středa 25. prosince 2013

Vánoční zázrak na pěst... aneb každý rok jsou Vánoce něčím speciální.

Štědrý den začal jako každý jiný den. Tím, že jsem se probudila.
Spala jsem docela dlouho, máma mě nechala, asi, že jsou ty Vánoce :D
Ale ne, to bych jí zase křivdila, ona nás nechává často, jen na Štědrý den je toho ještě spousta co dělat, takže ne vždycky je dobrý nápad spát, protože pak se nic nestíhá a máma vrčí :D Ale to je celkem jedno. Většinou si ráno pouštíme koledy, včera mě ale vzbudilo Jesus Christ Superstar. Já jsem si nestěžovala, pouštěli mi to, když jsem byla malá... vyrostla jsem na Black Sabbath, Deep Purple a právě tomhle. Obecně jsme měli celý den takovou... vánoční náladu :D Jasně, takový ty klasický věci, jakože jsme zdobili stromek, to bylo opravdu vánoční :D ale pak v rámci oslav klidu táta rozebral vysavač... a začal ho spravovat... :D příklad :D Odpoledne jsme se koukali na takovej typicky vánoční film - na Charlieho andílky... a tak... :D Vlastně jsem mohla být i na počítači, chvíli jsem i byla, přečetla jsem si e-mail od mé drahé Clove, který mě strašně potěšil :) a jinak jsem nic nedělala... kromě toho, že jsem se koukla na mini-epizodu Sherlocka, jehož 3. série začíná příští rok a já se na ni hrozně těším, protože konec 2. série mě fakt nasral. Omlouvám se za ten výraz slabším povahám, ale to se jinak říct nedalo :D
Tohle mě rozsekalo. Jo, Hobbita dvojku už jsem viděla, ale recenzi napíšu, až po druhém shlédnutí, protože při tom prvním jsem tam seděla rozvalená s teplotou a přemýšlela, za jak dlouho to asi skončí. Takže jsem si to tak úplně neužila, ačkoliv se mi film vážně líbil, to ano, ale nebylo to úplně to pravý vořechový :D No vrátím se k těm Vánocům.
Podle nadpisu jste mohli uhádnout, že se asi stalo něco nepříliš očekávaného. A ne, nepřišel nám na zvonek zazvonit Thorin ve vánoční čepičce, něco mnohem, mnohem, mnohem nečekanějšího. Mámě přišla smska od jejího druhého bratra, který s námi přerušil kdysi dávno z nějakého nikdy nevysvětleného důvodu kontakt a 15 let se neozval. Já si ho nepamatuju, byly mi 4 roky, když jsem ho viděla naposled. Jediné, co o něm vím je to, že na nás 15 let kašlal. A najednou se ozval. No nevím, jestli byla moje mamka spíš ráda nebo spíš nakrklá. Těžko říct. Ale nechci sem motat naše rodinný trable. Takže přejdu zpět k něčemu příjemnějšímu.
[Takhle nějak jsem vypadala, když jsem rozbalila dárky. Za animačku děkuju Clove <3]
Po celkem normálním dni nastal čas na to, že se začala chystat večeře a tak všechno.
Miluju kapříka a miluju i bramborový salát a milují to i všichni v naší rodině, takže u nás Štědrovečerní večeře probíhá podle všeobecných tradic. Takže nám shořel strom. A tátu jsem vezla na pohotovost, protože mu uvízla kost v krku.
Kecám :D :D Ne vážně, kecám, nikomu se nic nestalo :D Večeře byla vynikající :)
A potom přišel Ježíšek :)


U nás doma to vypadá tak, že se fakt chodí furt pryč :D a zvoní se na zvoneček :D ale tak... to je prostě tradice :D Ne, že by někdo z nás ještě věřil na Ježíška. To fakt ne, ale... :D je to prostě takový hezký pravidlo. Stromeček vždycky hoří.... teda svíčky na něm :D Hezky se oblečem, to už na tu večeři, a pak se fotíme a tak... A potom se tedy rozdávají dárečky. A já jsem z nich byla naprosto odvázaná, totálně naprosto odvázaná! Jeden z nich vidíte vlevo. Jsem z té kabely uchvácená, je naprosto dokonalá! Naprosto totálně dokonalá! No není se čemu divit, že ano, vždyť se na ní koukněte!
Sbírka se mi rozšířila o dvě další věci. Sovičky prostě miluju :) Takže mám novou kabelu, která je dokonalá a pak mi ještě na seznam přibyly ještě jedny náušnice. Jen takové menší, stříbrné sovičky. Jsou krásné, vážně nádherné :)
Co jsem ještě dostala ptáte se? Ježíšek byl letos opravdu velmi štědrý. Dostala jsem kalendář s Johnny Deppem, protože každý rok dostávám kalendář s Johnny Deppem :D to je prostě klasika. Musím každý rok dostat kalendář s Johnny Deppem, to je tradice :D akorát teda už bejvaj dost podobný tomu předchozímu... nechápu, Johnny má tolik fotek, ale oni tam stejně furt cpou ty samý. Teď budu psát poslepu, protože už začíná Králova řeč :D tak snad se nebudu moc překlepávat. Králova řeč patří mezi mé nejoblíbenější filmy, jsem moc ráda, že ji dávají :) No... když už mluvíme o těch filmech, dostala jsem taky jedno DVD a to film 50/50 s Josephem Gordonem-Levittem, ale to bylo spíš tak pro všechny než jenom pro mě. Taky jeden měkký dárek, a to úžasnou šálu s čepicí, kterou jsem vám teda nefotila, ale miluju ji. No... a pak ještě další dva úžasné dárky. Jedním s nich je knížka, kterou jsem si přála už hrozně moc dlouho, knížku Hvězdy nám nepřály. Už jsem začala, ale zatím jsem neměla moc čas, těším se, až si s ní zalezu dneska po filmu do postýlky a budu číst až do hlubokého rána :D No a poslední věcí, o které bych se vám ráda zmínila, že jsem dostala, jsou úchvatné ručně dělané hodiny z webového serveru flér.cz, takže nevím, jak dlouho vydrží, nebyly moc drahé (vím, kolik stály, páč jsem si je tam našla, to, že mi je máma koupí, to už jsem nečekala:D), ale jsou vážně úchvatné, jsem z nich nadšená. Fotku najdete dole. Je mi blbé taky vyjmenovávat věci, co jsem dostala, mám potom takový dojem, že se vytahuju, ale já se přitom vůbec vytahovat nechci, to ne, ale stejně se mě všichni zeptají, co jsem dostala, tak vám to říkám... tak doufám, že si nebudete myslet, že se vytahuju. Dneska jsem ještě od tety dostala další knížku, ze které jsem nadšená, jmenuje se Zlodějka knih, napsal ji Markus Kusak a neskutečně se na ni těším :) no začla jsem s Hvězdami, protože má míň stran.
Byli jsme tak hrozně vyřízení, že jsme šli spát hrozně brzo :D já jsem teda večer ještě chvíli psala, ale ne moc dlouho, pak jsem taky odpadla a dneska jsme spali všichni do půl jedenácté :D asi to psychické vyčerpání... :D I pes spal do půl jedenácté, to je na tom to divné :D Dneska u nás byla teta, strejda, sestřenice, bratránek, jeho žena a jeho dcera, takže tu byl fakt randál celen den, protože pes se mohl zbláznit. Je to moje zlatíčko, ale občas je fakt na zabití. No malá je rozkošná, jsou jí dva roky a pořád něco povídá, je hrozně ukecaná :D skoro stejně jako já. A proto, že jsem tak hrozně ukecaná, tak už toho nechám a zase půjdu.
Jaký byl váš Štědrý den? Co jste našli pod stromečkem vy?
Já každý rok vůbec nevím, co si přát, napíšu si dvě knížky a nějaké dvdčko, ale moje mamka trvá na tom, že prostě musí vymyslet ještě spoustu úchvatných věcí, kterými mě vždycky šokuje :D no dobře, spoustu... to zase není až tak pravda, nedostávám 27 dárků k narozeninám jako Dudley Dursley :D ale mamka se vyžívá v tom, když nás může překvapit :D Každopádně už končím, protože už takhle je ten článek moc dlouhej :D mějte se :) Doufám, že i váš Štědrý den byl povedený a proběhl bez problémů :)
- Angie.

9 komentářů:

  1. Já vždycky musela mít kalendáře s Depeche Mode Ty jsi vážně vyrůstala na Black Sabbath? :O Já dá se říct na Rammsteinech, ale to díky spolužačce ze základky, ale až teď patří pořádně do mého světa, protože mi jejich hudba včas pomohl překonat různé věci... To jejich dravá hudba umí

    OdpovědětVymazat
  2. Věř, že můj styl taky nebyli Asi proto že si je spolužačka pouštěla když jsem byla u ní, ale na songy Du hast, Ich will a Amerika se nedá zapomenout. Du hast je teď moje maximální srdcovka, nedokážu přestat poslouchat Teď jsem jim podlehla Jinak, to jsem já Darela, pokud jsi nepoznala z IP Přeji ti ať se ti na Nový rok vše vydaří a Silvestra si pořádně užij! Já se ti zavčas ozvu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ach čím vším začít, jsem ráda,že u vás vše proběhlo v pořádku,ale jak jsem četla, tak jsem se zalekla,potom,že se to nestalo A Hobbita jsem neviděla,ani první díl, jsem to divný člověk,ale vždy říkám,že si to pustím a pak na to stejně zapomenu . Jak na to můžu zapomenout ?! No jo stydím se. Ta kabelka je nejvíce a nejvíce boží ^^ Miluji sovičky, vždy,když něco s nima objevím musím to mít a ta kabelka mi vyrazila dech ^^ A ty naušničky, ještě,že si sem nedala fotky, protože by mě už trefilo Knihu Hvězdy nám nepřály mám taky na seznamu knih,ke kterým se pomalým krokem dostávám, snad když máme to volno se ten seznam zúží a přečtu si ji :) A ten kalendář jé, musí být mňamózní, protože Johny je mňamózní,ale škoda, že ti tam nedali nějakou jinačí fotky, abys slintala o něco víc Tedy já bych slintala

    OdpovědětVymazat
  4. [3]: A ještě ! Ty hodiny jsou vážně luxusní ^^ Ach ten kdo je vyrobil je fakt talent ^^:) U mě by to dopadlo, kdybych se o to pokusila :d Ale ráda koukám na fler a obdivuji ty lidi, co umí :)

    OdpovědětVymazat
  5. Vždycky mě někdo vystraší a ty také! Já se fakt lekla, že Vám hořel strom a táta jel na pohotovost, ach jo Jinak ta kabelka je úžasná, moc se mi líbí. Jsem ráda, že máme stejné zvyky-Ježíšek, zvoneček, hezké oblečení :))

    OdpovědětVymazat
  6. Hvězdy nám nepřály... musíš pak napsat názor, protože jsem na něj vážně zvědavá Já knížku obrečela a doufám, že se povede i film, protože jestli ho pokazí, fakt si je najdu a dostanou do držky Zrovna nedávno jsem koukala na The Spectacular Now, kde mě teda Shailene moc nepřesvědčila, ale uvidíme, nechci zatím nic soudit

    OdpovědětVymazat
  7. Opět krásně napsaný článek! Prvně ti musím pochválit ty luxusní hodiny a kabelku se sovičkami. Jsou prostě parádní! Knížku Hvězdy nám nepřály mám v plánu si taky přečíst - snad jednou budu mít možnost si ji vypůjčit u nás v knihovně, ale co jsem se po ní kdykoliv dívala, tak byla zabraná Kupovat si ji ale asi nechci. Poslední dobou si knihy kupuju jen výjimečně - k Vánocům jsem se obdarovala třetím dílem Pokrevních pout. Zrovna dneska jsem tu knížku dočetla Pak jsem dostala tepláky, pyžamo a peníze, které utratím za ples a kino :)
    Jinak nevím proč, ale pro mě jakoby letos Vánoce ani nebyly... V televizi nebyly žádný pořádný pohádky nebo filmy a navíc venku to vypadá spíš na jaro než zimu. Na druhou stranu, díky bohu, že tu nemáme sníh Ten já nemám vůbec ráda

    OdpovědětVymazat
  8. segra taky dostala Hvezdy nam nepraly, moc se tesim az si to prectu. muj stedry den celkem v pohode, nejvic z darku jsem rada za fen, knizku Velky Gatsby a nahrdelnik

    OdpovědětVymazat
  9. To u nás vyhrával Ježíš dneska:)) Mamku chytla nějaká muzikálová nálada:) Je bezva, že sis Štědrý den užila, a že se ti všechny dárky líbí! Ta kabela je vážně moc krásná! U nás se taky pořád zvoní na zvoneček a tak, i když už doma nejsou žádné malé děti. Je to tak prostě hezký:) Ale celá rodina jsme šli spát až v jednu v noci, protože jsme ještě koukali na Notting Hill. Jinak Královu řeč mám taky moc ráda:))

    OdpovědětVymazat