pondělí 23. září 2013

Gallery update 19.3: Photos from the set in Switzerland

Hola, buenos días. Que tal? Zrovna jsem se před chvílí vrátila z první hodiny na vysoké škole a už z toho mám depresi... :D Měla jsem totiž španělštinu a všichni tam umí líp španělsky než já :D ale jako fakt :D Můj problém je, že sice rozumim skoro všemu, co se mi povídá, ale neumím pořádně mlulvit :D No.. zřejmě budu muset makat :D Nicméně mám pro vás dneska nějaké nové fotky z natáčení Sils Maria :) ze Švýcarska a to z 21. září 2013. Vypadá tam skvěle, sluší jí to tam :) je to pár fotek vyloženě z natáčení a asi tři z jejího příchodu na plac. Přiletěla tam helikoptérou :D to je docela cool :D Jsem nadšená, tolik se těším :) no nic, zase budu muset jít :D tak zatím.
* * * * * * * * *
Hola, buenos días! Que tal? I just came back from my first class on the university and I am already in a deep depression. Because I had got Spanish class and I am probably the worst in there :D My problem is, that I understand but I can't speak very well... so... I have to study hard, of I will not pass the final exam :D Anyway, I have for you today some new photos from the set of Sils Maria. They are from Switzerland from September 21, 2013. Kristen looks there great :) you can see some photos from filming and three photos from her arrival... she came to the set by hellicopter. That's cool :D Oh, god, I am sooo excited!

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

4 komentáře:

  1. Jéé já bych se taky chtěla učit španělsky!! Snad se k tomu jednou dostanu:) A s tou tvojí španělštinou to určitě nebude tak špatný:)

    OdpovědětVymazat
  2. Na těchhle fotkách jí to strašně moc sluší Španělština je pro mě španělská vesnice - muhehe -, takže být tebou, jsem ráda, že umím alespoň něco

    OdpovědětVymazat
  3. U začátku se mi tedy málem zamotal jazyk mého vnitřního hlasu..D Španělsky neumím vůbec, takže jsi na tom podle mě dobře..
    A jinak fotky jsou super..:)

    OdpovědětVymazat