pátek 20. září 2013

Gallery update 19.0: Two photos with fans.

Dobře, dobře, nešla jsem ještě spát :D a našla jsem tohle, takže to nutně musím zveřejnit... mohla bych to nechat být a zveřejnit až zítra, ale nejsem si jistá, jestli tu zítra vůbec budu, takže to radši zveřejňuju už teď. Mám pro vás, moji drazí, dvě nové fotky s fanoušky. Není úplně jasné odkud ani ze kdy, ale ty fotky byly zveřejněny na instagramech fanoušků jen před pár hodinami, takže hádám, že to bude staré těch pár hodin :D já bych takovouhle fotku taky zveřejnila, co nejdřív bych měla příležitost, kdyby se něco takového stalo mě :D Takže.. pokud bychom brali moji domněnku za fakt, tak si můžeme i odvodit, že je Kristen stále v Evropě (asi ve Švýcarsku), protože je na těch fotkách tma.. což je relativně logické, vzhledem k tomu, že hraje asistentku hlavní postavy a tudíž se tam bude nejspíš vyskytovat poměrně často, tudíž natáčení trvá až do 4. října, takže je celkem pravděpodobné, že tam sice možná nebude úplně do posledního okamžiku, ale pravděpodobně ano :D Moc se mi líbí ty její brýle, sluší jí to tam, no kvalita fotek je dost zlá, ale tak mobil a v noci no :D A naprosto miluju to její triko, to je dokonalé!! :D
* * * * * * * * *
Okey, okey, I didn't come to sleep yet and I found this, so I need to publish it... I could let it be and publish it tomorrow, but I am not sure, if I will be home, so I am publishing now. I have for you, my friends, two new photos with fans. It's not known yet, from where actually... even from when, but these two published these photos at their instagrams just few hours ago, so... I think it won't be very old. I guess, it will be old just few minutes more than thore two hours before which it was published :D I would post it on my facebook page as fast as I could if something like this happened to me :D And it's already dark there. So... when we will take my oppinion of the time, when it was taken as a fact... it has to be still in Europe... so probably Switzerland. Which is quite logical, the shooting ends on October 4th, but we can take this as a proof :D I love Kristen's glasses. She looks great there:)

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

2 komentáře:

  1. Moc jí to sluší =) Na brýle si zatím zvykám, poslední dobou jsem moc fotek s ní neviděla, takže teď je to asi podruhé co ji s brýlemi vidím =) ale sluší ji =)

    OdpovědětVymazat
  2. Je tu krásna, to tričko sa mi veľmi páči. Zdá sa mi, že mala už také aj so žltým logom, nie ? :) Teraz som si nie som istá
    Ja sa, úprimne, v tých starších X-Menoch vôbec nevyznám, vlastne som ich ani nevidela, takže asi preto nevidím v First Class nejaké rozdiely Ale mnoho ľudí písalo, že sa to liší od pôvodných. Vraj tam niektoré veci nepasujú... A tiež sa bojím tej zmeny Mystique Vyzerá to tak, že tá modrá sa naozaj bude líšiť.
    Mimochodom, tvoj komentárový avatár sa mi veľmi páči Tieto animácie k tebe idú, som rada, že si zvolila práve túto. :)

    OdpovědětVymazat