středa 4. září 2013

RESULTS: 0.4 Do you know this movie?

Nesmějte se! :D Mám takový obrovský link v menu a přesto jsem na tuhle soutěž zapomněla :D Ale rozhodla jsem se v ní pokračovat, protože mě to fakt bavilo :D a i pár lidí tady to tuším bavilo :D takže... no... pokud chcete znovu hádat, tak chvíli počkejte, za dva dny se na blogu objeví další kolo, ale prozatím je tu jen vyhodnocení toho předchozího. První osoba, která odpověděla správně, byla *Kriss, takže jí tímto gratuluju a teď si může říct, o co chce :D Stačí, když mi to napíšeš do komentářů. Tedy, o co chceš.. no... detaily si můžeš přečíst tu. Tohle myslím nebylo tak těžké pro lidi, kteří se orientují v Kristeniných účesech, protože tohle je asi jediný film, kde má Kristen nabarvené, rovné blond vlasy.
* * * * * *
Don't laugh. I have a huuuuge link in my menu, but I totally forgot about this competition. But I decided to start with it again, because I loved that, and some people said, that they like it too, so... If you want to guess again, just wait, I prepared article for Friday, there will be with another round. But now I have here results from the previous one. The first person who answered to my question, was *Kriss, so congratulation and you can ask me about anything, for more details read here. Well... this one was not that hard for people who know about Kristen's hair situation. This is probably the only movie I know about, whe she has got straight dyed blonde hair.

In the land of women

Na území žen

Honestly, I've never seen this movie actually.
Upřímně, nikdy jsem tenhle film neviděla... teda zatím :D

2 komentáře:

  1. Já jsem z tohoto filmu viděla jen asi 15 minut a nikdy jsem ho nedodívala, protože mě vůbec nebavil. Navíc mi moc nebyla sympatická postava Kristen

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, konečně nějaký film s Kristen, který jsem viděla!:) Ale když se hádalo, tak jsem to asi prošvihla:(

    OdpovědětVymazat