normálně bych je sem ani nedávala, ale jde o natáčení filmu, takže k tomu přistupuji trochu jinak. Proto je těch fotek pouze 26, jinak by jich hádám bylo mnohem víc. Myslím, že to tam Kristen hrozně slušelo, fakt jo :) sice se mi nelíbí, že jsou paparazzi slídilové, ale seklo jí to nehorázně všechny ty dny... Hrozně se mi líbí toho 5., jak má ty červené boty :D známe Kris, zřejmě měla pauzu, ale tyhle botky se mi fakt líbí :D a líbí se mi i to, jak celá ta její postava zatím vypadá, myslím, že budu mít Valentine ráda :D a miluju ty její nové vlasy, fakt hrozně moc :) Jsem tak nadšená! :) Před pár dny jsem přemýšlela na Camp X-Ray ve spojitosti s trailerem na Vampýrskou Akademii. První teaser byl už asi měsíc nebo dva po konci natáčení... nechtějí to s Camp X-Ray udělat stejně, hm? :D No nic, tady máte ty fotky, stojí za to je vidět:)
* * * * * * * *
Hi guys. As you probably already know, the shooting of Sils Maria movie moved to Leipzig and yesterday evening, the shooting started in Switzerland. But I missed these things... :/ because I was gone. But now I am here and I have for you huge gallery update. Well, it's not that huge, I have for you just 26 photos, but it's huge because these photos are from three days of shooting. From September 4, 5, from the evening and night from 5th to 6th September and from September 6... no more new photos from the set, I guess in Leipzig are not paparazzi that much. These photos are just from Berlin, I think. Anyway, I never publish more than ten paparazzi photos from one day, usually less than this, so that's the reason, why I have just 26. Kristen looks there really beautiful, I know, that I am saying this pretty often, but I really love her new hair. And I guess I will love her character, Valentine. I am soooo excited. Few days ago, I was thinking about Camp X-Ray set, because of Vampire Academy movie. First teaser was released just about month or two after the shooting ended... don't they want to do the same with Camp X-Ray movie? :D I can't wait!

September 4, 2013//4. září 2013
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
September 5, 2013//5. září 2013
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
Night from September 5 to September 6, 2013//Z noci 5. září na 6. září 2013
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
September 6, 2013//6. září 2013
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

4 komentáře:

  1. No tak to je teda vážně hodně různých fotek Už jsem na to zvědavá!

    OdpovědětVymazat
  2. Já se na Sils Maria hrozně těším. Kristen na fotkách totiž vypadá hrozně pěkně :) A mně osobně se hrozně moc líbí to tričko z posledních fotek ♥ :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mít ji tak na dosah, žít v německu, tak se z tama nehnu

    OdpovědětVymazat
  4. škoda že už není v Německu, i když se tam stejně nevydám .. A doufám že teser bude taky dřív :)

    OdpovědětVymazat