čtvrtek 26. prosince 2013

Lane Garrison about Camp X-Ray and Kristen on The Artie Lange Show

Moc se v tomhle období svátků neděje, co si budeme namlouvat, myslím teda co se novinek o Kristen týče... jinak se toho děje až až, furt nějaké návštěvy a tak :D Zítra jedeme s mamkou na návštěvu a budeme tam i spát, takže se tu neukážu, ale dneska se tu ukazuju, protože Lane Garrison si zaskočil do další show a opět nám tam chvíli povídal o Kristen a Camp X-Ray. Tentokrát to byla show Artieho Lange a Lane se překvapivě rozpovídal docela dost a prozradil pár i docela dost velkých spoilerů. Teda... zas takové terno to není, ale divím se, že ho za to nezabijou, když si vezmu, jak hrozně tutlali úplně všechno okolo filmu... ačkoliv je pravda, že to bylo tehdy hlavně kvůli tomu natáčení nejspíš. Ale stejně. Každopádně čtěte dál případně koukněte na video jen na vlastní nebezpečí, neříkejte pak, že jsem vás nevarovala. Já jsem teď úplně vyřízená z Vánočního dílu Doctora Who, kterej jsem sice ještě neviděla, ale viděla jsem konec a rozbrečel mě asi na půl hodiny tak moc, že se snad na celej díl ani nekouknu :D Matt Smith byl můj oblíbený Doctor a ve včerejším vánočním speciálu byl naposledy, zregeneroval... a to je devastující. Samo o sobě se za tu dobu, co tam Matt byl stalo několik dost devastujících věcí. Jako třeba díl 7x05, po jehož shlédnutí jsem si myslela, že už se dál ani dívat nebudu. No odchod Matta bude možná opravdu ta poslední kapka, i když já ten seriál prostě miluju, takže to se ještě uvidí. Bude mi trvat dlouho, než si zvyknu. No nic... zpět ke Camp X-Ray... byly mi fakt ukradený spoilery, jen jsem si zvedala náladu tím, že nám dává další informace :D Samozřejmě říká takové ty klasické věci, jakože Kristen byla fenomenální, což je asi jeho oblíbené slovo :D a taky o čem je film obecně a chvíli také o Peteru Sattlerovi, o kterém říká, že byl skvělý a že si myslí, že bude na filmové scéně hooodně hodně dlouho. Taky mluví o nějakém oznámení, které má v souvislosti s filmem vyjít, no dělají si tam srandu, že bude oznámeno, že Kristen je s Lanem těhotná a porodí jeho prvorozeného syna, který se bude jmenovat Tata :D Fakt jenom žert, hádám naráží na to, jak je všichni dávaj dohromady :D No a už se dostáváme k té spoilerovitější části, o které si můžete přečíst v celém článku, případně si to můžete poslechnout, pokud rozumíte dobře anglicky. Lane docela artikuluje, takže je mu i rozumět, ale chápu, že někteří lidé tolik anglicky neumí.
* * * * * * * * * *
Not many things are happening around Christmas, but I have for you at least one thing for now. We had visitors today, I am so tired, but it was quite fan. We go to visit some friends with my mom tomorrow, so I don't know if I will be here, because we go just after lunch and we are going to sleep there so... who knows. Anyway, I have for you today another interview with Lane Garrison. He was on The Artie Lange show and he of course talked about Camp X-Ray and about Kristen. This is just the second part of the interview, in the first one he doesn't talk about Kris or Camp X. He tells us some bigger spoilers so... watch that, if you want but don't blame me... :D, he talks about his character, that he is that kind of guy, who thinks that all of those detainees are guilty. He also says, that Kristen is phenomenal... which is obviously his favorite word :D but I don't mind, it's good to hear it. And he also talks about Peter Settler, that he was great and will be in the movie scene for a really long time. Well and then... He also talks about some announcement which should be published and they are joking about that they are going to announce that Kristen is pregnant and that she will give birth of his first son, who's name will be Tata... :D Just joking. And some other things, which I will tell you in whole article, if you don't want to know spoilers, just don't watch it and don't read it... and I will write it just in Czech, because for those who would rather read this part I don't have to transcript it, they can listen.



Lane se v rozhovoru zaměřil především na otázku toho milostného trojúhelníku, který má ve filmu vzniknout. Tedy spíš moderátor ho na to navedl tím, že se ho zeptal na to, že se má mít s Kris ve filmu nějaké intimní scény. No on to uvádí na pravou míru tím, že ji má ve filmu sexuálně napadnout. Taky tedy zmiňuje to, že on jako strážný, ve filmu některé z trestanců mučit a opět opakuje, že film vyvolá skutečné kontroverze. Znovu opakuje, že to je skutečně temný snímek. Říká, že jeho postava patří k těm strážným, kteří jsou přesvědčeni o tom, že všichni vězni tam jsou viní a mají tam být zavření, no film je o tom, že chtějí ukázat na to, jak to vypadá, když je tam někdo, kdo je tam zavřený neprávem. Mluví o tom, jak natáčeli scénu, kdy měl sexuálně napadnout Kristen. "Lidi, tohle pro mě bude skutečně velmi náročný den. Musím sexuálně napadnout Kristen," řekl přesně. Teda přibližně. Můj překlad :D Také tedy dodává, že tam nebyla žádná dablérka místo ní, že je všechno s Kristen. Přidává ještě k dobru, že natočit tuhle scénu trvalo 4 hodiny, kvůli všem různým pozicím... ze kterých natáčeli tu scénu, ačkoliv v interview to vyzní hodně dvojsmyslně :D Taky se zmiňuje o tom, že jeho postavá má určitý zájem i o Mary (Tara Holt), ale věci se s ní nevyvíjejí tak zajímavě jako s Kristen a mluví tedy o Peymanu Moaadim a jeho postavě. Nakonec ještě říká, že je na ten film skutečně hrdý a že je skvělý, že ho miluje a znovu připomíná, že bude mít premiéru v lednu.


Vzala jsem to trochu napřeskáčku, ale v podstatě jsem asi zachytila tak nějak všechno podstatné. Pouštěla jsem si to tu stereo, ale zase se mi to nechtělo psát slovo od slova. Video mám z ItsOKtobeYou.
Video is from ItsOKtobeYou. Maybe I should write it under every single article, but all my credits are in menu.

2 komentáře:

  1. No, mně o tom povídej! Taky to nechápu, nejdřív ticho, nikdo nesměl nic říct, nikdo nesměl nic zveřejnit, a pak si Lane propaguje úplně jiný "film" a mluví a mluví a mluví Vážně je to zajímavé, a docela mě překvapilo, že mu nikdo nic neřekl, protože většina těch rozhovorů byla pořízena postupně, nebylo to v jeden den Ale je fakt, že jsem ráda za cokoliv, takže ho v tom svým způsobem podporuju, i když zrovna tahle show se mi vůbec nelíbila. Jasně, je to zábavní pořad, ale sakra... Tyhle vtípky mi přišly fakt dost nemístný vzhledem k tomu, o čem se bavili Ale možná jsem jen divná, že, to je taky varianta
    O těch knížkách... Vím, o čem mluvíš Bylo období, kdy jsem četla Hvězdy a ne dlouhou chvíli na to Než jsem tě poznala, což jsou obě nádherně vtipné knížky, ale prostě jsem řvala jak želva, což se mi dřív nějak moc nestávalo (výjimka je snad jen Mrazení). Zlodějku knih jsem nečetla, ale v kině jsem viděla trailer (teď zním jak nějaký naprosto nevzdělaný člověk, co knížku neviděl ani za výlohou, že jo? ) a vypadalo to zajímavě Jenže mě nějak knížky z téhle doby neberou, v tomhle jsem dost současná duše

    OdpovědětVymazat
  2. Taky se dost divím že už toho tolůik prozradil. Chápu že si z toho už dělá srandu,z toho dítěte vůbec se mu nedivim Jinak na Doctora Who nekoukám, ale od kamaráda vím o čem to je a prý v každé sérii mění hlavního herce, a že on si vždycky řiká, že jak je ted nový herec tak že to bude trapný a že tamten byl nejlepší a pak si ho zamiluje, a na konci série řiká zase že tenhle byl nejlepší a další bude otřesný, a pak zase ho má rád... Že vždycky nakonec si ho oblíbí, tak třeba to tak taky budeš mít a ten další bude dobrej! :)Joo mimochodem, obdivuju že se ti to chce překládat do AJ! Dost jsem zvědavá na ty scény s Kristen, jak to celé bude vypadat. A sice říká že to bude temný snímek, ale to mi ani moc nevadí, mám takové ráda. :)A jaké je to Hvězdy nám nepřály? Napiš mi pak ža to přečteš, protože o té jsem taky slyšela. :)hru o trůny znám, to koukají kamarádi Jo já se přiznávám, že já je nedělám, ale trapně si je beru z grafických blogů Takže zas tolik mě to netrápí, to vytváření ikonek Ale animace jsou skvělý nápad :)Královu řeč jsem už viděla. :) No já jsem dneska zjistila že snad víc čtu když chodím do školy, protože toho cestou ze a do školy a ve škole přečtu víc skoro než doma Ale musim se dneska do toho už pustit. :)

    OdpovědětVymazat