pondělí 23. září 2013

Gallery update 19.4: First official Sils Maria production still

Ahoj lidi. Tak už mám za sebou matematiku... to bylo zajímavé... hodně hodně zajímavé :D Nevím, jestli to přežiju :D a když ano, tak budu opravdu velice vděčná někomu tam nahoře, ať už je tam jeden, nebo jich je tam víc, nebo tam není nikdo :D Bude to pro mě opravdu těžké. Ale nějak to snad dám :D možná vám o tom napíšu víc, ale teď už se mi moc nechce... :D Zítra školu nemám (holt to tak vyšlo:D), takže možná přidám trochu víc článků, ale záleží na tom, co se objeví a jestli budu mít náladu :D Nicméně mám pro vás dneska něco naprosto úchvatného :) mám pro vás úplně první oficiální stills fotku ze Sils Maria! Já vím, brzo, je to úžasný :) natáčení ještě ani neskončilo a už je stillska :D hrozně moc se mi líbí, dokonce i když je tam Kristen jen zezadu :D bože, já se tak těším :)
* * * * * * * *
Hello guys! Mathematics... that was interesting... :D Really, really interesting :D I am not sure, if I will survive it :D And if I do, I will be really gratefull :D It will be hard for me, really really hard. I don't have any subjects tomorrow, so I will maybe write some more articles. It depends on my mood. Anyway, I have for you today something totally amazing :) I have for you first official stills photo from Sils Maria movie! I know! It's sooo early! The filming is not even done yet. That's just awesome! I love this photo, even that Kristen is there just from her back.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

1 komentář:

  1. Mě docela překvapilo, že, byť se Sils Maria ještě natáčí, tak se objevila už první stillska Doufám, že nám brzy ukáží i samotnou Valentine :)

    OdpovědětVymazat