středa 11. prosince 2013

Gallery update 23.5: Chanel's Fashion Show in Dallas (December 10, 2013)

Ahoj, jak se máte? Nejsem ve škole, rozhodla jsem se zůstat doma a jít do školy až pozdějc. Neměla jsem na tu první přednášku dneska náladu.. a my tam nemusíme jít, když se nám nechce, takže... :D No, mám dvě minuty na to, abych napsala tenhle článek, takže musím hejbnout kostrou :D Mám pro vás prvních 20 fotek ze včerejší módní přehlídky Chanelu v Dallasu. Kristen měla hrozně zajímavý model, ze kterého jsem byla vážně překvapená, ale musím říct, že se mi strašně líbil, vypadala úchvatně, hrozně jí to slušelo :) Šest fotek v galerii je foceno jen asi kolemjdoucími, prostě ne profesionálním foťákem, takže doufám, že se brzy objeví i nějaké další v lepší kvalitě. No na té druhé fotce je Kris spolu se svou velmi dobrou kamarádkou Dakotou Fanning, která vypadala vážně krásně a je super, že se tam spolu potkaly :)
* * * * * * * * * *
Hi guys, how are you? I am not in school, I decided to stay home and go later, I just didn't have mood for the first class... and you know, we don't have to go there... :D Well, I have two minutes to write this article, so... I have to be quick. I have for you first 20 photos from yesterday's Chanel Fashion Show which was in Dallas. Kristen had really interesting outfit, but I have to say, that I loved that, she looked absolutely stunning! I hope we will have an opportunity to see some more photos. Six photos in gallery are just in really bad quality, taken by some... ordinary people, not by proffesionals. Well on the second photo is Kristen with her really great friend, Dakota Fanning, who looked so sweet and amazing too :) I love it, it seems like a really great event :)

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

5 komentářů:

  1. Pěkné fotky, Kristen to moc slušelo :)

    OdpovědětVymazat
  2. To, co má na sobě není zrovna můj styl, ale ona dokáže vše udělat perfektní..je krásná. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mně se prostě vůbec, ale vůbec nelíbí ty kalhoty... Ty bych jediné vyměnila, jinak Kristen vypadala skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  4. Vždycky si říkám, že některé ty modely fakt totálně vybočují snad úplně ze všeho, pak člověk vidí jejich cenu a padá v mdlobách na zem Já se teda trochu děsím té spolupráce, jako Chanel jako značku zbožňuju, ale téhle připravované kolekce se tak nějak bojím

    OdpovědětVymazat
  5. Ty jsi na vysoké? :) Taky by se mi chtělo zůstat doma když chci Jsem taky strašně ráda že se tam potkaly. :) Oboum holkám to moc slušelo! :)

    OdpovědětVymazat