čtvrtek 12. prosince 2013

News about Camp X-Ray and Sundance premiere

imagebam.com
Ahoj lidi. Musím se dneska opravdu učit, takže tu nebudu, ale rozhodla jsem se začít ve čtyři, abych měla ještě chvíli volno, po té, co jsem přišla domů, takže mám ještě čas tenhle článek napsat. Mám pro vás pár novinek týkajících se Camp X-Ray... o něčem už vím dýl, no jedna informace se objevila až dneska a tak jsem ráda, že se to tak nastřádalo a já vám to můžu říct najednou. První věc, taková maličkost, ale hrozně mě potěšilo, že oficiální twitter Sundance festivalu má jako tu velkou fotku v záhlaví nebo jak to nazvat, tu první oficiální fotku z filmu s Kristen :) Ale to je jen taková blbost, ale měla jsem pocit, že bych vám to mohla říct :D Druhou věcí je to, že už víme, kdy bude premiéra filmu. Bude to 17. ledna 2014, jen den po zahájení festivalu. Budou ho tedy promítat i v dalším průběhu festivalu, ale toho 17. to bude ta světová premiéra, na kterou, jak doufám, dorazí i Kristen. Na svůj twitter o tom napsal i Joseph Julian Soria. "Přidá se ke mně někdo na Sundance 2014 na premiéře Camp X-Ray 17. ledna?" Já bych se k němu klidně přidala... kdybys mohla :D No a teď už teda i víme, že je premiéra plánovaná na konkrétní čas, a to na 20:15 našeho času, což je konečně taky jednou nějaká dobrá zpráva.. :D Takže jak jste si mohli zpětně přepočítat, po té, co jsem našla, kolik hodin je rozdíl v Park City, tak v Utahu to bude už ve 12:15... takovej blbej čas přes oběd :D ale já jsem ráda, aspoň se k nám třeba nějaké fotky dostanou dřív jak ve tři ráno... :D No a poslední věc, která je napsána u krátkého profilu filmu na oficiálních stránkách Sundance Festivalu, je to, že už víme, jak by měl být film dlouhý. A činí to přesně 111 minut, tak doufám, že už se to nezmění, protože to je super čas :D No už musím letět, dvě minuty spoždění z mýho učebního plánu... tak se zatím mějte :D
* * * * * * * *
Hi guys. I have to study today, but I decided that I will start at 4. p.m, so I still have time for writing this article. So... I have for you couple of things which I have to tell you about Camp X-Ray movie. First of all, as you can see, the very first official stills photo takes its place at a Sundance official twitter account, which is pretty cool... :D Second thing, which has to do something with Sundance is, that we finally know the official date of the premiere. Sundance premiere of Camp X-Ray will be on January 17, 2014, which is a day after the film festival starts. I am sooo excited and I am not the only one, Joseph Julian Soria wrote about it on his twitter. It is planned on a certain time, it's gonna be on 12:15 in Eccles Theatre, well in our time that we have in middle Europe it's gonna be on 8:15 p.m. Well, and the last thing is, that we now know, how long is the first verison of this movie. It has 111 minutes and I hope that this is not gonna change, because it's a really coo number. Almost two hours, that's great, and I can't wait to see it. Well, we really can't expect that someone will steal it from Sundance... but I hope we will have an opportunity to see it soon after the premiere.


If you want to see Camp X-Ray's profile at official websites of Sundance Film Festival, you can do it here<<

4 komentáře:

  1. Upřímně mě to celkem pobavilo s tou leklou rybou A to ho mám ráda Já nevim proč ho mam ráda, ale prostě mam Ale chápu když ho nemusíš :)

    OdpovědětVymazat
  2. Hmn, taky bych se k němu přidala Je super že už víme kdy bude premiéra a já taky doufám že Kristen tam půjde...  A doufám že fotky budou co nejdřív   Přeju hodně štěstí s učením... :)

    OdpovědětVymazat
  3. Je to skvělé! :) Ta fotka se tam perfektně hodí, Camp bude určitě hřeb večera!

    OdpovědětVymazat
  4. Nemůžu se dočkat, bude to velkolepé!

    OdpovědětVymazat