neděle 29. září 2013

Gallery update 20.0: One new photo from the set of Sils Maria

Do prvních druhých narozenin tohohle blogu, které jsou 6. prosince, potřebuju 50 aktualizací galerie, abych měla 250... to není zase tak moc, když si vezmu, že jen za září jsem jich zveřejnila 18. Jasný, za celé dva roky jsem jich zveřejnila zatím "jen" 200, ale v poslední době se objevuje pořád něco :D takže myslím, že to zvládnu :D A když ne do prvních druhých narozenin tak to druhých druhých narozenin... no uvidíme :D Nicméně teď mám pro vás tu dvoustou aktualizaci, což je teda docela dobrý mi připadá, když si vezmu, jak moc mě ty gallery updates vlastně štvou :D No je to další fotka z natáčení Sils Maria, na fotce je Olivier Assayas - režisér filmu, Juliette Binoché, Kristen, její kamarádka Suzie a neidentifikovaná osoba... :D buď nějaká fanynka nebo nevím, každopádně Kristen to tam slušelo a zdá se, že si natáčení celkem užívají, nejen kvůli téhle fotce, ale tak obecně kvůli všem fotkám z natáčení, které se za celou dobu objevily. Mimochodem se natáčení přesunulo do Bolzana a čeká nás poslední týden natáčení, které končí v pátek, 4.10.
* * * * * * * * * *
I need 50 gallery updates till December 6, I will make it, I believe in myself :D Just 50, it's not that much... I published 18 gallery updates this month uncluding this one, so if I want to have 250 before first second birthday of this blog, I need to publish a similar number of them... well... we will see :D Anyway, today I have for you update no. 20.0, which means that I published 200 gallery updates, which is quite cool. This photo is again from the set of Sils Maria. It's photo with the director, Olivier Assayas, Juliette Binoché, Kristen and her friend Suzie and some other girl, I am not sure, who she is, maybe some fan. Kristen looks great there, I love this photo, I am sooo excited about Sils Maria movie, I can't wait for more news :)

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

1 komentář:

  1. Jen je mi strašně líto, že ta fotka není o něco kvalitnější, ale tak... my od Kristen už jsme celkem zvyklí na nekvalitní fotky, že? 250? Fandím ti, Angie! To dáš levou zadní Třeba nám teď přibudou fotky z nějakých akcí - pokud budeme mít hodně velké štěstí -, to by se pak aktualizovalo jedna radost V prosinci budou samé velké oslavy, ty dva roky, můj blog první rok, tentokrát to vážně vidím na to šáňo, co říkáš?   

    OdpovědětVymazat