neděle 29. září 2013

Charles Gillibert statement about the casting for Valentine

Ahoj lidi, jak se máte? Myslím, že vy všichni, kteří jste se zajímali o Sils Maria hned v prvopočátku, když ani nebylo ještě jisté, jestli tu roli dostane Kristen, jste zaznamenali takové to haló kolem toho, že Valentine měla původně hrát herečka Mia Wasikowska a Kristen ji přeobsadila... Charles Gillibert ovšem před několika dny vydal prohlášení, ve kterém to popírá a zároveň chce hovory na toto téma uzavřít... překlad tohoto prohlášení pod anglickou verzí:
* * * * * * * * *
Hi guys. I'm sure that if you are interested about Sils Maria movie and Kristen's career a little bit, you maybe heard about that Kristen replaced Mia Wasikowska in the role of Valentine. To make it clear, Charles Gillibert made a statement about that. From this statement is already known, that Kriten was first choice for this role. That thing with Mia Wasikowska was probably just a rumor. Here is whole statement:


"Ahoj! Vezmu to rychle: K.S byla první volbou,v čase, kdy se měl natáčet ten náš film, byla zavázána k jinému filmu, takže M.W byla jednou možností, ale pořád spolupracovala s Disney, pokud by dělali Piráty 2 a oni dělali, takže jsme se vrátili ke K.S s novým rozvrhem a ona to přijala."

4 komentáře:

  1. Nevím,proč lidi řeší tohle Myslím, ikdyby Kristen byla až druhá,tak prostě měli důvod k vybrání ji do této role :)

    OdpovědětVymazat
  2. Netušila som, že na výber bola aj Mia. Vyznie to tak divne, akoby sa jednalo o nejaký ten obchod s ľuďmi. Viac-menej súhlasím s komentárom vyššie. Aj tak ale myslím, že Kris je pre túto rolu stvorená. Som rada, že ju ma práve ona :)

    OdpovědětVymazat
  3. To je jasné, že všichni chtějí první Kristen..

    OdpovědětVymazat