sobota 7. prosince 2013

Gallery update 23.2: New photos from December 4, 2013

Ahoj lidi, jak se máte? Já skvěle, naprosto skvěle, včerejší den byl skvělej. Clove mi konečně odepsala na e-mail, což je skvělý narozeninový dárek, musím si ten mail přečíst hned, jak tenhle článek zveřejním. Včerejšek byl taky super díky krásným komentářům pod článkem o narozeninách. A taky to byl skvělý den, protože jsem našla víc fotek z 4. prosince, kdy se Kris zúčastnila představení nové kolekce šperků Jillian Dempsey. Ale zveřejňuju je až teď, přestože jsem je našla už včera, protože jsem chytře ten článek uložila do rozepsaných a on pro změnu zmizel a objevil se až po půlnoci, ale to už jsem spinkala... :D Kristen to hrozně slušelo :) miluju tu červenou bundičku, i to tričko, fakt jí to sekl, no a ty botky se vám můžou zdát povědomé, není to náhoda, Kristen je má už 5 let, protože je měla na Mnichovském photocallu Twilight v roce 2008... :D A mně se vždycky hrozně líbily :) No.. já jen... jsem jediná, komu připadá fakt divný, že má Kristen ty vlasy rozdělené přímo uprostřed? :D Sluší jí to, to jo, ale je to nezvyklé :D
* * * * * * *
Hi guys, how are you? I am great, totally great, this day was so amazing. Clove wrote me an email finally, so that's amazing birthday gift, I have to read it right after publishing this article. Yesterday was also great, because of your lovely comments under that birthday article. And it was also great, because I've found new photos from December 4, 2013, when Kristen attended launch of Jillian Dempsey's new jewelry line. But I am publishing them just now, today, because I saved it withthat I will complete it later... and it disapeared, like always... Kristen looked really amazing, I love that red jacket, she looks pretty cool. Those shoes can seem familiar. Well, these are Chanel heels, which Kristen had long time ago at Twilight Photocall in Munchen. And that was in 2008. That means that she has them 5 years and she still wears them. And I always loved them so much. I just... am I the only one to who seem her hair to be weird, when she has it like this... parted in the middle?

imagebam.comimagebam.comimagebam.com imagebam.com

4 komentáře:

  1. Kristen vypadala fakt úžasně! Moc se mi líbí ta bundička ♥ Přiznám se, že mi taky přijde trochu divné, že má pěšinku uprostřed... ale přesto jí to seklo :))

    OdpovědětVymazat
  2. Moc ji to sluselo, pro to sacko a tricko bych vrazdila, skvela kombinace :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj mohla by ses prosím zapsat sem:http://www.change.org/en-GB/petitions/reverse-the-bbc-s-decision-to-cancel-ripper-street?share_id=BySiYEiEnY&utm_campaign=twitter_link_action_box&utm_medium=twitter&utm_source=share_petition#share je to petice pro další řadu seriálu Ripper Street. Stačí tam napsat jméno, příjmení, e-mail a město. Moc prosím a kdybys chtěla byla bych ráda, kdybys to rozeslala dál nebo něco. Moc děkuju a promiň za skopírovaný komentář, doufám, že to nebudeš brát jako reklamu.

    OdpovědětVymazat
  4. Konečne som sa dostala na net a môžem dopísať...
    Jé, to dokáže mail urobiť náladu ? :) Mne teda pravidelne, pri čítaní mi to aj vidno na tvári, radšej sa musím zahrabať niekam od ľudí, aby sa ma nepýtali, prečo sa smejem ako idiot
    Ja som z týchto fotiek nadšená ! Kristen tu vyzerala jednoducho úžasne Súhlasím, tie vlasy takto nie sú zvykom no nejako jej seknú. Oblečenie, ktoré mala na sebe bolo krásne, páči sa mi tá kombinácia :) No a som nadšená, že ešte pred koncom roka sme sa dočkali nejakých nových fotiek :)

    OdpovědětVymazat