neděle 29. prosince 2013

Gallery update 24.3: New stills photo from Sils Maria

Mám trochu krizi... nic se mi nechce dělat. Dneska... teda včera jsem si furt akorát četla a pak jsem koukala na The Poker House s Jenn Lawrence, protože jsem chtěla psát mail Clove a pustit si k tomu nějaký písničky, narazila jsem na youtube na úryvek z film a už jsem byla ztracená, prostě jsem to musela dokoukat. Promiň, zlato, zkusím konečně odpovědět dneska, nechce se mi spát, tak zkusím napsat alespoň větší část, když ne celý zbytek :D no nic. Ten film byl hodně zvláštní, možná vám napíšu review, ale o tom jsem mluvit nechtěla. Jeli jsme pak na další návštěvu a mě už to tak vyčerpává, jak furt někde jezdíme, až je mi z toho skoro fyzicky špatně a nemám sílu dělat nic jinýho. Dlouho spím a nemůžu se zvednout z postele a z toho mám jen svý hypochondrický nálady... :D Už blábolím, tak toho nechám. Zítra jdu večer do divadla, ale jinak bych tu snad mohla být, ale ještě nevím. Na Silvestra mám jedno pozvání, ale hádám se mi nebude chtít. Mámě jsem hlavně už řekla, že budu doma a kámoška mě včera začla lanařit, jestli nechci přijít, tak furt nevím, jestli chci nebo nechci. To je jedno. Brácha tu kouká na wrestling a to je fakt vejmaz, ty bláho, to jsou hérečky :D každopádně přišel z hospody a má blbý kecy a kromě toho kouká na tu kravinu v telce, takže se přesunu nahoru, takže konečně dopíšu ten článek. Mám pro vás jednu novou stills fotku ze Sils Maria, není na ní Kristen, jen Juliette, ale je to součást filmu, tak jsem se rozhodla to zveřejnit. Doufám, že se brzy objeví další. Musím už fakt jít, nevím, jestli nahoře chytnu net, snad jo, kdyby ne, tak už se tu neobjevím, kdyby jo, tak mám ještě jednu věc, kterou bych mohla napsat, ale taky nevím, jestli nestihnu usnout, než se k tomu dostanu. Trochu jsem se připila vínem, tak asi melu krávoviny, tak už radši fakt půjdu, mějte se :D No připomínám, že v galerii je nový design, tak koukněte, kdo jste to ještě neudělal.
* * * * * * * * * *
I have crisis I guess... I don't want to do anything, I was just reading today... well, yesterday, then I watched one movie with Jenn Lawrence and then we went to another visit, which was fine, but I am so tired of going somewhere everyday! I go to theater tomorrow.. and after today I guess I will stay home on December 31, but I have one invitation somewhere and I did not decide about that yet. Well... now, because I ate too much things and I don't want to go to sleep, I have for you one thing and then I will try to write that e-mail for Clove, or at least part of it, finally. I am so so sorry, honey. Anyway, this photo is just scan, but it's another stills photo from Sils Maria movie. You can see Kristen is not there obviously, just Juliette, but I still wanned to publish that, it's part of the movie.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

6 komentářů:

  1. Angie, koľko krát ti mám povedať, že ten mail nemáš písať z povinnosti ? Pravdou je, že sa nesmierne teším na nejakú tú komunikáciu, pretože som pred pár dňami deaktivovala svoj účet na facebooku, no svoje nútkanie zaháňam čítaním Mesta Popola
    Poker House ? Videla som z tohto filmu len kúsok a skoro som sa rozplakala. Nerada sa pozerám na znásilňovanie, ešte k tomu nie pri Jennifer. Zabila by som ho, keby som mohla prísť do filmu vo chvíľi, keď mierila na neho tou zbraňou, zobrala by som jej ju a zastrelila by som ho A tiež mi príde ten film... divný. Je to zvláštný typ filmu   Ale budem veľmi rada za recenziu :)
    Divadlo si určite vychutnaj, a preži pekného Silvestra.Ja sa bojím, ako dopadne ten môj. Asi ujdem z domu
    Stillska je super, Jul na nej vyzerá super :) Len si prosím, aby nám naservírovali aj niečo s Kristen

    OdpovědětVymazat
  2. A s tou ikonkou, v pohodě... :) Až bude, bude jsem ráda že ti ty romány třeba nevadí Protože někteří lidi ani dlouhý texty nečtou, ani v článku a myslim že někdy ani v omentáři Ale já jsem taky ráda za román, pak je vidět že tě to zajímá a že neobíháš jen z nutnosti. :)
    No já hlavně nekontrolovala tak často kdo se už zapsal a kdo ne A chtěla jsem počkat na vyhodnocení, ale pak mi to bylo takový blbý A měla jsem radost že se někdo nový zapsat. Ten film jsem neviděla, tak možná si ho pustim. Ale já mám zase krizi že se mi nchce ani koukat na filmy. A jen bud koukám na House nebo si čtu No taky doufám že se objeví další stillska s Kristen hlavně! Hele dobrý, moje sestra kouká v obýváku na Scooby-doo Ještě že tam nejsem... A taky ještě přesně nevim kde budu na Silvestra. Dneska to budem s kámoškou domlouvat, ale celkem se mi i chce

    OdpovědětVymazat
  3. Občas se mi stane, že na Tumblr zahlédnu nějakou tu gifku z wrestlingu (ne že bych je vyhledávala, takovou potřebu zatím nemám ) a některé z nich jsou vážně vtipné Nikdy jsem snad žádný přenos neviděla, ale jsou to chlapi, takže věřím, že to budou pěkné herečky už jen z principu A jak se ti líbil The Poker House? Možná bych taky koukla Stillska mi udělala radost, ale sakra, že to vypadá, že nám fotku s Kristen nechtějí dát naschvál? Je to od nich ošklivé!

    OdpovědětVymazat
  4. Čauko. Prosím, neber si to osobně, že přidávám články o SOph, jsou to jen photoshooty, které mám uložené v PC a přijde mi zbytečné mazat je, to je radši uveřejním. Mám asi ještě 2, 3.

    OdpovědětVymazat
  5. Snad se Clove dočká tvé odpovědi, občas taky takhle propadnu filmu a všechny mé plány se najednou zbortí jako domeček z karet a koukám na to jak tykev (Mimochodem, tykev je mé osobní označení pro cokoli, k čemu nemám jiný výraz, kdyby jsi nad tím dumala). Fotka je zajímavá, škoda, že jich není víc :)

    OdpovědětVymazat