pondělí 23. září 2013

Gallery update 19.5: Three new photos from Switzerland

Zítra. Zíííííítraaaa! Už zítra budu mít 10 000 návštěvnosti! Zítra! Chápete to? Nejspíš zítra, už jen 13 lidí a to ještě není ani konec dne :D Já jsem tak nadšená! Nesmím to zmeškat! Nejspíš se to stane, protože se chystáme s tátou na golf, ale teď už tak trochu doufám, že o nevyjde :D Musím to odfotit, prostě musím :D Nemůžu tomu uvěřit. A to všechno jen díky vám moji drazí a milovaní! Ani nemůžu slovy vyjádřit, jak hrozně jsem vám vděčná za vaši podporu a za to, že sem chodíte a máte tenhle blog rádi :) Miluju vás všechny <3 No... než začnu oslavovat, mám pro vás ještě pár fotek :D Pracuju na těch 250 updatech do 6. prosince, i když to hádám nedám :D myslíte, že mám šanci? Já myslím, že možná i jo, protože očekávám celkem dost fotek... ještě nějaké do konce natáčení, pak možná nějaké nové stillsky, ze Sils, z Camp X... aspoň doufám.. možná nějaké ty fotky z AAHSFF... All American High School Film Festival, kde je Kristen potvrzená jako jedna z porotkyň... ale zase na druhou stranu nevím, jak to budu mít se školou. Dneska už jsme dostali rozmyslet si jednu prezentaci, tak těžko říct, kolik se toho nakonec nakupí, ale hádám si na vás vždycky čas najdu:) No dneska mám pro vás další tři fotky z převčerejška nebo ze kdy, snad to bylo v sobotu nebo v pátek, tuším... 20. září, nebo tak nějakého... z večera ve Švýcarsku, kdy ji náhodou potkala partička teenagerů a ona se se všema do jednoho vyfotila. Na té jedné fotce je jak vidíte jen ona, zrovna když se s někým fotí a usmívá se :) Na jedné jsou vlastně fotky dvě, a to jsou fotky toho kluka, který už jednu další fotku měl, viz gallery update 19.0. A nebo je to holčina? Teď nějak nevím :D Myslím, že kluk, ale ani podle instagramu to na 100% není :D No a na té první fotce je fotka podpisu Kristen, který věnovala právě tomu klukovi Danielovi... hm.. snad klukovi, doufám, že se neurazí :D Ne dobře, je to určitě kluk. Snad :D no užijte si fotky.
* * * * * * * *
Tomorrow. Tomooooorroooow! I will have 10 000 visitors. Tomorrow! I can't miss that. Well, I hope so, that tomorrow. Probably tomorrow. Just 13 people and it's not even end of the day yet. I can't believe it. I will have 10 000. Thanks to you, my beloved friends. I can't even say how gratefull I am. I love you all <3 Well, before I will start celebrating :D I have for you another gallery update. I am working on 250 updates till December 6... do you think I have a chance? I guess so, because I expect many new photos. Stills from Sils Maria, stills from Camp X-Ray, I hope... some photos from AAHSFF (All American High School film festival, where Kristen is confirmed as one of judges)... I guess. Soo... Maybe I'll make it. But I am not sure about that. I don't know how much time I will have during next few weeks. For now I have just one presentation to do, but I guess there will be more stuff. I have for you now three more photos from September... 20? Was it? Well, few days old from Switzerland. One is taken by fan, and there is just Kristen, smiling :), the other picture, it's actually two photos in one... there is that boy who already has another photo. Well, and the last picture is Kristen's signature for one of those fans. I envy them so much!

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

3 komentáře:

  1. Kámo, ty to vždycky tak krásně vyřešíš... No, jdu dělat ikonky.. A děkuju za podporu!! Jo a btw... Brzy na novém blogu bude článek, kde si postěžuju na život, tak mě prosím potom nezabíjej, občas tam o sobě píšu negativně..

    OdpovědětVymazat
  2. Kam chodíš vlastně do školy teď po maturitě??.. PS: Souhlasím s tebou ohledně Katie* :'( Bude mi nehorázně chybět, vážně doufám, že se nám vrátí, protože bez to bude jako ztráta člena blogové rodinky, kterou tak miluju !! :(((

    OdpovědětVymazat