neděle 15. prosince 2013

Gallery update 23.8: New/old photo from 'Anasthesia' set

Nejhorší situace, která může nastat, je, když máte teplotu, ale musíte jít do školy, protože píšete zápočtovej test... kterej samozřejmě na 100% poděláte a budete muset psát náhradní, protože máte teplotu a je vám blbě, ale jít tam musíte... a pak prostě musíte jít do kina. Zaprvé proto, že se jde na Hobita a že to prostě musíte vidět! A zadruhé proto, že vaše nejlepší kamarádka má narozeniny a je to domluvené, takže se prostě musí jít. Uf. No... zapeklitá situace. Ale prostě to nějak budu muset zvládnout... doufám, že je to jen nějaká chvilková slabost po tom dni stráveném v Norimberku, kde prakticky celý den pršelo. Doufejme doufejme. No... o tom, jaké to tam bylo, vám povím až jindy. Je mi teď fakt zle a tak tu nechci být dlouho. No mám pro vás dneska staronovou fotku z natáčení Anesthesia. Kris je jenom na té obrazovce, ale stejně jsem si říkala, že jí přidám :)
* * * * * * * * *
The worst situation is, when you are ill, you have a fever, but you have to go to school, because you write a very important exam and then you just have to go to cinema, because you first... want to :D and second, your best friend has birthday, so you kind of have to... but the main reason is, that I want to. My mom doesn't know I have fever, he would kill me. Anyway, in Nuremberg... was really cold. And it was raining. That's probably the reason why I have that fever now... :D but it was beautiful and kind of fun, but I will tell you about that later, because I am really sick and I don't want to be here for a long time. I have for you now a new/old photo from the set of Anasthesia. Kristen is just on that screen, but I still decided to publish it.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

6 komentářů:

  1. Určitě to zvládneš! :) ten test a myslim že kino si užiješ! Pěkná fotka :)

    OdpovědětVymazat
  2. Držím palce! Zvládneš to:) To já jsem dneska jako měkota zůstala v posteli, ale snad o nic nepřídu. Jinak s tím melounem to musela být vážně sranda

    OdpovědětVymazat
  3. Jo tak to znám Snad jsi to zvládla v pohodě. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Heh, inu, budu ti přát brzké uzdravení :) Doufám tedy, že už jsi zdravá v tuto chvíli Užila jsi si to? (Hodně blbá otázka vůči tomu, že ti bylo blbě ) Na Hobita chci jít totiž taky A pěkná fotka :)

    OdpovědětVymazat
  5. Zajímavá fotka..:)
    A jinak snad jsi to zvládla a přežila..:)

    OdpovědětVymazat
  6. Angie, doufám, že už je ti líp Vypadá to, že máš podobnou "vlastnost" jako já, jakmile je přede mnou nějaká vyhlížená událost, zákonitě musím být nemocná Fotka z placu je lepší než nic, jsem na ten film docela zvědavá, i když teda nepatří k těm mým nejvyhlíženějším

    OdpovědětVymazat