pátek 13. prosince 2013

Video with short interview from Paris-Dallas 2013/14 Métiers d'Art show

Ahojte, jak se máte? Zítra tu zase nebudu, protože jedeme s kámoškama do Norimberka, pokud teda ráno vstanu :D A jsem celkem nadšená, těším se, určitě to bude super:) No, zrovna jsem koukala na Sběratele kostí, kde byl vrahem Michael Welch... no nic :D Mám takovou tradici ve všechní den, sice to moc nesleduju, ale na JOJke běží dva díly Bones a pak Castle, tak to mám zapnutý a tak napůl to vnímám a napůl dělám něco jiného, pokud jsem teda zrovna doma :D No a pak ještě od šesti dávají Doctora Who... kterého teda sleduju úplně, nejen, že to mám puštěný :D Lidi si ze mě dělaj srandu, ale já ten seriál fakt žeru :D No... teď už běží Castle, když jsem psala anglickou verzi, tak zrovna usvědčili Michaela :D Psala jsem dneska ten test z angličtiny, no nakonec to nebylo tak hrozné... tak jsem ráda, snad jsem to dala i celkem dobře, uvidíme. No dneska mám pro vás úžasné video, už jedno podobné bylo zveřejněno z akce na týdnu módy v Paříži, z přehlídky Chanelu, to samé i z této, co se konala před pár dny. To video je hrozně pěkně natočené, je to sestřih z té přehlídky prokládaný krátkými rozhovory s lidmi, kteří se na té přehlídce ukázali, takže samozřejmě i s Kristen. Mluví o té přehlídce, jak se jí líbila a tak, stejně jako všichni ostatní, včetně Dakoty Fanning nebo třeba Lily Collins. Jsou tam i záběry z after party, kde už má Kristen "normální" oblečení :D No je tam na ní záběrů celkem dost, vypadala úchvatně, musím to říct ještě jednou a nejspíš to ode mě ještě uslyšíte, protože mám nějaké nové fotky :D
* * * * * * * * * *
Hi guys, how are you? I will not be here tomorrow, because I go to Norimberk with my friends, I am kind of excited about that, it's gonna be beautiful. Well, Michael Welch was a killer in Bones. Doesn't matter. I wrote an English exam today, really important event, so... I was really nervous, in the end it wasn't that bad, but... I was kind of glad that I probably passed it... We will see... I have for you today my favorite kind of videos. By Chanel. A similar one was from Paris Fashion Week, so beautifully shot, I love it. And Kristen is there of course and quite a lot. There is also a short interview with her when she talks about the show. So you have to watch it, it's great and you can also see some scenes from the show, which has been really amazing, it seems so cool. Also Dakota is talking in this interview and Lily Collins was also there. I love this video:)

5 komentářů:

  1. Mám z tohto videa veľkú radosť, veľmi im to seklo, sú také podarené, Kris (ako som už písala u Ajjinky ) vyzerá v niektorích záberoch ako z reklamy. Kristen, Dakota a Lily v jednom videu... Som snáď v nebi ?
    V Norimberku si to uži :) Chúďa, sledujeŠ seriály a popri tom aj píšeš na blog. Joj, zlatino máš niekedy vôbec voľný čas ?
    Mimochodom, Angie, chcela som ťa opýtať (je to divná otázka, asi sa zahrabem pod zem ) koľko asi tak cca stojí u vás to vanílkové laté ?

    OdpovědětVymazat
  2. Ehm, a ešte jeden komentár, úplne som zabudla odpovedať...
    Tetovanie mám napoli schválené, idem tam s ocinom, ten mi to aj cvakne ako darček na meniny (paradox je, že na meniny vždy dostanem niečo cennejšie ako narodeniny minulý rok to bol telefón ) a hovoril mi, nech o tom mame zatiaľ nehovorím Bojím sa trochu, s mamou mám zvláštný vzťah, no niektorá časť tohto vzťahu mi už raz tetovanie chcela zaplatiť, no Uvidím, no Reakcia bude asi krutá
    No a celkovo... zatiaľ ešte neviem, co to bude až to bude Ešte sa rozhodujem z troch a vôbec, neviem, či nakoniec s tým tetovaním vôbec prídem, možno si to rozmyslím Keď to bude hotová vec, dám vedieť, dobre ? :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já se mám fajn včrea jsem měla svátek tak ze mě bude kulička buu od rána papkám čokoládky jinak štve mě, že Kris si vybrala Chanel nesnáším toho Karla!! Takovej píííp, jeho stupidní názory -_- každopádně jí to slušelo, dívala jsem se už i na fotky :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jo jinak Sběratele milluju často koukám na slovenské kanály, miluju slovenský program! u nás to je upe hrozné, ted jsem si oblíla hlavně Aj mudry schybi :d u toho totálně umírám smmíchy a co je ten doctor who vůbec? ono na to tedka kouká hafo lidí a já (asi jsem se už zmínial, žče jsem ve filmech zaostalá, tak ted už i v seriálech) opět nic

    OdpovědětVymazat
  5. skvele video, Kris to slusi a mas bozsky dess. jestli jsem to uz nepsala

    OdpovědětVymazat